سلام
با ما همراه باشید ما گزارش لحظه به لحظه مراسم معارفه ی تونی کروس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با ما همراه باشید ما گزارش لحظه به لحظه مراسم معارفه ی تونی کروس
ساعت 16:43 به وقت محلی
تونی کروس به سانتیاگو برنابئو آمده و پس از تست پزشکی به امضای قرارداد با رئال مادرید می پردازد و سپس از او با پیراهن رئال مادرید رونمایی میکنند .
ساعت 16:48 به وقت محلی
تونی کروس با استقبال کارلو آنجلوتی و هم تیمی های جدیدش مواجه می شود و با همه خوش و بش می کند .
ساعت 16:52 به وقت محلی
نمایی از بیرون استادیوم سانتیاگو برنابئو نشان داده می شود که مشتاقان زیادی منتظر رونمایی از کروس می باشند .
ساعت 16:04 به وقت محلی
در اسکوربرد سانتیاگو برنابئو عکس هایی از تست پزشکی کروس را نشان می دهند و صحبت های پزشک رسمی تیم رئال مادرید که می گوید او در شرایط ایده الی قرار دارد .
ساعت 17:06 به وقت محلی
هزاران هوادار در هوای گرم تابستانی پایتخت اسپانیا منتظر او هستند
ساعت 17:10 به وقت محلی
تست پزشکی به اتمام رسید و همه منتظر فلورنتینو پرز هستند تا بیاید و با کروس قرارداد را امضا کند .
ساعت 17:15 به وقت محلی
پرز وارد می شود و حالا همه چشم ها به تونی کروس میوفتد که با کت و شلوار و پیراهن سفید ( یقه باز ) وارد می شود و در کار فلورنتینو پرز می نشیند .
ساعت 17:16 به وقت محلی
پرز و کروس آماده هستند ولی حالا ویدئویی پخش می شود از دوران حضور کروس در لورکوزن - بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان
ساعت 17:20 به وقت محلی
همه منتظر هستند تا قرارداد امضا شود ولی ابتدا یک دقیقه سکوت برای بزرگداشت افسانه ی رئال مادرید یعنی آلفردو دی استفانو ... و سپس همه یک صدا نام کروس را صدا می کنند .
ساعت 17:30 به وقت محلی
پرز پشت تریبون میرود و شروع به صحبت می کند : " ما امروز بازیکنی را در کنار خود داریم که باری دیگر ارزش های خودش را در جام جهانی 2014 برزیل به همگان نشان داد ..." در همین حال کروس لبخندی می زند . پرز بلند تر میگه : " کروس ... به مادرید خوش آمدی " همه یک صدا تشویق می کنند .
ساعت 17:35 به وقت محلی
پرز حرفی نمی زند و تماشاگران همچنان به تشویق می پردازند ....
ساعت 17:37 به وقت محلی
پرز ادامه میده : " اول از همه می خواهم از شما ( تماشاگرا ) تشکر کنم که تیم ما را انخاب کردین ... همه تشویق می کنند ... من دیگر ادامه نمیدهم و می نشینم تا شماره ی 8 تیم به صحبت بپردازه "
دوباره همه تشویق می کنند [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت 17:40 به وقت محلی
کروس به پشت تریبون می آید و به صحبت میپردازد : " من از همه ی عزیزانی که مرا در بایرن مونیخ و آلمان یاری کردند تشکر می کنم ... اما حالا من به بزرگترین و مهم ترین تیم جهان پیوستم .. Hala Madrid "
همه تشویق می کنند
او ادامه میده : " من از همه ی مادریدیستا ها می خواهم تا مرا در غم خودشان ( مرگ آلفردو دی استفانو ) شریک بدانند و از همه دوباره تشکر میکنم که باعث شدند تا به مادرید بپیوندم .. "
ساعت 17:45 به وقت محلی
پرز , کروس را در آغوش می گیرد و سپس لباس شماره 8 فصل آینده تیم را به کروس می دهد و کروس با آن عکس می گیرد ..
ساعت 17:51 به وقت محلی
تونی کروس با پیراهن و شورت شماره 8 وارد زمین سانتیاگو برنابئو میشه ...
لازم به ذکر است که تونی کروس علاقه زیادی به شماره 39 دارد ولی هر ساله رئال مادرید شماره پیراهن بازیکنانش را از 1 تا 25 میزند و مجبور شد 8 را بپوشد .
ساعت 17:55 به وقت محلی
در حالی که با توپ بازی می کرد و روپایی میزد و عکاسان از او عکس میگرفتند او به سمت دروازه میرود و به روپایی زدنش ادامه می دهد و چندین توپ را به سوی تماشاگران شوت می کند .
ساعت 18 به وقت محلی
تونی کروس پس از شوت کردن توپ ها و چندین عکس که میگیرند می خوسات به رختکن برود که چشمش به یک مادر و پسری 5 6 ساله که لباس سرخیو راموس را پوشیده میوفتد و با او هم می آید عکس می گیرد .
کم کم تماشاگران نیز ورزشگاه را ترک می کنند . ...
ساعت 18:05 به وقت محلی
او به رختکن می رود و لباسش را می پوشد و سوار بر ماشین اختصاصی باشگاه می شود و به دفتر رئال مادرید می رود و در کنار بوتراگوئنا می نشیند و کار های نهایی قرار دادش را انجام می دهد .
Welcome To Madrid...Welcome To Santiago Bernabeu
برای کسانی که نمیدانند بگویم که او با رئال مادرید قرار دادی 6 ساله بست و سالیانه 7 میلیون پوند دستمزد می گیرد .
در ضمن کروس اولین بازیکنی بود که بعد از این همه سال دی استفانو معرفیش نمی کنه!