» نامه جالب ویـنــس روســو خطاب به وینس , تریپل ایچ و استفنی «
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Vince Russo , Former WWE Head Writer
رایـــتر سابق WWE و TNA وینس روسو یک نامه " سرگشاده " خطاب به وینس مکمن , تریپل ایچ و استفنی مکمن نوشته است و
بر روی سایت رسمی ـش قرار داده است . این نامه پس از اینکه روسو راو را دید منتشر شد :
وینس , استفنی و هانتر عزیز
" ابتدا اجازه بدید بابت بیهوده گویی که دیشب در Russo انجام دادم معذرت بخواهم . اما حقیقت اینِ , من از انتقاد کردن از RAW متنفرم اما وقتی
انتقاد می کنم بدونید که واقعاً چیز قابل نقدی بوده است که من به زبان آورده ام . من می دانم که سخت است .. سخت است که هر هفته 2 ساعت محتوای
متقاعد کننده ارائه بدید . این کار آسان نیست و من اینو درک میکنم و کسی منکر تلاش شما نمیشه . اما اینجا یه سوال بوجود میاد : آیا ما هر دوشنبه بهترین
تلاش ــتون رو می بینیم ؟ با توجه به شناختی که از شما دارم , هیچکدوم از شما راضی نمی شدید که چنین شوء ـی ( اشاره به شوء راو 2 شنبه ) روی ایر
برود . چه بر سرِ شعارمون در اتیتود ارا اومد ؟ هر شوء باید از شوء هفته قبل بهتر باشه . یادت میاد وینس ؟"
" من از ساختار فعلی کمپانی خبر ندارم چون اونجا نیستم اما با یه خورده تلاش بیشتر میشه ما مردم رو ( We The People ) رو راضی نگه دارید . ما همه عاشق
رسلینگ هستیم و طرفداران همیشگی WWE هستیم اما حقیقت این است که ما میخواهیم شوء رو دوست داشته باشیم ! اما شما این کار رو سخت کردید .
اگه از یکی درخواست کنید که بشینه و 3 ساعت شوء رو ببینه درخواست نا به جایی نیست امـــا ناعادلانه است !! "
" ببینید , من نمیخوام بگم که چیکار کنید چیکار نکنید ! من فقط چند سوال دارم .. آیا این بهترین WWE ای هست که شما به هواداران پیشنهاد میدید ؟
اگه جواب " آره " است , انتظار من از شما بیش از حد است . هر چند , همه ما می دونیم که جواب این نیست ! من میدونم همه شما وقتی از ساختمون
خارج شدید از کارـــتون رضایت کامل نداشتید . "
" در حال حاضر شما یک راستر فوق العاده دارید . از شروع گرفته تا مین اونــت می توانید با این استعداد های فوق العاده کارد عالی ای بوک کنید .
اما در رایتینگ و تولید شوء عدالت رعایت نمیشه , میدونید چی میگم ! یادتون میاد , تعهد کاری و اخلاق کاری که ما در زمان اتیتود ارا داشتیم .
یادتون میاد چه شور و شوقی داشتیم ؟ خون ـمون , عرق ـمون و اشک ــمون رو در این راه میذاشتیم تا کار خوبی از آب دربیاید .
وینس , هانتر و استفنی ! میدونید چیه ؟ ما شما رو حمایت میکینم , ما WWE رو حمایت میکنم اما حقیقت اینِ که ما سزاوار بهتر از این هستیم و
من می دانم که شما این را می دانید ! "
با 1000% صداقت , هــِـد رایتر سابق شما " وینس روسو "