نتایج کامل ماندی نایت راو | 11 آگوست 2014
شوی راو شروع میشه . کادو های زیادی روی رمپ دیده میشه که همش برای تولد هالک هوگنه .
تم سانگ براک لزنر به صدا در میاد . " دِ بیست " با پاول هیمن وارد میشه . روی تیشرت لزنر نوشته شده :
Eat Sleep Conquer John Cena !
مردم بیشتر تشویق می کنن . پاول هیمن میکروفونو می گیره و خودشو معرفی می کنه و میگه 6 روز دیگه من در کنار لزنر وقتی قهرمان جهان می شود خواهم بود .
هیمن میگه اتفاقات بد برای آدم های خوب میفته وقتی که با برام لزنر در یک رینگ باشند و بعد می ** بهتره درس عبرت بگیریم از یک واقعه ی تاریخی ...
تصاویری از رسلمنیا ، وقتی لزنر استریک آندرتیکر رو میشکنه نشون داده میشه .
هیمن می ** وقتی لزنر وارد Wwe شد و هنوز یک روکی بود ، یک بار طرف " دِ راک " رفت و باعث شد 6 ماه مصدوم بشه ... وقتی به طرف هالک هوگن رفت ، باعث
شد تا یک سال در رینگ حاضر نشه ... و پیام من برای سینیشن اینه : اگر طرفدار جان سینا هستید به هیچ وجه سامراسلم را از دست ندهید ! چون وقتی سینا
بگه " یو کنت سی می " واقعا هیچ وقت دیگه اون رو توی رینگ نمی تونید ببینید . ( مردم تشویق می کنند )
و حالا هیمن میگه یه نگاه بکنیم به یک شب تاریخی دیگه ، این بار تصاویری از اکستریلم رولز 2012 نشون داده میشه . هیمن می ** با این که اون شب براک لزنر شکست
خورد در مسابقه ، اما کاری کرد که سینا تا چند ماه از درد به خودش بپیچه . براک هیچوقت نخواست این باختشو توجیه کنه ، اما من می کنم . در آن زمان برام
تازه از Ufc آمده بود و قدرتش 50% بود اما الآن یک براک 100% در رینگ است .
و در ادامه ، یک رپ در وصف سینا و لزنر و مسابقه شان می خونه ! و می ** جان سینا تو سامراسلم تموم میشه . ( و مردم بعد از پایان رپ همچنان تشویق می کنند هیمن رو )
در آخر هیمن میگه امشب این آرنا خونه ی موکل منه و من الآن برای صرف شام می برمش بیرون ، اما امشب که سینا در جشن تولد هوگن شرکت می کنه ، به هیچ وجه
آن جشن را از دست ندهید ، چون براک به خونه بر می گرده !
از رینگ خارج میشن ...
امشب سینا جواب لزنر رو میده ...
فلو رایدا و " ویرد اَل " یانکویچ تولد هالک هوگن رو تبریک می گن .
رومن رینز از بین تماشاچیان وارد میشه . تم سانگ کین به صدا در میاد ، اما یک کین بدون ماسک و با کت و شلوار وارد میشه ! میگه خوشحالم دوباره
به عنوان مدیر اجرایی Authority وارد میشم . میگه : هفته ی قبل تو تونستی " کین " رو شکست بدی . و الآن 6 روز قبل از مسابقت با رندی اورتن می خوام ببینم آیا
می تونی دو نفر رو شکست بدی ؟ ... تم سانگ گروه رایبکسل به صدار در میاد و وارد میشن ...
Ryback & Curtis Axel Vs. Roman Reigns
اکسل و رینز شروع می کنن . رینز اکسلو هل میده . سرشاخ میشن . هدلاک از رومن رینز . حالا اکسل آیرشویپ می کنه و رینز شولدر بلاک وارد می کنه
و اکسل به زمین میفته . حالا اکسل هلش میده و رینز عصبانی میشه و یه پانچ سنگین بهش میزنه و اکسل با رایبک تگ می کنه . سرشتخ میشن و
باز هدلاک از رومن رینز ، آیرشویپ از رایبک و رینز در برگشت شولد بلاک می زنه اما رایبک نمیفته . رایبک بهش میگه بازم سعی کن ! زینز وانمود می کنه
می خواد بار دیگه شولدربلاکو انجام بده اما یک کلوزلاین به رایبک وارد می کنه ! هدبات از رینز و حالا در گوشه ی رینگ درگیر هستند . رینز با پانچ ها رایبک رو دور
می کنه و در نهایت با کلوزلاین رایبکو به زمین میندازه . اکسل حواس رینز رو پرت می کنه و رایبک استفاده می کنه و ضربه ای به پشت پای رینز میزنه . می خواد
رینز رو سوپلکس کنه اما رینز این کار رو انجام میده ! حالا اکسلو بیرون میندازه . در گوشه ی رینز چند ضربه به رایبک وارد می کنه اما رایبک بلندش می کنه و یک
پاوربامب بهش میزنه .
