نـــام شــوء : ARN
محــل برگزاري : اهواز
شبكـــه : Sky Sports , Fox , ShowTime , iRanWwe , IRIB 3
آرنــا : ورزشــگــاه غدیر
شوء ARN با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مخصوصش و آتیش بازی هاش شروع میشه !!!
تصاویری از شو هفته قبل پخش میشه .... !!!
-----
عادل و جواتی و سرتنگ خوش آمد میگن به تماشاگرا سرتنگ یهو جو میگرتش میگه ولـــــــــــــــــــکام توووووووووووووووو فرَیدی نایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــت ای ار ان ، این قیافه عادل :2802: اینم قیافه جواتی :v:
خب بله انونسر قهرمان iWE رو معرفی میکنه
آرش با عرفان وارد رینگ میشن کل ورزشگاه منفجر شده همه یه صدا میگن Age of Rampage آرش عصبی هست از اتفاقات هفته ی گذشته میادو میکروفن رو میگیره و شروع میکنه به صحبت
گویا اینجا یه سریا خیلی دوست دارن گنده گـ ـ ـوزی کنن ؛ بچه جون من با تو سنمی ندارم اومدی به من حمله می کنی عرفان هم در تصدیق حرف آرش میگه منم موافقم
حالا همه جا تاریک میشه آهنگ وان زده میشه و مهرزاد وارد میشه و میگه اون تایتل حق من ـه و من اینو بهت اثبات میکنم
حالا یهو فیس تو فیس میشن گارد میگیرن برای یه فایت
که چیرمن آف بورد علی هوف روی اسکرین میاد و میگه بس کنید:50:
اجازه ی این کارو ندارید خودتونو یه ذره کنترل کنید و در آخر میگه میگه مهرزاد تو که عاشق فایت هستی یه سورپرایز دارم واست امشب تو در مین ایونت به مصاف عرفان میری ، حالا مهرزاد یه لبخند سبز گـ ـوزمال برلب میندازه:16: اونور هم عرفان با آرش صحبت میکنن
-----
تبلیغ میشه که امشب احمد در یک مسابقه تک به تک به مصاف پوریا میره
-----
آهنگ وولک زده میشه خیلی بی اعصاب وارد رینگ میشه و میگه من ریمچ می خوام من اون مرتیکه ی
کیــ ــونی رو می خوام
یه فوتیج از هفته قبل به نمایش گذاشته میشه که جونیور چطور تونست وولک رو پین کنه
iWE State Champion The Wollek vs. A.L.I
حالا جونیور به رینگ میاد و آماده ی مسابقه هست
وولک خیلی بی اعصاب شروع میکنه سریع یه کلوزلاین ناجور میزنه جونیور سه دور تو هوا میچرخه با صورت میاد پایین
حالا وولک به حالت تمسخر آمیز با پاهاش به کله جونیور میزنه هی میگه منو پین میکنی
بلندش میکنه میبرتش گوشه رینگ با پا ضربات سنگین میزنه
حالا جونیورو بلند میکنه یه سوپلکس وحشتناک ، از موهای جونیور میگیره می خواد یه وولک اسپـ ـایک بزنه
اوه اوه چقدر ناجور میزنه جونیور گلوشو گرفته از درد داره به خودش میپیچه
حالا وولک بلند میکنه می خواد ورلدز استرانگست اسلم بزنه ، جونیورو بلند میکنه اوه جونیور بدل میکنه سریع وولکو قفل میکنه یه رول آپ یک.....دو ....سه
تموم میشه و بازهم وولک میبازه عجیبه
جونیور رو میبینیم بیرون رینگ رو زمین وِلو شده با دستاش عدد دو رو نشون میده وولک هم قاطی بی اعصاب به نظر میرسه همونجا زارت یه ورلدز استرانگست اسلم به داور میزنه
-----
بک استیج
رضا میاد تو اتاق بهرامی رضا یهو میترسه داره گریه میکنه :| اوه اوه بهرامی لخت ایستاده دستش بالا پایین میشه ولی پشتش به دوربین ـه . رضا یهو میگه چیکار میکنی؟؟ :|
بهرامی یهو میترسه برمیگرده میگه مگه کوری نمی بینی دارم از تنتاک استفاده میکنم!!!
