IRANWWE :: ARN - September ,26 2014
نـــام شــوء : ARN
محــل برگزاري : تــهــران
شبكـــه : iWE HD , Sky Sports , Fox , ShowTime , iRanWwe , IRIB 3
آرنــا : مجموعه ورزشی آزادی
شـوء با پخش موزیک رسمی و آتیش بازی ها شروع میشه و جوات و عادل و سرتنگ به مردم خوش آمد میگن.
تصاویری از پی پی وی Limitless پخش میشه و درگیری های شب پیش یاد آوری میشه !!!
تبلیغ امضای قرارداد اهداء 50% سهام کمپانی بین علی و احمد روی اسکرین میاد !!
-----
iWE States Championship Rematch
r v d © vs. The Wollek
سامان و پوریا میان داخل رینگ و داور کمربند رو میبره بالا سرش و بعد زنگ مسابقه به صدا درمیاد
هر دو سرشاخ میشند که سامان به خاطر جسه بزرگتر روی پوریا مسلط میشه و با یک ضربه زانو زمین گیرش میکنه و سریع ترقوه پوریا رو میگیره و فشار سنگین وارد میکنه
پوریا داره داد و بیداد میکنه از شدت درد و سامان هم همینطور داره فشار رو بیشتر میکنه
مردم شروع میکنن به تشویق پوریا , پوریا به زور یکم بلند میشه که یهو میچرخه و دست سامان دَر میره و پوریا یه ضربه میزنه تو شکم سامان و سریع دی دی تی رو انجام میده
پوریا سریع کاور میکنه و داور تا 2 میشماره که سامان کیک اوت میکنه
پوریا سامان رو بلند میکنه و با مشت میکوبه وسط صورت سامان و سامان میره گوشه رینگ و پوریا با کتف میره تو شکمش و حالا پشت سره هم این حرکت رو انجام میده
داور میاد پوریا رو به زور جدا میکنه و پوریا یکم میره عقب و دوباره حمله میکنه و با زانو میره تو شکم سامان
پوریا میخواد سامان رو گوشه دیگه رینگ آیرش ویپ کنه که نمیتونه و سامان بدل میکنه و خودش آیروش میکنه که پوریا محکم میخوره گوشه رینگ و کف رینگ میوفته
سامان میره و پوریا رو بلند میکنه روی کولش و یهو پاور اسلم رو انجام میده !!
سامان یه نیشخند میزنه که مردم بووو میکننش , سامان یه دورخیز میکنه و یهو حمله ور میشه و اسپلش رو انجام میده و پوریا رو پِرِس میکنه
سامان برای ورلد استرانگ اسلم آماده میشه که یهو آهنگ We Are One ـه علی اسکوفیلد زده میشه
سامان اعصابش خورد میشه و به رمپ خیره میشه که علی میاد روی استیج و باز هم با نیشخند های خودش وارد میشه و میگه
خــب خــب خـــب , باز هـم اومـدم با یــــک خـــبـــر ببببببببببببد !!! :19:
خب سامان بی اعتنایی خودش رو با دست نشون میده و برمیگرده که یهو پوریا اسپیر میکنه سامان رو
سریع کاور میکنه پوریا و داور هم یهو پرت میکنه خودشو کف رینگ و میشماره
1 .. 2 .. 3
و پوریا موفق میشه توی ریمچ هم سامان رو ببره و از تایتلش دفاع کنه
Winner & Still iWE States Champion : r v d
داور کمربند رو میده به پوریا و سامان هم کم کم بلند میشه که علی میگه خب خبر بـــد رو خودتون دیدید
سامان باز هم پیروز مسابقه نشد و از اینجا به بعد هم قراره این باخت هاش ادامه دار باشه :19:
سامان یه نگاه به علی میندازه از توی رینگ و یه نگاه هم به پوریا میندازه
علی ادامه میده به حرف زدنش و میگه تنها خبر بد این نبود, خبر بد دیگه برای توئه پوریا
خب علی به سمت رینگ میاد و از پله ها میره بالا و درحالیکه داره وارد رینگ میشه از بین دو طناب میگه خبر بد برای تو اینه که اون تایتل به زودی از چنگ تو در میاد
و به صاحب اصلیش یعنی من میرسه !!