به کامرشال میریم
اکسل وارد شده و کاور می کنه اما رینز پین نمیشه . میفته بیرون از رینگ و رایبک اونجا چند لگد به رینز میزنه . حالا تگ میکنه با رایبک . اما رینز جفتشونو میزنه و با یک
البو رایبک رو بیرون میندازه . حالا رایبک بلند میشه و رینز رو به میله ی بیرون از رینگ می کوبه . اکسل دوباره همین کار رو انجام میده . حالا هر دو با هم این کارو انجام میدن .
داور مسسابقه رو دیسکوالیفای می کنه ! رایبک و اکسل به زدن رینز ادامه می دن . اما رینز پا میشه و جفتشونو میزنه . ساموآن دراپ به اکسل و یک کلوزلاین به رایبک .
حالا میره بیرون و یگ بیگ بوت به اکسل میزنه . رایبکو میندازه تو رینگ ، اکسل هم همینطور . آماده ی روپرمن پانچ میشه ... و به رایبک میزنه ! و یکی دیگه به اکسل !
همه تماشاچیا چنت می کنن " اسپیر ! " رایبکو و اکل رو یکی پس از دیگری اسپیر می کنه ...
برنده : Roman Reigns
رنه یانگ وارد رینگ میشه . از رومن رینز می پرسه نظرش در مورد قرار گرفتن مقابل اورتن در سامراسلم چیه ؟
رینز جواب میده : من آماده ام ... ! ولی اورتن می ** من ازش یه چیز دزدیدم ، اما من هیچوقت چیزی از کسی ندزدیدم ولی این یکشنبه همه چیزشو ازش می گیرم !
و باز ، اورتن می ** افعی برگشته ؛ اما یک " افعی " که طعمشو نتونه از گلوش پایین ببره چیه ؟ ... یه کرم کوچک بی ارزش ! اینو باور کن ! ...
کین تو بک استیج قدم می زنه . رندی اورتن هم میاد سمتش . اورتن می ** : رینز گفته از " افعی " نمی ترسه ! خنده داره ... رایبک و کرتیس اکسل نتونستن
جلوشو بگیرن ، یک " مثلاً شیطان " هم ( اشاره به کین ) نتونست شکستش بده ... اما در سامراسلم من به کریر رینز پایان می دم . کین می ** : رندی صبر کن ، برای
این که Authority مطمئن بشه برای رویارویی با رینز آماده هستی ، امشب یه مسابقه داره ... با شیمس . رندی هم قبول می کنه و میره .
امشب استفانی می خواد یک جرم رو " اقرار " بکنه !
جریکو و وایت هم یک مصاحبه یک به یک با هم دارند .
راب ون دم وارد میشه . ست رالینز هم حریفش هست .
Rob Van Dam Vs. Seth Rollins
رالینز شروع به زدن ون دم می کنه . آیرشویپش می کنه به گوشه ی رینگ ون دم بدم می کنه و یه استندینگ مونسالت به رالینز میزنه . پین نمیشه .
حالا در گوشه ی رینگ رالینز چند لگد به ون دم می زنه . آیرشویپ و کلوزلاین از رالینز . ون دم پین نمیشه . یه هدلاک روی ون دم انجام میده . مردم آر وی دی رو
تشویق می کنن . ون دم بلند میشه و یه رول آپ ناموفق . یه کیک از ون دم به رالینز . حالا از رینگ خارج میشه و ون دم بهش یه دراپ کیک میزنه . ون دم اسپین کیک
رو می خواد انجام بده اما رالینز جاخالی میده .