رضا میگه آماده ای واسه مسابقه امشب :|
بهرامی میگه اونو ول کن بیا یه ذره از این استفاده کن خعـــــــــــــــــــلی حال میده
رضا میگه تورو جدت بیخیال ما شو!!!! :|
-----
برمی گردیم به رینگ
r v d /w J B L vs. iWE Tag Team Champion H I T M A N 5 3 /w SASAN & A-R-E-F
آهنگ iN The END زده میشه ساسان به همراه احمد و عارف میان تو رینگ ساسان میگه امشب باید یه سریا رو ادب کنیم ، جی بی ال نمی زارم اتفاقات قدیم باز تکرار بشه این سری با The DeceTives روبرو هستی
احمد میکروفن رو میگیره و میگه بیا که می خوام پارت کنم
خب پوریا و امیر هم وارد میشن
زنگ مسابقه به صدا در میاد و احمد و پوریا سرشاخ میشن احمد با قدرت تمام پوریا رو پرت میکنه ، پوریا بلند میشه یه بار دیگه به هم قفل میکنن بازم احمد پوریا رو پرت میکنه
احمد یه پوزخند میزنه حالا احمد دستشو بالا میبره و به پوریا میگه که دستشو تو دست خودش قفل کنه پوریا یه ذره فکر میکنه هی داره ور میره میاد که گیر بندازه یهو احمد یه فـ ـاک میده به پوریا ، پوریا قاطی میکنه
حالا پوریا یهو کله احمد و میگیره یه هد لاک انجام میده ، احمد بدل میکنه میره ایریش ویپ رو انجام میده میاد می خواد کلوزلاین بزنه پوریا بدل میکنه یهو یه **** کیک مشت از پوریا
احمد میوفته رو زمین حالا پوریا میره بالا سر احمد یه فـ ـاک میده
احمد سریع یه رول آپ میکنه
عارف پایین رینگ کنار ساسان ایستاده ، ساسان داره تو گوشش یه چیزایی میگه
امیرم حسابی حواسش به ساسانو عارف ـه
حالا پوریا می خواد اسپیر بزنه ولی نه یه بیگ بوت از حمد میخوره پهن زمین میشه
احمد مومنتوم رو دستش میگیره یه چنتا فن رو پوریا اجرا میکنه ورزشگاهم دارن میگن
لتس گو پوریا یه ورش میگن لتس گو احمد
حالا امیر یه صندلی میفرسته تو زمین ، پوریا هم گرفته دستش صندلی رو داور هی داره میگه باوووو دیسکوالیفای میشی نکن
فایده نداره امیر میاد روی اپرون ، احمد میره طرف امیر یه پانچ قوی می خواد بزنه که امیر با کمربندهای خود احمد میزنه توی سرش ، احمد گیج شده بر میگرده زارت یه اسپیر قوی از پوریا میخوره و کاور میکنه پوریا
بله ساسان و عارف رو میبینیم بیرون رینگ ریختن سر امیر تا جا داره میزننش پوریا هم میاد به جمع اضافه شه زارت یه کد بریکر از عارف میخوره احمد هم بلند میشه زیاد حال خوشی نداره
حالا عارف میز گزارشگرا رو خالی میکنه خود وساسان به کمک هم یه پاور بمب سنگین میزنن به امیر ، میز و امیر باهم به دیار باقی شتافتن
سرتنگ همونجا میگه اینها عقده ای هستن :22:
-----
خب تبلیغ داده میشه که امشب یه مسابقه تگ تیم داریم بین تیم بهرامی و رضا و تیم ممد برودوس و شخصی که مشخص نیست
برودوس رو میبینیم داره با یکی صحبت میکنه ولی معلوم نیست کیه این شخص
میگه من به کمک تو نیاز دارم واسه اینکه کل این دوتا بچه رو بخوابونم آماده ای واسه مسابقه
-----
?? & reza_taker & bahrami vs. Brodus Clay
میریم به رینگ خب بهرامی به همراه رضا وارد رینگ میشن منتظر هستن ببینن ممد با کی می خواد بیاد
آهنگ ورودی ممد برودوس به صدا در میاد اون وارد میشه روی رمپ ایستاده با دستاش به عقب اشاره میکنه ( مثل گروه nWo ) او مای گاد داش.حسین هست وارد میشه
بهرامی و رضا خـ ــایه چسبوندن
