یک.....دو.......سه
تموم میشه حالا شاهین دوتا میکروفن میاره خودش شروع میکنه میگه ما هیچ ریمچی نداشتیم و اونو می خوایم ممدم میگه می خوام بزنم عارفو پر پر کنم
یهو بری بلا میاد روی رمپ میگه کاملا حق با شماهاست و شما مستحق ریمچتون هستید
منم اون ریمچو بهتون میدم ولی نه الان بلکه هفته ی دیگه سر اون تایتل مسابقه میدید
ممد و شاهینم خوشحال میرن
اوه اوه بهرامی و رضا میان توی رینگ بهرامی صورت حسینو میگیره میاد توف کنه یه **** کیک از برودوس میخوره رضا بازم ترسیده تو خودش شاش کرده برودوس میاد سمتش می خواد گوگولی کنه رضا زارت یدونه می خوابونه تو تــ ـخــ ـمای برودوس میره بالای ترنباکل خوشحالی میکنه
-----
بک استیج
بله بهمن رو میبینیم داره تو بک استیج قدم میزنه اوه اوه دو نفر ماسک دار وارد میشن به بهمن حمله میکنن دارن میزننش بیژن هم سر میرسه میره کمک بهمن با اون دو نفر درگیر میشه بیژن رو هم میزنن یه پارچه میزارن و میرن
دوربین رو پارچه زوم میکنه که اون دوتا گذاشتن پرچم کاتالونیاس :|
-----
عادل و سرتنگو جواتی هم مات مبهوت موندن نمی دونن چی بگن
میریم به رینگ آهنگ آرش سراف به صدا در میاد صحنه هایی از پی پی ویCaspian Beach به نمایش در میاد که چطوری صحنه های زیبایی رو خلق کردن آرش هم بعد دو هفته غیبت بر میگیرده میکروفن رو میگیره دستش و میگه من اومدم که بگم من فقط اون تایتل رو می خوام و اینو بدون وولک تا اون تایتل رو ازت پس نگیرم ولت نمی کنم آهنگ جونیور هم زده میشه میاد به رینگ میگه فکر کنم این حق من باشه که یه تایتل شات داشته باشم بعد از اینکه دوبار اونو پین کردم نه تو بعد دو هفته اومدی آرش بهش میگه خفه شو این به تو مربوط نمیشه که بری بلا میاد روی اسکرین بهشون میگه دعوا نکنید من این مشکل رو به سادگی حل میکنم یه بازی نامبر وان کانتندر واسه تایتل وولک بین آرش سراف و علی جونیور برگزار میشه اونم همین الان
#1Contender for iWE State champion
seraph vs A.L.I
یه داور میاد زنگ مسابقه به صدا در میاد
در ابتدای بازی دو نفر به هم نزدیک میشن و صورتشونو به هم میچسبونن بعد از یکم صحبت کردن آرش دو بار جونیور رو هل میده و زارت می خوابونه تو گوش جونیور ، جونیور واکنش نشون میده و دراپ کیک میزنه آرش بلند میشه و چند تا پانچ میزنه اما جونیور یهو به راشن لگ سوییپ میزنه جونیور قصد داره به آرش سوپلکس بزنه اما آرش بدل میکنه و جونیورو رو محکم به روی طنابها پرت میکنه حالا آرش جونیورو روی ترنباکل میزاره
اوه اوه میخواد که سـ ـوپر پلکس بزنه اما جونیور هلش میده و نمیزاره کارو بکنه جونیور میره برای کراس بادی اما آرش جا خالی میده جفتشون پهن زمین شدن حالا آرش بلند میکنه جونیورو ، هل میده آرش ، آرشم به داور میخوره و املت میشه داور جونیور تو برگشت یه فیس باستر میزنه آرش میوفته بیرون رینگ جونیور میره که آرشو به رینگ برگردونه حالا وولک میاد با تایتلش میخوابونه تو صورت جونیور
بر میگرده یه وولک اسپــ ـایک به آرش میزنه و میره هردوتا پهن زمین اونم بیرون رینگ داور بلند میشه گیج شده نمی دونه چیکار کنه داره میشماره