میریم به کامرشال
رالینز یه هدلاک رو روی ون دم انجام میده . حالا میبره ون دمو به گوشه ی رینگ ... کلوزلاین ون دمو جاخالی می ده اما ون دم بعد چند ضربه رالینگ تاندرو انجام میده
... اما رالینز پین نمیشه . حالا یه مونسالت از تاپ ترنباکل ! کاور می کنه اما موفق نیست . یه آیرشویپ ... رالینز یه ضربه به شکم ون دم میزنه . حالا هم فینیشرشو
انجام میده ... و ست رالینز برنده ی مسابقه میشه .
برنده : Seth Rollins
رالینز داره با کیفش میره توی بک استیج ... یه نگاه به کادو ها می اندازه . داره چک می کنه امبروز توشون نباشه ... و حالا امبروز از توی بزرگترین کادو بیرون میاد و شروع به زدن
ست رالینز می کنه !!! رالینز از بین تماشاچیان فرار می کنه . امبروز میگه الآن بدو ست بدو ! چون تو سامراسلم ( که هزینه ی دیدنش از نتورک 9.99 هست ! )
نمی تونی از بین لامبرجکا بدویی !
استفانی در راه اومدن به رینگه . می ** من وظیفه دارم کار هایی بکنم که به نفع یونیورس ، شامل همه ی شما تماشاچیان و سـ ـوپر استار های بک استیجه .
همون طور که می دونید ، دنیل برایان چند وقته داره به شدت تلاش می کنه بعد از جراحی گردنش در بهترین فرم به رینگ برگرده . من از تراپیست دنیل برایان درخواست کردم
امشب بیاد و یک سری چیز ها رو اقرار کنه .
از بین تماشاچیان تراپیست برایا ، مگان میلر ، وارد رینگ میشه .
استفانی می ** میدونم باید یه چیزایی رو اقرار کنی . تو اینجا قربانی بودی ... مگان میگه : من دنیل و بری رو خیلی وقته می شناسم . من و دوست پسرم باهاشون رابطه ی زیادی
داشتیم . اون ها آدمای خوبین .... ( مکث می کنه ) ... می ** برایان خیلی به رستلینگ و شما مردم علاقه داره ... اون ... من خیلی شرمزده هستم ... من و دوست پسرم از هم
جدا شدیم ..... من دیگه نمی تونم تراپیست دنیل باشم .... ( استفانی می پرسه چرا ؟ ) ... همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد ( هم من هم شما هم همه ی تماشاچیان قضیه رو
گرفتن :ی ) ... استفانی می ** یه نفس عمیق بکش ، چه اتفاقی افتاد ؟ .... مگان میگه : من و دنیل برایان کمی عشقبازی کردیم !
استفانی می ** خیلی متاسفم مگان ! و بغلش می کنه .... بری بلا میاد تو رینگ ... به مگان میگه بگو حقیقت نداره ! اون بهت گفته این حرفارو بزنی ؟ ... استفانی
می ** بری همیشه نفر آخریه که باید بدونه ! می ** دنیل تو رو مثل یه تیکه آشغال دور انداخت ! استفانی میگه مگان به من گفته دنیل به بری می ** یه ماهی مرده !
زود باش مگان ، بگو بعد از هر جلسه چی می گفتی !!! :
ییییییس ! یییییییس ! ( نمیدونم گرفتید یا نه :ی )
بری یه چک به مگان میزنه ! استفانی هم همچنان در حال یس گفتن با آه و نالست ( :ی ) بری عصبانی میشه و با استفانی درگیر میشه . بری یس لاک رو روی استفانی انجام میده !
فیت فینلی و جیمی نوبل و جوی مرکوری ( ؟ ) اون ها رو جدا می کنن . استفانی می ** اینجوری نمیشه بری ... تا سامراسلم صبر نمی کنم ... همین امشب تمومش می کنیم !!!
درو بریز و ای جی هاک و آرون راجرز ( بازیکنان ) تولد هالک هوگان رو تبریک می گن
جک سواگر و زب کولتر وارد می شن . سزارو هم توی رینگ هست .
Jack Swagger Vs. Cezaro
سزارو با یه هدلاک شروع می کنه . حالا سواگر بدل می کنه و با یک آیرشویپ و شولدر بلاک ادامه میده . حالا یه اسلم بهش میزنه و در کاور ناموفقه . سزارو چند ضربه
با پا می زنه . حالا در گوشه ی رینگ چند ضربه به شکم سواگر میزنه . آیرشویپ می کنه و یک استرچ روی سواگر اجرا می کنه . سواگر سعی می کنه از دستش خلاص شه
که نمیتونه و سزارو ادامه میده . سواگر موفق میشه و سزارو رو به گوشه می بره . اما سزارو بالای ترنباکل میره و یک اکس هندل به سواگر میزنه . سواگر بلند میشه و
بهش یک کلوزلاین می زنه . اما سزارو سواگرو بلند می کنه و می ندازه روی طناب و با یک دراپ کیک سواگر رو به سمت بریکید می فرسته .
