++++ثبت نام مسابقات امضا تابستان++++
به نام خدا
سلام دوستان
بخاطر اینکه انجمن در حال حاضر تو شوک جام جهانی هست :ی تصمیم گرفتیم واس تنوع و البته قول قبلی به مناسبت آعاز تابستان مسابقات امضا رو استارت بزنیم
با این مسابقات آشنا هستید صددرصد
این دوره قرار هست تا با کمک یکی دو نفر از کاربران طلایی که باهاشون هماهنگ شده مسابقات برگزار شه
فعلا هم فقط ثبت نام کنید نپرسید کی به کیه که همه چی بستگی به تعداد شرکت کننده ها داره زمان ثبت نام هم زیاده :ی از امروز 1 تیر تا 10 تیر به مدت 10 روز
مسابقات هم طوری برنامه ریزی و اجرا میکنیم که در فاصله چند روز مونده به سال نو قهرمان رو معرفی کنیم که البته این موضوع هم به تعداد شرکت کننده ها بستگی داره
مدال قهرمانی هم داره این مسابقات که قعلا دست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هست بعد از این دوره به قهرمان جدید منتقل میشه
قوانین : (حتما بخونید)
1.امضاها حتما باید به صورت لنداسکیپ باشه (با پهنای بیشتر از ارتفاع)
2.امضای متحرک به هیچ وجه قبول نیست
3.عکسهای مورد دار ممنوع
4.برای تازه واردها هم بگم که امضا حتما باید عکس باشه نه متن
5.کاربرانی که بیش از 2 ماه از ثبت نامشون میگذره حق شرکت و رای دادن دارند
6.تو این تاپیک هم جون من کل کل نکنید :ی
برای اعلام آمادگی نکات زیر رو رعایت کنید :
1.هر کاربر فقط یه پست بده و بعد از تایید شدن دیگه ویرایش نکنه چون مورد قبول نیست
2.بعد از تایید امضا من با اجازه دوستان ارشد پست رو ویرایش میکنم و زیرش مینویسم تایید شده یا رد شده و دلیل رد شدن هم مینویسم
3.بعد از تایید کردن امضا دیگه امکان تغییر نیست
4.از همه مهمتر اینکه چون امضاهاشون رو دوستان چند روز یه بار عوض میکنن حتما برای اعلام آمادگی حتما امضایی که میخوان باهاش وارد مسابقه بشن رو از طریق
5.دوستانی که مایل هستن در برگزاری کمک من باشن و با من همراه باشن پ.پ یا پ.خ بدن
برای کمک گرفتن از کاربران اولویت با کاربران طلایی هست
این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آپ میکنن و در پست قرار میدن در غیر اینصورت پست حذف میشه و باید دوباره شرکت کنن
دوستان من برای مسابقات تمام امضا ها رو ریسایز میکنم و پهنای هر امضا رو روی 450 پیکسل تنظیم میکنم و ارتفاع هم به همون نسبت
کم میشه تا کیفیت و تناسب امضا هاتون به هم نریزه ، دلیل هم این هست که هم همه ی امضا ها به یک ابعاد باشن هم قــوانــین سایت
برای امضا رعایت شه و حجمشون زیر 100 کیلوبایت بیاد
*مدیران و قدیمی ها هم تشریف بیارن حتما تا مسابقات جذاب تر شه*
اگر موردی بود به این پست اضافه میشه