علی بلافاصله با میکروفن به پوریا حمله میکنه و با میکروفن میکوبه تو سَرِ پوریا و پوریا کف رینگ گوشه رینگ میوفته
علی میکروفن رو پرت میکنه که نزدیک سامان میوفته و سامان میکروفن رو میگیره دستش و بلند میشه و میگه
هـِی علی, منم امشب برای تو یک خبر خوب و یک خبر بد دارم, کدومشو میخوای ؟!
علی همینطور به سامان زُل زده و سامان میگه پس اول خبر بد رو بهت میدم , واو سامان حمله میکنه به علی و میبرتش گوشه رینگ و تا جا داره میزنتش
سامان علی رو بلند میکنه و میاره وسط رینگ و همونجا ورلد استرانگ اسلم رو میزنه و میکروفن رو ور میداره و میگه حالا خبر خوب رو بهت میدم !!
من اســـتـــعــــفــــا میدم , ARN و اون پدرخونده جدیدشو گـ ا .... بوووووق !!!
سامان با میکروفن میکوبه تو سَر علی و از رینگ میره بیرون و مردم هم همینطور تشویق میکنند سامان رو که استعفا داده !!
-----
New iWE Tag Team Champions Teen Cool (Seraph & Junior) iN The RING
خب آهنگ گروه Teen Cool به صدا درمیاد و قهرمانان تگ تیم یعنی جونیور و آرش وارد رینگ میشند
جونیور و سراف هر دو میکروفن تو دستشونه و آرش شروع میکنه به صحبت کردن و میگه دیشب دیدید که Teen Cool چطور توی پی پی وی درخشید
و قدرتش رو به همه ثابت کرد , Teen Cool یک تحول توی بخش تگ تیم این کمپانی هست و ما این رو مدیون مدیر جدید کمپانی یعنی احـــمـــد هستیم !!
خب مردم سریع شروع میکنن به بوووو کردن و جونیور با تعجب میگه شما چتونه ؟!
تا دیشب همتون تشویق میکردید مارو , یادتون رفته اونی که از وسط رینگ و از بالای نردبون روی سه تا میز پرید کی بود ؟ اون من بودم , ما از جون خودمون داریم مایه میذاریم
این قهرمانی هم حقمون بود که مدیر جدید این کمپانی یعنی احمد بهمون داد این رفتار شما قابل قبول نیست !!
باز هم مردم بووو میکنند و جونیور عصبی میشه و میگه خفه شید نمک نشناس ها , اصلآ شما ها هیچی نیستید, شما ها بی ارزش ترین و خار ترین افراد این کمپانی هستید
شما ..
خب آرش جلوی جونیور رو میگیره و داره جونیور رو آروم میکنه که یهو آهنگ Les Blues به صدا درمیاد و محمد رضا با سَرِ باند پیچی شده به همراه سجاد وارد میشند
جفتشون با میکروفن میان داخل رینگ و سجاد میگه شما دوتا چی چی دارید میگید ؟ شروع کردید خـ ایه مالی و دستمال کشی اون بابا قور قوری رو میکنید ؟!
اون کمربند ها مال ماست نه شما, کاملآ از حرف هاتون معلومه که یه کاسه ای زیره نیم کاسه هست که اینطوری دارید دستمال کشی ـه اون مرتیکه رو میکنید !!!
همین الان, همینجا , توی همین رینگ , ما مسابقه قهرمانی میخوایم وگرنه اینجا رو خراب میکنیم :50:
خب اهنگ The Real CatalanZ هم به صدا درمیاد و شایان و امید با یه پارچه که آرم بارسا روشه و جلوی صورتشون بستن و یه پارچه هم به کمرشون بستن که پرچم بارساس وارد رینگ میشند , شایان میگه جمع کنید بساط ـتون رو , کسی که باید طلب مسابقه کنه ماییم که قهرمانیمون رو از دست دادیم و این حق رو داریم که ریمچ داشته باشیم
از این حقمون هم نمیگذریم و هیچ خـــَری نمیتونه جلومونو بگیره
به سجاد و ممدرضا شدید بر میخوره و میره تو صورت امید و شایان و فیس تو فیس میشند که یهو آرش و جونیور با کمربند هاشون به هر چهار نفرشون حمله میکنند و همشونو از رینگ میندازن
بیرون, شایان و امید , ممدرضا و سجاد همینطور به جونیور و آرش نگاه میکنند و یهو همشون با هم بلند میشند و میرن داخل رینگ تا حالشونو جا بیارن که جونیور و آرش از رینگ میان بیرون
و به سمت رمپ فرار میکنند و به هر چهار نفر که داخل رینگ هستند میخندن و میریم به تبلیغات !!!
