[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصاحبه پــاول هــیـمـن : نبود بــراک لــسنر در تمام ایونت ها ,مهم ترین لحظه ی Modern Era دبلیو دبلیو ای
مــایک جــونز از DC101 به تازگی مصاحبه ای رو با پــاول هــیـمـن برای پروموت ســامراسـلم و دی وی دی جدید خودش ترتیب داده .
شما میتونید مصاحبه کامل رو از طریق[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دریافت کنید . اما هایلایتی از صحبت هارو که سایت ها منتشر کردن در پایین میبینید :
نبود بــراک لــسنر در تمام ایونت های WWE : " بــراک تمام 365 روز سال اینجا ( wwe ) نیست . پس هروقت حضور پیدا کنه نمیشه از دستش داد ، اتفاق شگفت انگیزی رخ میده , باید دید , یه چیز ویژه هست .
جدا از این ، اگر بــراک لــسنر هر هفته بیاد کشتی بگیره همه ی Wwe رو از بین میبره و در عرض 3 ماه دیگه کسی باقی نمیمونه که ما باش کار کنیم ! "
شکست دادن آندرتــیکر در بزرگترین لحضه در تاریخ رسلمنیا ها : فقط یک مرد , یک غول تونسته استریک رو از بین ببره . و اون تنها استریک رو فتح نکرد , بــراک لــسنر آندرتیکر رو به قتل رسوند .
داغونش کرد ، با F5 اونو به فراموشی سپرد و راهی بیمارستانش کرد , خردش کرد و به استریک پایان داد و از بینش برد و رفت .
من فکر میکنم تاریخی ترین لحضه در تاریخ رسلمنیا بود و همینطور فکر میکنم بزرگترین اتفاق رخ داده در این روزها ی Modern دبلیو دبلیو ای بود . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم شدن آلبرتو دلریو با پدرش
برادر الــبـرتــو دلــریــو گیلرمو رودریگز ( Guillermo Rodriguez ) کسی که حضور ناموفق و کوتاهی در بخش استعداد های Wwe داشت اعلام کرد که همراه دلریو به زودی
با پدرشون Dos Caras تیم خواهند شد .
گـیلرمـو که با نام Memo Montenegro در Wwe حضور داشت و جولای 2013 از کمپانی جدا شد , در حال حاضر با نام El Hijo de Dos Caras و در شوهای مکزیک مسابقه میده .
متوقف شدن پــوش بــو دالاس
به گزارش خبرگزاری ها مسئولان WWE از پــوش دادن به بــو دالاس منصرف شدن که این موضوع علت پایان یافتن رکورد وی به دست آر تروث در چند هفته قبل رو توضیح میده .
قبلا گفته شده بود که ویــنس شخصا علاقش به گیمیک بــو رو از دست داده .
نام جدید درون رینگ دلــریو
آلــبـرتو دلــریو در کنفرانس خبری همراه رئیس AAA اعلام کرد که به علت اینکه Wwe حق استفاده از این نام رو مال خود کرده , دیگه نمیتونه از این اسم یعنی آلبرتو دلریو استفاده کنه .
برای همین او نام جدید خود رو El Patron اعلام کرد .
دلــریو صحبتی در مورد جداییش از Wwe انجام نداد , اما گفت هفته های آینده حتما اینکارو میکنم .