× 4 بازی که آرسنال را از قهرمانی در لیگ جزیره دور کرد ×
سلام .
همونطور که میدانید امسال آرسنال در لیگ جزیره فصل خوبی را شروع کرد ولی به مراتب که گذشت بعضی از بازی های خود را واگذار کرد که باعث شد از کورس قهرمانی عقب بمانند .
از این رو من میخوام 4 تا از بازی هایی که نگذاشت آرسنال به قهرمانی امیدوار باشد را ذکر کنم .
همانطور که میدانید من یونایتد این فصل اصلا خوب نبود وبه همین دلیل توپچی های لندن روی این بازی حساب ویژه ای باز کرده بودند تا 3 امتیاز را بگیرند اما جلوی 75 هزار هوادار که تنها 20 هزار نفر آنها از لندن بودند بازی را در اولدترافورد 1-0 باختند .
این بازی آغاز باخت ها و مساوی های آرسنال بود و بعد از این بازی امتیاز های دیگری رو هم از دست دادند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3. ارسنال 1-1 اورتون . 8 دسامبر 2013
قطعا اگر بازی های آرسنال را دنبال کرده باشید این بازی را یادت نخواهد رفت .
بازی که آرسنال با تک گل مسوت اوزیل 1-0 از اورتون جلو بود و از برد و کسب 3 امتیاز خیالشان راحت شده بود اما در دقایق پایانی بازی جرارد دلوفو آب سردی را بر پیکر توپچی های لندن ریخت و حداقل امتیاز را آرسنال از این بازی گرفت .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2. لیورپول 5-1 آرسنال . 8 فوریه 2014
یکی از بازی هایی که چه خود بازیکنان و چه هواداران آرسنالی ها دعا میکردند تا سریعتر به پایان برسد همین بازی بود که با نتیجه ی 5-1 به رقیبشان باختند .
این بازی باعث شد علاوه بر کسب 3 امتیاز لیورپول , این تیم به جمع مدعیان قهرمانی بپیوندد و فاصله شان با آرسنال به حداقل رسید .
1. چلسی 6-0 آرسنال . 22 مارس 2014
بدترین باخت توپچی ها در این فصل به دربی لندن بر میگردد . دربی که در استمفورد بریج برگزار شد و طبق معمول این چند ساله آرسنال جلوی تیم های بزرگ ضعیف عمل کرد و با شکستی تحقیر آمیز از استمفورد بریج خارج شدند .
بازی که حتی یک گل هم نتوانستند بزنند تا کمی از فشار این شکست سنگین کم کنند . این شکست باعث شد که دیگر آرسنال هیچ امیدی به قهرمانی در لیگ جزیره نداشته باشد و کاملا از کورس جا ماند .
لطفا نظرتون رو بگید .