-----
بــکــســتــیــج :
حسینی های رو میبینم که میگه نظرتون رو به مهمان الانم یعنی قهرمان سنگین وزن iWE یعنی آرش به همراه عرفان جلب میکنم !!!
دوربین آرش و عرفان رو نشون میده و حسینی های از آرش میپرسه که شما خیلی وقت ـه که قهرمان این کمپانی هستید, نظرتون چیه و حستون چیه ؟
آرش در جواب میگه حس خوبی ـه, اینکه مردم من رو به عنوان قهرمان خودشون قبول دارن و اینکه من میخوام این تایتل رین رو همینطور ادامه بدم چون این تایتل با پوست و گوشت و خون من
یکی شده و دیگه از من جدا نمیشه, مطمئن باشید Age of Rampage ادامه خواهد داشت و این کمپانی در طوووووووووووول در طوووووووووووول تاریخش همچین تایتل رینی دیگه نخواهد دید
عرفان میاد یه چیزی بگه که یهو مهرزاد از پشت به آرش و عرفان حمله میکنه و جفتشونو میکوبه به دیوار پشتشون و آرش با کله میره تو دیوار و ولو میشه کف زمین
مهرزاد عرفان رو بلند میکنه و میبره سمت دیگه بکستیج و همینطور به دَر و دیوار و وسایل اطراف میکوبه و میگه حالا جلوی قهرمانی ـه منو میگیری و بلافاصله ضربه وارد میکنه
عرفان هیچ کاری از دستش برنمیاد و مهرزاد بزرگ جسه یه میز گیر میاره و روشو خالی میکنه و عرفان میاد دو سه تا ضربه به مهرزاد میزنه که مهرزاد یه هد بات سنگین میزنه بهش و عرفان پرت میشه عقب, مهرزاد میز رو کامل خالی میکنه و عرفان رو بلند میکنه و یه F5 همونجا روی میز روش انجام میده و میگه بارِ آخرته توی مسابقه های من دخالت میکنی و میره
داورا میان بالا سَرِ عرفان که یهو سَر و صدا از جای دیگه بکستیج شنیده میشه و بله ایندفعه پژمان جنازه آرشو گیر آورده و داره همینطور میزنتش و میگه اون کمربند مالِ منه
که تیم امنیتی ـه مجموعه ورزشی پژمان رو گرفتند و دارن میبرند و پژمان همینطور داره داد و بیداد میکنه !!!
-----
خب به آرنا برمیگردیم و قهرمان هارد~کور یعنی سید رو داخل رینگ میبینیم که میکروفن به دست واستاده
iWE Hard~Core Champion The Phantom Pain iN The RING
مردم سید رو تشویق میکنند و سید ازشون تشکر میکنه و میگه من به خاطر شما مردم بود که دیشب تونستم دوباره قهرمانیم رو از اون 5 تا لاشخور کوچیک و بزرگ حفظ کنم
اما الان برای این نیومدم داخل این رینگ, اون 5 تا لاشخور فکر کنم هیچکدومشون امشب اینجا نباشند که بخوان کاری کنند و من برای علی هآف و احمد اینجام !!
چیز هایی این هفته های اخیر دیدم که به شخصه نمیتونم باورشون کنم و پایانش هم دیشب توی مین اونت پی پی وی Limitless بود که علی نتونست از سـَدِ احمد بگذره
تا این کمپانی رو حفظ کنه, میخوام کامل شفاف سازی کنم کار های اخیر احمد رو از وقتی که نصف کمپانی رو گرفته بود !!!
احمد از یک ماه پیش و قبل از پی پی وی Night of Heroes این سهام رو خریده بوده و کار های کثیف زیادی انجام داده ...