میریم به کامرشال
سزارو داره ابدامینال استرچ رو انجام میده . سزارو بالاخره ولش می کنه . سواگر با چند ضربه ی پا مومنتوم رو پس می گیره . یک اسلینگشات اسپلش هم انجام میده
. سزارو رو کاور میکنه اما پین نمیشه . حالا سزارو یه رول آپ می کنه ولی اونم موفق نیست . در گوشه ی رینگ سواگر چند پانچ میزنه ، سزارو هم یک لگد می زنه و کاور
می کنه که موفق نیست . حالا میره برای سوپرپلکس . اما موفق نیست و سواگر میندازتش . سزارو کلوزلاینشو جاخالی میده و یک یوروپین آپرکات به سواگر میزنه .
یه دابل فوت استامپ هم بهش میزنه و بعد فوری انکل لاک از طرف سواگر اجرا میشه و سوارز اول طناب رو می گیره اما بعد سواگر به عقب می کشتش و تسلیم میشه .
برنده : Jack Swagger
زب کولتر می ** از لانا می خوام به روسف بگه که همه از لس آنجلس تا چرنوبیل میدونن که این پرچم آمریکاست که با 50 ستاره و 13 خط در روز یکشنبه به احتزار در میاد .
حالا روسف و لانا وارد سالن میشن و هر دو پرچم ها رو بلند می کنن .
بعدی : مصاحبه با جریکو و وایت
مایکل کول در مورد مسابقه ی وایت و جریکو صحبت می کنه که وایت میپره وسط حرفش و میگه کافیه می تونی بری ! و کول اونجا رو ترک می کنه .
وایت به جریکو می ** که تو همیشه فکر می کنی یک نجات دهنده هستی ... اما من ادعا نمی کنم که کسی رو نجات می دم ، اما کمک می کنم ... و برای کمک
کردن مجبورم به همه آسیب برسونم ... من از همه چیز و همه کس دور و برم نفرت دارم ... من یه اهریمنم ! ... ( جریکو لبخند میزنه ) ، بخند کریس ، بخند . چون شاید این آخرین
حرکتت قبل از سامراسلم باشه ! جریکو در جواب میگه که نمیدونم در سامراسلم چه حالتی از صورت من رو می بینی ... اما من دهنت رو می بندم !
AJ Lee Vs. Eva Marie
بعد از چند حرکت از ای جی ، پیج وارد سالن میشه و حواس ای جی رو پرت می کنه و اوا ماری با یک رول آپ برنده ی مسابقه میشه .
پیج در مورد دوستیشون حرف می زنه ( ! ) و بعد سالن رو ترک می کنه . ای جی هم از عصبانیت اوا ماری رو چند بار به میز گزارشگر ها و بریکید می کوبه .
برنده : Eva Marie
جان سینا وارد رینگ میشه .
میگه : آقایان و خانمها اسم من جان سیناست ... و 6 روز دیگه توسط براک لزنر نابود میشم ! این در صورتیه که پاول هیمن رو باور داشته باشین . در این یکشنبه
لزنر همه کار می کنه به جز پیروز شدن ! چون این به این معنیه که من بهش میبازم و من به لزنر نمی بازم ! چون اگه ببازم به این معنیه که کمربند ها به اون تعلق میگیره
اما این اتفاق نمیفته چون اون لیاقتشو نداره . من می دونم که بالاخره یک روز این کمربند ها رو می بازم اما اون روز یکشنبه نیست .
سال هاست وقتی وارد رینگ میشم ، تشویق ها ، لتس گو سینا ها ، سینا سـ ـاکس ها و یو کنت رِسِل ها رو می شنوم اما هر دفعه که میام ، یک لبخند روی لبامه .