یک...دو....سه....چهار....پنج....شش. ..هفت...هشت....نه....ده
بله دبل کانت اوت میشن
-----
بک استیج
بری رو می بینیم داره دنبال مسئول فیلم های دوربین مدار بسته میگرده اُ اُ پژمان هم میاد به بری میگه حال رئیس چطوره بری میگه خوب بد نیست ولی فعلا نمی تونه بیاد پژمان میگه به نظرت کی می تونه این کارو کرده باشه بری میگه نمیدونم ولی به زودی می فهمیم
الانم اگه اجازه بدی کار دارم
میریم به اون سمت بک استیج اوه اوه داش علی بی اعصاب یه چوب بیسبال دستش گویا منتظر کسی هست اوه اوه سید رو میبینیم وارد پارکینگ میشه داش علی می بینتش میره یه جا خودشو قایم میکنه سید داره میاد یهو علی با چوب میزنه تو شکم سید بهش میگه این تازه اولش ـه یهو سیدو میگیره پرت میکنه سمت پنجره شیشه خورد میشه سید سرش خونی شده داش علی میپره رو سید یه چنتا پانچ میزنه سید بر میگرده داش علی رو هول میده یه پایپ هست می خوابونه تو صورت داش علی الان تیم سکوریتی میان از هم جداشون میکنن
-----
میریم به کامرشال
بر می گردیم
-----
بک استیج
عرفان داره با بانو کریستی تلفنی حرف میزنه و حسابی لاو میترکونن که یهو مهرزاد از پشت میاد عرفانو میزنه همین طوری داره عرفانو به اینورو اون ور میکوبه حالا بلندش میکنه یه F5 سنگین میزنه و میره حالا اورژانسو چنتا داور میان به وضعیت عرفان رسیدگی کنن آرش هم که داشت خودشو واسه امشب آماده میکرد بدو بدو میاد ببینه چه خبر شده
تیم دتکتیوز دارن قدم میزنن اوه اوه تیم پانیشر میان جلوشون شاهین میگه مراقب اون تایتل های نازنین باشید که هفته ی دیگه می خوایم اونارو بگیریم احمد یهو یه دبل فــ ـاک نشون میده میگه شب بیا ممد میگه حرف دهنتو بفهم عارف میگه خفه بابا می خوان درگیر بشن که ساسان میگه بچه ها بس کنید بریم الان کارای واجب تری داریم شما هم هفته ی دیگه بیاید ولی پستونکم یادتون باشه بیارید
-----
r v d & J B L vs les BLUES : bomb5 & Sarkesh
به رینگ بر می گردیم
آهنگ گروه لس بلوز متشکل از محمدرضا و سجاد سرکش به صدا در میادو وارد رینگ میشن
بعد از اون هم امیر و پوریا میان به رینگ زنگ مسابقه به صدا در میاد
بازی رو پوریا و سجاد شروع میکنن سجاد پوریا رو کنترل کرده پوریا یهو یک رول آپ انجام میده اما سجاد سریع در میاد حالا سجاد گوشه رینگ چنتا ضربه به قفسه سینه پوریا میزنه حالا یهو پوریا ضربه محکم میزنه به سجاد بعدش روی پای سجاد کار میکنه کار میکنه پوریا سجادو میکشونه سمت کرنر تگ میکنه با امیر ، امیرم همون اول با یک کلوزلاین سجادو را به بیرون رینگ پرت محمدرضا می خواد بره سمت سجاد ببینه مشکلی نداشته باشه که امیر میادو از موهاش میگرتش وپرتش میکنه تو رینگ امیر وارد میشه یه کراس بادی از سجاد جفتشون رو زمین دراز کشن حالا سجاد میره با محمدرضا تگ میکنه میاد چنتا البو دراپ میزنه میره واسه البو دراپ بعدی که امیر جا خالی میده حالا امیر چنتا کیک به محمدرضا میزنه میبرتش کرنر با پوریا تگ میکنه پوریا محمدرضارو بلند میکنه یه بک بریکر