خب آهنگ امیر جی بی ال جرف های سید رو قطع میکنه و امیر به رینگ میاد و به سید دست میده و شروع به صحبت کردن میکنه و میگه سید جان درسته که دیشب
با هم دشمن بودیم ولی امشب با هم دوستیم چون اون دلیلی که تو به خاطرش اینجایی منم اینجام !!
میدونم چه چیز هایی رو میخوای بگی ولی درست نیست اینجا بگی, بهتره فراموشش کنی که سید میپره تو حرفای امیر و میگه من به عنوان یکی از قهرمان های این کمپانی
نمیتونم ساکت باشم که یک آدم دَقَل (دَغَل) باز بخواد بالا سَرِ این کمپانی باشه , من باید همه چیز رو همین امشب بگم !!
خب آهنگ جاینت کمپانی یعنی حمید به صدا درمیاد و حمید وارد رینگ میشه و احمد روی اسکرین ظاهر میشه و میگه
سید جان, شما که دَم از قهرمان بودن میزنی, بهتره اون دَهنتو ببندی و با حمید توی یک رینگ باشی !!
امیر خطاب به احمد میگه این عدالت نسیت که احمد از توی اسکرین غیب میشه !!
خب یک داور میاد داخل رینگ و امیر میاد بیرون رینگ و یه سری به معنای تأسف تکون میده و از سالن خارج میشه و سید برای مسابقه اش با حمید آماده میشه !!!
-----
iWE Hard~Core Champion The Phantom Pain vs. Hamid
به دستور داور زنگ شروع مسابقه به صدا درمیاد و سید و حمید با هم سرشاخ میشند که سید جلوی حمید کم میاره و حمید پرتش میکنه یه وَر
سید سریع بلند میشه و حمله میکنه به حمید و که حمید با دو دست گردن سید رو میگیره و بلندش میکنه و همونجا با دو دست چوکسلم رو انجام میده و سید رو پرت میکنه کف رینگ
سید میره گوشه رینگ و حمید یه عربده میکشه و حمله میکنه به سید که گوشه رینگ نشسته و با کـ ـ ـیون میره تو صورت سید که سید سریع جا خالی میده و حمید میخوره گوشه رینگ
حمید میاد جلو تر که سید سریع حمله میکنه به پای حمید و میزنه پشت زانوی حمید و حمید رو زمین گیر میکنه و سریع آیرش ویپ میکنه خودشو با زانو میره تو صورت حمید !!
سید میره بیرون رینگ و از زیر رینگ یه چوب بیس بال در میاره و میره داخل رینگ که داور جلوش وای میسته و اجازه نمیده به سید از چوب بیس بال استفاده کنه
سید همینطور به داور نگاه میکنه و داور خودشو داره جــِـر میده که سید چوب بیس بال رو بذاره کنار و حمید هم داره بلند میشه
سید یقه داور رو میگیره و پرتش میکنه یه طرف و با چوب به حمید حمله میکنه و همینطور میزنتش و داور بازی رو DQ میکنه و سید هم اهمیتی نمیده و همینطور با چوب بیس بال داره ضربه میزنه
هیچکس چند تا داور میان که جلوی سید رو بگیرن که سید یکی دوتاشونو با پشت چوب میزنه و بقیه ـشون خـ ایه میکنن بیان جلو !!
سید میره بیرون رینگ و از پیش آنونسر و گزارشگر ها سه چهار تا صندلی ور میداره و میندازه داخل رینگ و خودش هم میره داخل رینگ و یه صندلی ور میداره و شروع میکنه حمید رو بزنه
بقیه صندلی ها رو ور میداره میندازه وسط رینگ و پخش و پلا هم هست
حمید رو بلند میکنه و به زور میکشه وسط رینگ و روی صندلی ها ولو ـش میکنه و یه صندلی ور میداره و کله حمید رو میذاره لای یکی از صندلی ها و دورخیز میکنه که یهو
گارد امنیتی با باتوم میریزه داخل رینگ و جلو سید رو میگیرن و سید با چند تاشون درگیر میشه و یکی دوتاشونو میزنه که یهو امیر جی بی ال از بکستیج با سرعت میاد داخل رینگ
و شروع میکنه چند تا از افسر های گارد رو بزنه که یه مشت گاردِ دیگه میریزن داخل رینگ و جلوی امیر رو هم میگیرن
گارد امنیتی امیر و سید رو از آرنا میبرن بیرون و داورا میان بالا سَرِ حمید تا به وضعیتش رسیدگی کنند و بلندش میکنند و سید و امیر رو هم با باتوم و یه مشت کار امنیتی دیگه میبرن به بکستیج !!!