و شاید خیلی ها از خودشون پرسیدن پس کی سینا این کارهایش رو تموم می کنه ؟ کی این لبخند و این کلاه و لباس رنگارنگ و مچ بندارو بر می داره ؟ ... به اون افراد می گم
شما در این یکشنبه به آرزوتون می رسید . جان سینایی رو می بینید که من ازش متنفرم اما برای نگهداری این کمربند باید اون طوری بشم . چون لزنر حق داشتن
این کمربندو نداره و می دونید چرا ؟ چون اون فکر می کنه اینجا خونشه ... اما اینجا همیشه خونه ی شماست ... حالا براک ، این جا اگر خونته ، یکی دقیقاً توی اتاق پذیراییته ،
زود باش این غریبه رو بنداز بیرون ! ... لزنر و هیمن وارد نمیشن ... و سینا می ** این یکشنبه من " Conquerer " رو شکست می دم .
[ از معدود پرومو های خوب سینا ]
لری کینگ و فلوریدا جورجیا لاین تولد هوگن را تبریک می گن
Brie Bella Vs. Stephanie McMahon
بری بلا وارد رینگ میشه . استفانی با لباس رسمی میاد و در رمپ می ایسته . می ** با این که علاقه ی زیادی برای مسابقه دادن با تو دارم ، اما متاسفانه باید تا
سامراسلم صبر کنیم ؛ یعنی " اگر " به سامراسلم برسی ! ... ناگهان دو مامور پلیس وارد میشن و به بری بلا دستبند میزنن ! استفانی می ** ظاهراً مگان میلر به خاطر
سیلی ای که امشب بهش زدی ازت شکایت کرده ! تو دادگاه موفق باشی ! ... و مامور ها با بری بلا از آرنا خارج میشن .
برنده : -
Dolph Ziggler Vs. Heath Slater
اول میز میاد و روی میز گزارشگران می ایسته ! سپس زیگلر و اسلیتر وارد رینگ میشن .
زیگلر با یه البو شروع می کنه ، ولی اسلیتر فرار می کنه و دو تا نی دراپ به زیگلر می زنه . کاور می کنه اما موفق نیست . با یه هدلاک ادامه میده اسلیتر ...
یه ویپ ... و زیگلر دراپ کیک بهش میزنه . یک البو دراپ به اسلیتر وارد می کنه اما در پین ناموفقه . اسلیتر هم یک رولآپ ناموفقرو اجرا می کنه . یک دراپ کیک دیگر و باز
هم کاور از اسلیتر !! حالا یک اسلیپر هلد روی زیگلر انجام میده . آیرشویپ می کنه و بعد از چند بک هند چاپ کاور می کنه که پین نمیشه .اسلیتر به اسلیپر هلد ادامه میده
اسلیتر آیرشویپ می کنه و دراپ کیک و در نهایت زیگ زَگ . میز میاد و حواس زیگلرو پرت می کنه و زیگلر به بیرون میره و میز رو میزنه . و سرانجام با کانت آوت اسلیتر برنده میشه !
برنده : Heath Slater
زیگلر میره که با اسلیتر دست بده ، اما اسلیتر می خواد یک لگد بهش بزنه که زیگلر پاشو میگیره و یه زیگ زَگ دیگه روش انجام میده .
Randy Orton Vs. Sheamus
سرشاخ میشن . اورتن شیمسو به گوشه میبره . حالا چند ضربه ی مشت و لگد به شیمس میزنه . شیمس با یه کلوزلاین جواب میده . حالا ضربات مشت به اورتن
در گوشه ی رینگ . اما اورتن هم چند ضربه با پا بهش میزنه . حالا شیمس یک بادی اسلم به " افعی " می زنه . بعد از یک اکس هندل از تاپ روپ کاورش می کنه اما
اورتن پین نمیشه . حالا اورتن بلند میشه . شیمس با زدن چند پانچ و یک کلوزلاین ادامه میده . حالا 10 ضربه ی معروفش رو می خواد به سینه اورتن بزنه که موفق نیست .
به کامرشال میریم
اورتن هدلاکو انجام داده روی شیمس . شیمس با یک کلوزلاین اورتونو به بیرون پرتاب می کنه . در بیرون رینگ اورتن شیمسو بلند می کنه و به میز گزارشگر ها می کوبه .
حالا شیمسو به داخل رینگ میفرسته و می خواد کارو تموم کنه اما موفق نیست . هدلاک از اوزتن ادامه داره . شیمس بلندش می کنه و بهش یک ساید اسلم میزنه .
حالا هر دو بلند میشن و شیمس چند اکسل هندل و یک سوپلکس به اورتن وارد می کنه ولی موفق به پین کردن اورتن نمیشه . رندی از رینگ خارج شده و شیمس هم به دنبال او .