میره گارد اسپیرو میگیره که اسپیر بزنه یهو آهنگ iN The END زده میشه ساسان میاد روی رمپ یه نیش خند میزنه امیر می خواد بره سمتش پوریا هم حواسش پرت شده حالا یهو عارف از لابه لای تماشاگرا میاد روی اپرون داور میره که جلوشو بگیره احمد از اون سمت میاد یه استانر به پوریا میزنه و میره محمدرضا و سجاد همینطوری مات مبهوت موندن محمدرضا سریع میره واسه کاور داور بر میگرده سریع میشماره
یک.......دو.........سه
حالا احمدو عارف میان که به پوریا حمله کنن که امیر با یه صندلی به رینگ بر میگرده
ساسان میکروفن دستشه میگه این تاوان کاری هست که داری پس میدی مطمئن باش که ادامه داره
-----
بک استیج
آرش سرافو میبینیم داره دنبال بری بلا میگرده بری از تو اتاق بیرون میاد آرش عصبی هست میگه چه وضعشه بری میگه چی شده آرش میگه چرا سامان اومد دخالت کرد و هیچ کدوم برنده نشدیم حالا جونیور هم میاد میگه اون جفتمون رو زد بری میگه اینکه جای نگرانی نداره
توی پی پی وی Night of Heroes وولک در مقابل آرش سراف در مقابل جونیور سر تایتل iWE State Champion فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشید
آرش و جونیور خوشحال میشنو میرن
-----
به کامرشال میریم
احمدو عارف و ساسان دارن قدم میزنن که یهو علی اسکوفیلد میاد با لباس سیکوریتی سلام میکنه عارف و ساسان رد میشن ولی احمد وایستاده یه نگاه بهش میندازه بهش سلام میکنه
میره در گوشش یه چیز میگه علی هم خوشحال میشه و میره
میریم آماده بشیم واسه مین اونت
iWE World Heavyweight Champion Rampage vs iWE State Champion The Wollek
آرش با ری اكشن عالی از طرف جمعيت وارد رينگ ميشه موزيك وولک هم زده ميشه و مياد
همون اول کاری وولک آرشو میبره گوشه ی رینگ روی آرش کار كار آرش هم سعی میکنه به بازی برگرده یه چنتا پانچ نثار هم میکنن حالا آرش و وولک به هم کلوزلاین میزنن پهن زمین میشن وولک پا میشه یه البو دراپ و کاور میکنه
آرش در میاد
حالا وولک از ترنباکل بالا ميره اما یهو آرش میادو دراپ كيك خفن نثار وولک میکنه حالا وولک بیرون رینگ ولو شدهآرش میره بیرون که وولک برگردونه اما ووک اونو به پله ها میکوبونه خودش میره تو رینگ به داور داره میگه بشمار داور هم میشماره
یک...دو....سه....چهار....پنج.....آر ش میاد
تو رینگ یه فـ ــاک نشون وولک میده میگه بیا بخورش باووووو
حالا وولک میره یه چنتا کیک مشتی بزنه آرش یهو پاهاشو میکشه با کیـــــــــــون میخوره زمین
حالا آرش قاطی میکنه هی پانچو کیک میزنه به وولک گویا وولک دهنش خونی شده آرش یه اسپلش رو وولک میزنه میبره گوشه ی رینگ
تی شرتشو در میاره میخواد سوانتون بمب بزنه یهو آرنا تاریک میشه
آرش داره به رمپ نگاه میکنه مهرزاد هم میاد روی رمپ می خواد به سمت رینگ حرکت کنه که یهو وولک آرشو رول آپ میکنه
آرش درمیاد حالا مهرزاد میره تایتل رو بر می داره آرش هم بر میگیرده یه بیگ بوت به وولک میزنه می بره گوشه ی رینگ میره بالای ترنباکل یه سوانتون بمب ملس میزنه و کاور
تموم میشه حالا میره سمت مهرزاد میگه اون تایتل ماله منه تو هم هیچ غلطی نمی تونی بکنی مهرزادم تاتیل رو نگاه میکنه و پرت میکنه تو رینگ میره و شو با آهنگ آرش و خیره شدنش به مهرزاد به پایان میرسه
پــــــــــــــــایــــــ ــــــــــــــــان