درخواست كمك ( لطفا" همه ببينند )
در سايت WWE.COM اين امكان وجود نداره كه عكس هاي سوپراستارها و عكسهاي ديگه رو سيو كرد و بايد اول يه عكس از صفحه مانيتور بگيري و بعد عكس رو از اون جدا كني كه در اين صورت هم حجم عكس خيلي ميره بالا .
خواهش ميكنم اگه كسي روشي ميدونه كه بشه اين عكسها رو راحت سيو كرد يا يه جوري كه لااقل حجمش زياد بالا نباشه.
آقا هر كي ميتونه كمك كنه خيلي لازمش دارم.
ممنون.
RE: درخواست كمك ( لطفا" همه ببينند )
عزيز دل من..... به نظر من هيچ راه ديگه اي جز اون كه فرمودين يعني از صفحه مانيتور عكس بگيرين وجود نداره.... اگه راهي وجود داشت كه مي شد عكس هاي فلش رو save كرد كه wwe مرض نداشت اين كار رو بكنه!!!!! ولي اگه از نظر آپلود كردن اذيت مي شي بايد ADSL بالاي 256 داشته باشي تا سريع تر آپلود كنه و به مشكل بر نخوري... اين نظر من بود... شايد راهي وجود داشته باشه ولي من يكي كه نمي دونم و مطمئناً اون طور كه گفتم خواهد بود.... (درست مي شه!!!!!!!!!)
بابرنامه SAVE FLASH میتونی عکس ها رو سیو کنی.
خوب بايد برنامه رو داشته باشه ديگه..... اگه نداشته باشه نمي شه.....
ولي اين رفيقمون راه خوبي رو پيشنهاد كرد و من اصلاً يادم نبود...
ببين عزيز:
شما برو مغازه CD فروشي و بگو كه برنامه اي مي خوام كه عكس هاي flash رو save كنه... يه برنامه بهت مي ده كه بايد نصب كني رو كامپيوترت... بعدشم وقتي روي يه عكس ساخت فلش نگه مي داري عكس يه فلاپي مياد كه به معناي save است كه اگه اين برنامه رو داشته باشي به راحتي مي توني سيو كني .....
ولي مصيبته ها!!!!!....... (درست مي شه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R 619 M
بابرنامه SAVE FLASH میتونی عکس ها رو سیو کنی.
ممنون .
لينك دانلود اين برنامه رو نداري ?