تاپیک مخصوص امضاء برای کاربران
سلام
من طی صحبت ها و مشورت هایی که با هامون داشتم تصمیم گرفتم که یک تایپیک بزنم و هر کدوم از کاربرها که تمایل دارند به من بگند که من براشون امضا از شخص مورد نظر خودشون بسازم
هدف من تنها از این کار فقط و فقط مرتب کردن انجمن و بالا بردن سرعت باز کردن صفحات است و هیچ قصد دیگری ندارم
پس هر کس از دوستان که تمایل داره در این تایپیک بگه که از کدوم سوپراستار اضما میخواد تا من در اسرع وقت براش بسازم
ممنون
RE: تایپیک امضا مخصوص کاربران
یدونه برا من از تیکر و تریپل اماده کنید لطفا
حامد جان عزيز يه دونه تركيبي از رندي و ادج رو خوشگلشو اگه مي توني برام زحمتشو بكش.....
برام اگه امکان داره یدونه از تیکر بساز.
اینم یک امضا از آندرتیکر و تریپل اچ برای آقا علیرضا
http://i25.tinypic.com/optkwx.jpg
امضای آقا آیدین از ادج و رندی اورتون
http://i31.tinypic.com/350lxxh.jpg
سلام دوست عزیز . ممنون از لطفتون
ببرای من اگه میشه یه دونه از رندی و تیکر و تریپل اچ و گلدبرگ و براک همه در یک امضا بسازین
داداش هر وقت سرت خلوت شد و تونستي يه امضا با سايز 500*200 براي من از تريپل اچ و باتيستا بزن كه تريپل اچ دو تا عكس كه يكيش ماله نو مرسي كه كمربند دستش بود و يكي ديگه مربوط بشه به چمبر نو وي اوت كه برنده شد وسط هم يه عكس خوشكل از باتيستا بذارين
اگه ميتوني يه اواتر هم از تريپل اچ با ريش برام بساز
ممنون
ایولا داری حامد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا منم از ادج و سینا بساز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
lotfan baraye man ye dune emza az Jeff Va Randy dorost kon