-----
Contract Signing Between MrHOF & El Fenómeno
خب حسینی های رو درون رینگ میبینیم , رینگ رو هم به شکل رسمی و سیاه و میز و از این جور بند و بساط ها درست کردن
حسینی های میگه امشب قراره علی هآف مدیر سابق کمپانی iWE قراردادی رو امضا کنه که 50% سهامش رو به نام احمد اِل فـِـنــُـمــِــنــو بزنه !!
خب آرنا یهو تاریک میشه و آهنگ For Whom The Bell Tolls پخش میشه و توی سالن نور پردازی هایی به شکل انفجار انجام میشه و یهو آرنا تاریک میشه
خب معلوم نیست دوربین کجا رو داره نشون میده که یهو احمد توی یک نور سفید روی رمپ ظاهر میشه و آهنگ همچنان ادامه داره و آرنا روشن میشه احمد با کت و شلوار به همراه وکیلش و با خنده های خیلی ریز وارد رینگ میشه و روی یکی از صندلی ها پشت میز میشینه و آهنگ همینطور پخش میشه !!
باز آرنا تاریک میشه و این بار اینترو آهنگ Hate Me Now پخش میشه که یکدفعه آتیش بازی هایی انجام میشه (به سبک جریکو :D) و آرنا روشن میشه و آهنگ شروع میشه
و علی به تنها وارد آرنا میشه و در حالیکه سرش پایین هست با تیریپ همیشگی خودش وارد رینگ میشه و پشت میز میشینه !!
وکیل احمد میخواد صحبت کنه که علی بدون میکروفن میگه خفه شو فقط چیز و شر هایی که باید امضا کنم رو بدید !!
وکیل احمد سه چهار تا ورقه در میاره از لای پوشه ای که دستشه و به همراه خودکار میده به علی و علی سریع همه رو امضا میکنه و خودکار رو میکوبه رو میز و از رینگ میره
میرسه روی رمپ که احمد میگه میری دیگه برنگرد چون دیگه جات اینجا نیست !!
علی یه نگاه ناجور به احمد میکنه و به سمت بکستیج میره
احمد بلند شده و با وکیلش دست میده که یهو دو گروه Les Blues و The Real CatalanZ از بین مردم میریزن تو رینگ و شروع میکنند احمد و وکیلش و هر کی که داخل رینگ هست رو بزنند
حسینی های سریع فرار میکنه و شایان و امید و سجاد و ممدرضا میوفتن به جون احمد و وکیلش , خب باز گارد امنیتی حمله وَر میشه سمت رینگ که سید و امیر هم از بکستیج
حمله وَر میشن داخل رینگ , احمد از بین جمعیت فرار میکنه و وکیلش هم از رینگ با لباس پاره پرت میشه بیرون و حالا جنگ بین رسلر ها و گارد امنیتی ایجاد میشه
که رسلر ها با موفقیت کل گارد رو نابود میکنند
سید, امیر جی بی ال, شایان و امید, سجاد و ممدرضا به صورت خطی وسط رینگ وای میستن و تمام گارد از رینگ رفتن بیرون و وضعیت رو بد میبینند به سمت بکستیج میرند
خب این 6 نفر از چهار جهت رینگ خارج میشند و شروع میکنند به تخریب رینگ و هر چیزی که اطراف رینگ هست
امیر و سید میز گزارشگر ها رو داغون میکنند و کاتالانز و بلوز هم رینگ رو کلآ منهدم میکنند تا حدی که دیگه رینگ همه طناب هاش ولو شده و روکش روییش کنده شده و چوب زیرش معلوم شده
و خلاصه هیچی از این رینگ نمونده و 6 نفری دور رینگ وای میستن و با عصبانیت به مردم و اطراف نگاه میکنند و مردم هم همه دارن تشویق میکنند و احمد از روی رمپ وضعیت رو تماشا میکنه
و نمیدونه باید چه کار کنه و شوء در حالی تموم میشه که احمد همینطور مات و مبهوت مونده !!!!
پــــــایــــــان !!