اورتن می خواد دی دی تی مخصوصش رو انجام بده اما شیمس بدل می کنه و 10 ضربه به سینه ی اورتن می زنه . کاورش می کنه که ناموفق هست . حالا اورتن از پشت یک بک -
بریکر به کلتیک واریور وارد می کنه . حالا هم هنگ من دی دی تی شو انجام میده . آماده ی آر کی او میشه . اما شیمس با یک بترینگ رَم مانعش میشه .
شیمس آماده ی برو کیک میشه اما اورتن جاخالی میده . شیمسو میفرسته گوشه ی رینگ . شیمس میره روی تاپ روپ و میپره اما اورتن آر کی او را روی هوا به شیمس
وارد می کنه و با پین کردنش برنده میشه .
برنده : Randy Orton
و در آخر نوبت به جشن تولد هالک هوگن می رسه !!
" مین " جین اوکرلاند ، آنانسر مشهور و جیمی هارت ، منیجر سابق هوگن و بسیاری از رستلر های دیگر ، در رینگی که با بادکنک های رنگین تزیین شده ایستاده اند .
بیشتر استار ها و دیـ ـوا ها در رمپ آرنا ایستاده اند و پت پترسون ، کشتی گیر قدیمی ، نیز در آنجا حضور دارد .
مین جین هوگان را آنانس می کند و هالک هوگان با تشویق بسیار زیاد وارد رینگ میشه . مین جین می ** دلیل این جشن را می خوایم بهت بگیم .
ویدئویی از مهم ترین و بهترین لحظات کریر هوگان در Wwf ، WcW و AwA پخش میشه . بعد از ویدئو ، مین جین از هوگن می خواد احساسشو راجع به این لحظه بگه .
هوگن به سبک خودش ، می ** امروز بهترین روز زندگی منه ه حتی وینس مکمن کنس هم به من کادویی داد که روش کارتی بود برای ثبت نام Wwe Network که مبلغش
فقط 9.99$ هست !! ( 9.99 سوژه شده ! ) . و در ادامه میگه که عاشق طرفدارانش هست و مین جین میگه ما هم تو رو خیلی دوست داریم ...
ووووو !
تم سانگ " نیچر بوی " ریک فلیر به صدا در میاد و با تشویق وارد رینگ میشه و با مین جین دست می ده .
سپس تم سانگ " میستر واندرفول " پاول ارندورف ، یکی از شرکت کنندگان مسابقه ی معروف مین ایونت رسلمنیا 1 به صدا در میاد و با گرفتن چند بوسه از
دیـ ـوا ها وارد رینگ میشه !
و نفر بعدی هم کشتی گیر معروف اسکاتلندی ، " راودی " رودی پایپر هست که با تشویق بسیاری وارد رینگ میشه .
اما سورپرایز اصلی امشب ، تم سانگ nWo به صدا در میاد ! آوتسایدرز ، " دیزل " کوین نش و " د بد گای " اسکات هال هم وارد رینگ می شن .
مین جین میکروفون رو به نش میده و نش اونو به هال میده . هال می ** یه نظرسنجی می ذارم ، هالک تو این لباس قرمز و زرد زیباست ، ولی چند نفر اومدن اینجا تا هوگن
رو با لباس قرمز و زرد ببینن ؟! ... شما اونو وقتی در لباس سفید و سیاه توی nWo بود ترجیح نمی دین ؟؟ ( سالن منفجر میشه ! )
و هوگان لباس روییش رو پاره می کنه و زیرش لباس nWo رو پوشیده !
حالا نش میکروفونو میگیره و میگه من کار های زیادی توی کریرم انجام دادم ، اما این کار رو برای اولین بار می خوام انجام بدم :
Happy Birthday To You , Happy Birthday To You , Happy Birthday Hulkster ... Hap ...
تم سانگ براک لزنر به صدا در میاد و با هیمن وارد رینگ میشن . لزنر به فلیر و پایپر و نش نگاه بدی می اندازه و بعد به هوگن می ** : پارتی تموم شد بابابزرگ ! برو !
جان سینا همینجا وارد رینگ میشه و از لزنر می خواد باهاش رو در رو شه اما لزنر و هیمن رینگ رو ترک می کنن .
و شوی جذاب راو در همین جا ایر آف میشه