وضعیت آنــدرتــیــکــر و احتمال بازگشت او | وضعیت ناامید کننده دنـیـل بـرایـن و ...
وضعیت آنــدرتــیــکــر و احتمال بازگشت او
گفته میشه چند روز پیش از آندرتیکر پرسیده شد که با توجه به مصدومیت ها و مشکلات جسمانیش ، بعد از مسابقه ی سختش در رسلمنیا 30
آیا امکان حضورش در رسلمنیا 31 هست یا نه . آندرتیکر در پاسخ گفت این اتفاق به نظر خوب نمیاد .
همچنین باید اضافه کرد که آندرتیکر مدتی هست به باشگاه برگشته و در حال کار کردن روی بدنش هست .
علت رد کردن پیشنهاد Wwe توسط پسر اسکات هال
Wwe چندین پیشنهاد بستن قرارداد به پسر هال او فیمر " اســکـات هــال " یعنی کـودی هـال داده .
اما کـودی همه ی این پیشنهاد هارو رد کرده و گفته که قصد دارم قبل از پیوستن به کمپانی Wwe درشو های ایندی نامی برای خودم دست و پا کنم .
هـال بارها اعلام کرده که علاقه داره قبل از پیوستن به Wwe بیشتر یاد بگیره و در مسابقات ایندی و ایونت های خارجی حضور پیدا کنه تا پیشرفت کنه
و با داشتن نامی معتبر به کمپانی بپیونده .
آپـدیت بر هیل ترن رالـینز
گفته میشه تصمیم برای هیل ترن ســت رالینز و پشت کردنش به دِ شـیلد ، به طور قطعی دقیقا قبل از آغاز پی پی وی Payback گرفته شد .
ظاهراً این اتفاق واکنش و تصمیم شخص ویـنس مـکمـن به ریتینگ ضعیف راو در هفته ی قبل بوده .
وضعیت ناامید کننده دنیل براین
قهرمان سنگین وزن دنیل براین در بک استیج راو این هفته که در شهر Indianapolis بود ، حضور داشت .
خبر رسیده سرعت بهبودی دست راست او خیلی کند تر از چیزی پیش میره که پیش بینی میشد .
یکی از افراد نزدیک به بــراین گفته ، نه تنها بهبودی در روند ریکاوری براین دیده نمیشه بلکه تمام نیرو و قدرت در دست راستش رو از دست میده !
وضعیت بــراین , داغ ترین بحث فعلی بین نفراتی هست که در راو دارای قدرت هستند .