✖ tlc؛ ریانا را دیس کرد؛ جواب جالب ریانا | تبلیغ عطر ریانا در انگلیس ممنوع شد و... ✖

- TLC؛ ریانا را دیس کرد؛ جواب جالب ریانا ×

پس از منتشر شد  عکس های ریانا در اینستاگرام و تویتر که در آن ها ریانا لباس بر تن نداشته و همچنین
پوشش های زننده و عریان مکرر وی گروه TLC که این گروه که متشکل از دو خواننده زن به نام های
T.Boyz و Chilli است گفتند: ما هر وقت تو را دیدیم لباس های بدن نما تنت کرده بودی. ما موزیک های پر فروشی
داشتیم با اینکه لباس هایمان بر تن بوده و هرگز برهنه جایی نگشتیم تا در چشم بیاییم و معروف شویم.
ریانا پس از منتشر شدن این صحبت ها تصویر پس زمینه تویتر خود را عوض کرد و تصویر آن هارا منتشر کرد
که مربوط به سال های پیش است اما برهنه هستن و در یک تویت گفت: این حقیقت هیچ وقت عوض نمیشود
که من این لباس هارا پوشیدم. و منم انکار نمیکنم. اما آن ها آن ها هستنند و من ؛ من هستم
- تبلیغ عطر ریانا در انگلیس ممنوع شد ×

در پوستر تبلیغاتی جدید عطر Rogue از ریانا؛ وی فقط یک لباس زیر بر تن دارد و کنار یک شیشه بزرگ عطر نشسته است.
این پوستر همین هفته منتشر شد ولی در کشور انگلیس این پوستر در هیچ کدوم از خیابان های این کشور قرار نگرفت
که دلیلش تحریک کننده بودن این پوستر است.
- همکاری شکیرا و ریکی مارتین؟ ×

ریکی ماریتن چند پیش با مجله معتبر ELLE یک مصاحبه کوتاه داشته است که در آن از وی پرسیده شده است احتمال
دارد روزی با شکیرا همکاری کند که وی اینگونه پاسخ داد: شکیرا یک خواننده فوق العاده حرفه ای و با استعداد است.
مطمئن باشید اگه روز شکیرا از من بخواد با من همکاری کند من این پیشنهاد میپذیرم.