حسین رو مبینیم با چهره ای بشاش وارد میشه ( یه لباس رو تنشه نوشته ای لاو یو پیج ) :22:
زنگ مسابقه به صدا در میاد
بهرامی با ممد برودوس گلاویز شدن رضا می خواد بره پیش حسین :| بهرامی یهو بر میگرده یه دونه می خوابونه زیر گوش رضا بهش میگه الاخ اونا دشمن ما هستن رضا گریه میکنه
بهرامی به بازی بر میگرده زارت یدونه کلاوزلاین سنگین میخوره
رضا همچنان داره گریه میکنه ممد بهرامی رو میکشونه کنار رینگ با حسین تگ میکنه
حسین می خواد دلداری بده بهرامی رو :|
حالا بهرامی یدونه می خوابونه تو گوش حسین ، حسینم قاطی میکنه همون اول کار پیج ترنر رو انجام میده یه جیغم میزنه :22:
کاور میکنه رضا میاد داخل رینگ که به حسین حمله کنه حسین یهو بد نگاش میکنه همونجا رضا خشکش میزنه خودشو خیس میکنه :|
یک....دو.....سه
Winner : Brodus Clay & Dash.Hossein
خب بله حسین در اولین بازی خودش موفق به کسب پیروزی میشه
-----
وولک رو میبینیم چقدر عصبی ـه همه چیزو به هم میریزه هی داد میزنه
جونیــــــــــــــــــــو ر کجایی من دهنتو....
هرکی هم سر راهش میرسه یدونه وولک اسپـ ـایک میزنه
میریم به یه سمت دیگه بک استیج اوه اوه مهرزاد علی هوف رو گیر اورده یقشو گرفته بهش میگه چرا کاری نمی کنی چرا تایتل شات به من ندادی ، علی بهش میگه یقه رو ول کن مرتیکه من رئیس تو هستم حق نداری با من اینطوری صحبت کنی مهرزاد میگه خفه شو بابا یهو علی زارت می خوابونه تو گوشه مهرزاد ، مهرزادم قاطی میکنه و علی رو میچسبونه به دیوار بهش میگه من تایتل شاتمو نگیرم ولت نمی کنم
علی بهش میگه باشه تو تایتل شات خودتو گرفتی ولی حیف من الان کار واجبی دارم باید برم
وگرنه نشونت میدادم با کی طرفی دیــ ـوث
مهرزاد هم خوشحال میره سمت اتاقش
خب علی میره سمت ماشینش که سوار شه
او مــــــــــــــــای گــــــــــــــــــاد
یه ماشین با سرعت بالا میاد علی رو زیر میکنه طرف از ماسین پیاده میشه ولی فقط پاهاشو نشون میده دوربین ، میره بالا سر ـه علی صدای خنده ی بلند میاد سوار میشه میزنه به چاک
خب الان گروه امداد میریزن اونجا که به وضعیت چیرمن رسیدگی کنن
-----
سرتنگو میبینیم خـ ـایه چسبونده ، عادل میگه به نظرتون کی بود؟؟ ، جواتی میگه هر کی بود قطعا ماشین داشت :2802:
میریم به رینگ
می بینیم داش علی نشسته روی صندلی میگه من رسما شدم خـ ـایه باقر توی این کمپانی ، نه بازی دارم نه چیزی دارم چه وضعشه
یهو آهنگ ورودی سید به صدا در میاد وارد رینگ میشه اول همه میگه من مخلص بچه های خونگرم خوزستانم هستم
ورزشگاه منفجر میشه یه صدا سید رو چنت میکنن
بعدش میگه انگار یه چند وقتی هست کسی تورو نخارونده ولی اشکال نداره من اینجام که یه ذره بخارونمت یهو با میکروفن میزنه توی سر علی
© Hard~Core Champion Dash.Ali vs. The Phantom Pain
همون اول کاری سید علی رو میبره گوشه ی رینگ با پا به جونش میوفته میره پایین صندلی میاره اوه اوه محکم میزنه توی سر علی سرش خونی شده داور هم بازی رو دیسکوالیفای میکنه
Winner By Disqualification : Dash.Ali
ولی سید به تــ ــخــ ــمشم نیست داره ادامه میده به کارش سطل میاره یه میزم میاره
اوه اوه آتش زن هم میاره همینطوری با سطل میزنه تو صورت علی
