خبرهای خوش از IWNG...بازگشت IWNG پرقدرت تر از همیشه(حتما بخونید)
سلام به همه دوستان گل....این تاپیک رو برای این زدم که بگم که از این پس مثل سابق در خدمتتون هستم و از این پس سعی می کنم اخبار رو مثل سابق کامل بزارم و همچنین تمام حاشیه ها رو نقل کنم همچنین مسابقات رو حدالامکان راو و پی پی وی و اسماک دان رو براتون لایو بنویسم.....باید بگم که IWNG نام گروه خبری انجمن ماست شامل من و علیرضا و حامد و هرکسی که اخبار مینویسه....شما هم هر انتقاد و پیشنهادی دارید در این تاپیک بگید تا به پیشرفت کار ما کمک کنه.....
[size=large]IWNG Come Back Better Than Ever[/size]
RE: خبرهای خوش از IWNG...بازگشت IWNG پرقدرت تر از همیشه(حتما بخونید)
شما سورو ما هستین.
خیلی خوشحال شدم.
ممنون داوود جان تاپیکی خوبی بود که معلوم شد غول اخبار ایران برگشت
ایشالله که هر روز بهتر از دیروز و موفق تر باشی
اختیار داری آرش خان گل...ناظم بزرگ...پست جدیدت رو هم تبریک میگم واقعا شایسته اش هستی و بودی و خواهی بود....موفق باشی
ممنون امیرجان نظر لطفته مگه میشه کسی دوستای گلی مثل شما و سایرین داشته باشه و کاری برای انجمن نکنه؟؟؟؟این کوچکترین کاری هست که میشه در مقابل زحمات دو ادمین موفق این انجمن انجام داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.DMN
اختیار داری آرش خان گل...ناظم بزرگ...پست جدیدت رو هم تبریک میگم واقعا شایسته اش هستی و بودی و خواهی بود....موفق باشی
مرسی.
ما هر چه قدر هم که بزرگ باشیم ولی بازم در مقابل شما کوچکی بیش نیستیم.
شما به گردن منو همه بچه ها حق دارین.
امیدوارم که همیشه سلامت و موفق باشین.
دمت گرم پسررررررررررر ....... عالیه ... موفق باشی ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به به
خوش اومدی داوود جان
انشاالله با کمک شما و حامد و آرمان و علیرضا و همه کاربران انجمن بهترین انجمن رو بسازیم
به امید روزهای بهتر
قطعا همینطوره...ادمین و دوست دوست داشتنی خودم هامون جان
داوود جون خوش اومدی امیدوارم همه ی کاربرها موفق باشن