تغییرات جدید و اعلام بازنشستگی ..
با عرض سلام و درود خدمته کاربران فهیم انجمن تخصصی کشتی کچ ایران...
بی مقدمه بریم :
3 کاربر ممتاز انجمن که عملکرد خوب .مثبت و قابل رشدی طی این مدتها داشتن بنا بر نیازهای سایت برای چند بخش مدیر آزمایشی شدن.
کاربر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به بخش کشتی کج اضافه شد تا در کنار آرش 666 عزیز بخش کج رو سرپاتر کنن.
کاربر[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به بخش موزیک و دانلود ویدئو ورزشها اضافه شد تا در کنار شاهین عزیز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که از بخش سینما منتقل شده به موزیک هدایت این بخش رو داشته باشند..
کاربر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به بخش سینما و دانلود اضافه شد تا در کنار مهرزاد عزیز که از قبل عهده دار این بخش بود بخشو اپدیت نگه دارن
مدیر ازمایشی بخش گیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به مدیر دائم این بخش انتصاب شد...
طبق مشورت های انجام گرفته با مدیران بخش و سایر اعضا چند کاربر ترفیعاتی گرفتن که بدین ذیل است:
کاربران [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید], [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] البته این رو اضافه کنم کاربر حسین رو خودم انتخاب کردم...تو این چند ماه بعضی وقتا خیلی تصادفی ارسالاشو میدیدیم و از اینکه بیشتر از سنش پیرامون دور و اطرافش میدونست و بعضی وقتا حرفای جالبی مینوشت فهمیدم این بچه یه استعداد بالقوه ترشح نشده درونش داره ! حتمان که نباید برای ترفیع فعالیت کرد میشه بزرگ حرف زد و همه جای انجمن حضور مثبت داشت...
همچنین کیوان عزیز نوک طلا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و عبد نوک سیاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عزیز که از مدیران بازنشسته قدیمیه فروم هستن نیز به باشگاه باسابقه ها پیوستن! امیدوارم در لباس جدیدشون که به نظر شخصی من بهترین لباس انجمن هست مثل سایر اعضای محترم این باشگاه هوای کاربران و انجمن رو داشته باشند..
میمونه دسترسی ها که انشالا پجمان جان زحمتشو خواهد کشید...
برسیم به حرف پایانی ..
چند روز پیش تو قسمت مدیران اعلام بازنشستگی خودم رو اعلام کردم...
خواستم از همین تریبون خدمته کاربران گرامی انجمن هم عرض کنم که به علت تشدید وضعیت بیماری التهاب دیسک کمر اینجانب بنا بر دستور دکتر تا چند وقت باید ورزشهای مخصوص این درد رو انجام بدم...نشستن پشت سیستم هم ممنوعه واسم ...البته این حرف به معنای خداحافظی نیست هستم اما کمتر شاید خیلی کمتر .هر ازگاهی برسم یه راستانی خواهم نوشت یا اسراری سر خواهم زد..
.
البته با "تشکیلات خودگردان جبهه حماس هیئت و ارشدیت انجمن خیالمون راحته که بتونیم به زندگی شخصی برسیم....اما دوس داشتم بخشهای مختلف انجمن هم سروسامونتر بگیرن که برای تابستان یک تیم قوی با کادری مجرب از مدیران با استعداد و پدیده های ممتاز و طلایی در انجمن حضور داشته باشن.....هر چقدر یه انجمن پربارتر باشه محصولات بهتری ارائه میده!. ....
در نبود من انشالا قطار انجمن به روند رو به رشد خودش ادامه خواهد داد..
اینهم اخرین کار اجرایی از بنده بود بعد از 28 ماه کار مدیریتی و از فردا تمامی مسائل مدیریتی به تیم هیئت و ادمین ختم میشه.و بنده هم یک کاربر عادیم در کنار شما.خوشحالم در روزی که کنار میرم انجمن رو در آرامش و رفاه کاربرانش میبینم و کاربران با استعدادی مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وو... رو تحویل این انجمن دادم..اگه اسم علی رو اوردم بخاطر اینه که همیشه ادم اولین ها یادش میمونه...علی اولین محصول کارخونه من بود که ارتقا بش دادم و تشویقش کردم که امروز شده این! ....
حق علی نگهدار همه پشتیبانان این فروم و کلبه مجازی 8 ساله باشه...
حق نگهدارتان....