میز رو درست میکنه آتیش میزنه علی رو با یه دست بلند میکنه یه چوک اسلم سنگین
روی میز خوردو خاک شیر میشه علی میره میکروفن رو میگیره دستش میگه اگه تو هارد~کوری پس من چی هستم جوجه
تماشاگرا دارن یه صدا میگن آی دوبولو ای ، آی دوبولو ای
-----
بله صحنه هایی از اتفاقی که برای چیرمن افتاد میبینیم همه تو شوک هستن هنوز
عادل میگه میریم که آماده بشیم برای مین اونت
Main Event
H H H /w iWE World Heavyweight Champion Rampage vs. Mr.Movie
عرفان به همراه آرش وارد میشن آرش میره با هوادارا خوش و بش میکنه یه پلاکارد هست دست یک هوادار آرش اونو رو به دوربین نشون میده روش زده Ahvaz Made Rampage
آرش میاد سمت میز گزارشگرا و به اونها می پیونده
عرفان هم میره یک لــ ـب تپل از بانو میگیره و با روحیه تمام به رینگ میاد
حالا آرنا یهو خاموش میشه آهنگ وان به صدا در میاد کل ورزشگاه یهو بووووووووووووووووو میکنن
اصلا ورزشگاه جوش واسه مهرزاد سنگین شده حالا مهرزاد وارد میشه میره روی ترنباکل واسه آرش کری میخونه میگه اون واسه منه
آرش هم تایتل رو ماچ میکنه و اونجاشو میگیره دستش میگه این واسه تو ـه
هردو باهم سرشاخ میشن یه ذره زور مهرزاد چربش داره به عرفان ولی عرفان تیز و بز سریع یه هد لاک انجام میده حالا مهرزاد عرفانو هم با خودش بلند میکنه یه ساید اسلم سنگین اجرا میکنه آرش داره میگه که من به شخصه این یارو رو قبول ندارم و مطمئن باشید که تایتل پیش خودم میمونه چون مهرزاد ماله این حرفا نیست
به رینگ بر می گردیم مومنتوم کامل در دستان مهرزاد هست حالا یه بک هند از مهرزاد عرفان داره درد میکشه حالا یه بیگ بوت سنگین عرفان پهن زمین میشه
مهرزاد میره یه اسپلش انجام بده حالا عرفان جا خالی میده و مهرزاد ناجور میاد رو زمین از درد به خودش پیچیده حالا عرفان بلند میشه یه نفسی تازه میکنه یه بــ ـوس سمته بانو میفرسته
عرفان چنتا البو دراپ انجام میده مهرزاد می خواد تکون بخوره ولی عرفان امونش نمیده آرشم بلند شده داره تشویق میکنه عرفان رو
چنتا کیک قوی از عرفان اوه اوه مهرزاد وحشی شده قاطی میکنه بلند میشه کله عرفانو میگیره چنتا هد بات میزنه یه ایریش ویپ اوه اوه هر دو نفر به هم کلوزلاین میزنن
حالا هردو پهن زمین هستن داور میاد میشمره سر شماره 4 هر دوتا بلند میشن با یه حرکت مشابه
حالا دونفر به هم پانچ میزنن عرفان ییییی مهرزاد بوووووو عرفان یییییی مهرزاد بوووو
عرفان ییییییی عرفان ییییییی عرفان یییییییی حالا مهرزاد یه فیس فرست سنگین میزنه به عرفان
اوه اوه مهرزاد آماده میشه برای F5
بانو رو می بینیم داره خودشو لخت میکنه با بیــ ــکیــــ ــنی میاد روی اپرون مهرزاد حواسش پرت میشه یه نگاه به بانو میندازه ، بانو کریستی هم داره واسش عشوه میاد مهرزاد میاد سمتش یهو موهاشو میگیره میکشه داور هم حواسش نیست عرفان یه پنجه بوکس از شورتش در میاره با اون میزنه به مهرزاد رول آپ
تمام عرفان شاد هست میاد سمت بانو ببینیه مشکلی نداشته باشه میان تو رینگ آرش هم میاد تایتل رو تو صورت مهرزاد میگیره و میگه حالا شب بیا
عرفان و بانو هم بالا سر مهرزاد یه لــ ـب بازی میکنن
شو هم با شادی آرش و عرفان و بانو به پایان میرسه
-----
پــــــــــــــــــــــــ ـایــــــــــــــــــــــ ـان