مشخص شدن برنده ی مسابقه ی پیش بینی نتایج No Way Out در (Only IranWwe & Wcw-Wwe)
سلام به دوستان امروز هم مسابقات No Way Out انجام شد
همان طور که داوود جون اخبارو براتون Live گذاشت دیگه همه می دونند که نتایج بازی ها به چه صورتن هست ما این دفعه به دو نفر که جواب ها رو به صورت درست و کامل دادن این Pay Per View رو به صورت هدیه دریافت می کنن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط این دو کاربر عزیز سریع به من آدرسشونو تا فردا شب برام پیغام خصوصی کنند اگه سه شنبه شب بشه چهارشنبه شب میوفته چهارشنبه بعد براشون پست کنم پس لطفا سریع آدرسو بگن
ممنون از همه امیدوارم که مبارکتون باشه
از آرش گل هم بخاطر زحماتش تشکر می کنم ولی بخاطر اینکه تعداد برندگان زیاد بود فقط این دو نفری کامل درست حدس زدند آرمان هم درست حدس زده بود ولی فقط گفته بود بازی DQ تموم میشه نگفته بود برنده کیه
موفق و پیروز باشید
RE: مشخص شدن برنده ی مسابقه ی پیش بینی نتایج No Way Out در (Only IranWwe & Wcw-Wwe)
ای بابا ..... باش عیب نداره ... ممنون امیر جان
RE: مشخص شدن برنده ی مسابقه ی پیش بینی نتایج No Way Out در (Only IranWwe & Wcw-Wwe)
دوستان 4 ساعت گذشت پس آدرسا چی شد ؟
بابا ايولله خوب حدس زدن
مباركه