كار كدوم نامرديه؟!!! همه بياين تو.....
با سلام خدمت عزيزان...
من امروز رفتم انجمن wweir كه ديروز بحث بزرگي سرش شده بود با چنان صحنه اي مواجه شدم كه قلبم ايستاد.... يه نامردي بسيار فجيع...
ملاحظه كنيد...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون قضيه تموم شد و رفت پي كارش.... يعني اون آدمي كه اين كارو كرده اگه خودش وجود داره بياد جلو بگه من اين كارو كردم و دليلش هم براي اين كار نا خوشايندش بگه..... اعصابم خورده زياد نمي خوام حرف بزنم ولي يه خورده تامل كنين.... يه خورده فهم داشته باشه كسي كه اين كارو كرده....
درست نيست اين عكس رو بذارم شايد اخراج شم ولي واجب بودش!!!!!!
بس كنين! زشته آدم اينقدر نامرد و بي بخار نبايد باشه... باي...
RE: كار كدوم نامرديه؟!!! همه بياين تو.....
من بودماا :4:
شوخی کردم ولی یارو هرکی بوده کارش خیلی درست بوده.
طرف خیلی تمیز هم کار کرده .
ممد جون گل.... به خدا درست نيست اين كارا يعني چي كارش درست بوده؟ يه خورده فكر كن!!!!!
معذرت خواهي هايي كه فرزام و اردلان و جاويد اين همه از انجمن كردن جوابش اين بايد باشه؟
هالا تو چرا شدی کاسه داغ تر از اش؟؟
هک کرد هال کرد هک کنه! :4:
معلوم نیست کار بکس این انجمن باشه.ولی طرف خیلی تمیز هم کار کرده.
ممون ایدین جان
فکر نکنم اینجا جاش بود به هر حال مهم نیست
محمد جان دست شما هم از لطفت دردنکنه
سلام به شما دوست عزیز اقا ایدین
ببینید سایت دوست خوبمون آقا فرزام هک شده منم واقعا ناراحت شدم و دلم سوخت اما دلیلی نداره شما در انجمن و در قسمت اخبار انجمن که مخصوص انجمن خودمون هست برداری اطلاع رسانی انجمن یکی دیگه رو بکنی و بگی کی هکش کرده اگر کسی هک کرده خودش اومده گفته من سایت رو هم دیدم با یه آیدی برخوردم که شما باید بفهمید که کار اون بوده پس به ما هیچ ارتباطی نداره
لطف کنید بحث سایتهای دیگه رو نکشید اینجا اما خوب چون آقا فرزام دوست ما بودن من تاپیک رو نمیبندم فقط انتقال میدم به بخش گفتگو همگانی
منم نميدونم كي بوده ولي الان صاحبش حالش خيلي بده
هرچي خاك اونجاست بقاي عمر ايران دبليو اي :30: