5 لحظه برتر لوییس سوارز در لیورپول
لوییس سوارز مهاجم اروگوئه ای در 28 ژانویه سال 2011 به مبلغ 22.8 میلیون پوند از آژاکس هلند به لیورپول آمد
او در 110 حضور خود در لیورپول موفق شد 82 گل بزند و در طول 3 سال حضور خود در لیورپول لحظه های بسیار زیادی داشت
من قصد دارم در این مقاله 5 لحظه برتر سوارز را در لیورپول به شما معرفی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
5.شیرجه زدن به سمت دیوید مویس
محبوب شدن در نزد هواداران یکی از ارکان اصلی در پیوستن به باشگاه جدید است و اگر گل ها و تکنیک سوارز به محبوب شدن او کمک نکنه تحقیر کردن و مسخره کردن مربی رقیب سنتی به طور حتما کمک میکنه
"من نگران سوارز خواهم بود چون او در شیرجه رفتن سابقه دارد ولی من داور نیستم و من تصمیم گیرنده(داور)نیستم ولی من یه چیزی رو بهتون میگم و اون اینه که چنین حرکاتی هواداران را از فوتبال دور میکنه" این ها حرفهای مربی اورتون دیوید مویس در مورد سوارز قبل از دربی مرسی ساید بود که باعث شد سوارز بعد زدن گل تساوی به اورتون به سمت دیوید مویس بره و به حالت مسخره آمیز به سمت اون شیرجه بره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4.گل خیره کننده در برابر نیوکاسل
کنترل توپ یکی از سخت ترین کارها در فوتبال است بهترین بازیکن ها ذاتا میدونن که با توپ چیکار باید بکنن
ترکیب خواص به یک مهاجم کمک میکنه یک گل خیره کننده بزنه همه ی این ها رو میشه در گل سوارز به نیوکاسل دید گلی که با پاس 50 یاردی خوزه انریکه به سوارز شروع میشه سوارز توپو با یه استوپ سینه فوق العاده میگیره از بین دو مدافع نیوکاسل عبور می کنه دروازه بانو جا میذاره و توپو تو دروازه وارد میکنه گل سوارز بازگشت فوق العاده ای برای لیورپول به بازی بود
3.نابود کردن نوریچ سیتی
لیورپول در 4 دسامبر 2013 در آنفیلد به مصاف نوریچ سوتی می رفت
سوارز قبل از این بازی موفق شده بوده در برابر نوریچ سیتی 2 بار هتریک کند
این بار هم سوارز در برابر نوریچ سیتی فوق العاده کار کرد و نه تنها 3 گل نه بلکه 4 گل و یک پاس گل داد و در هر 5 گل لیورپول تاثیر مستقیم داشت سوارز یک گل از فاصله 40 یاردی یکی گل از ارسال کرنر یک گل از پشت محوطه جریمه با جا گذاشتن مدافع نوریچ و یک گل از ضربه ایستگاهی به ثمر رسوند
2.پاس گل استثنایی به دیرک کویت
در سال 2011 و در بازی لیورپول و منچستر یونایتد در آنفیلد در یک صحنه توپ درون محوطه جریمه به سوارز می رسد سوارز با جا گذاشتن 4 مدافع منچستر به ون در سار می رسد و به او لایی می زند و توپ آرام آرام به سمت دروازه حرکت می کرد که دیرک کویت با یک ضربه کار را تمام می کند و توپ را وارد دروازه می کند درک کویت در اون بازی یکی از آسون ترین هتریک هارو در تاریخ بازی لیورپول و منچستر انجام داد
1.بهترین بازیکن فصل در سال 2013/2014
لوییس سوارز در فصل 2013/2014 موفق به زدن 31 گل شد و اولین بازیکن لیورپول بعد از ایان راش در سال1987 شد که موفق به زدن 30 گل شده سوارز همچنین در این فصل 12 پاس گل داد
سوارز در پایان فصل همراه با لیورپول به جایگاه دومی رسیدند و سوارز همچنین برنده کفش طلا اروپا و لیگ جزیره شد
امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد
پ.ن:با تشکر از احمدعزیز بابت عکس ها