» تـاپـیـک مـخـصـوص امـضـا و آواتـار بـرای کـاربـران iWE «
درود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با صحبت هایی که هیئت مدیره با بنده کردن تصمیم بر این شد که یک تاپیک مخصوص برای امضا و آواتار ایجاد کنیم تا کاربران امضا و آواتاری که میخوان رو همینجا درخواست بدند.
فقط یه چند تا نکته رو رعایت کنید خواهشآ :
1. هر کاربر هر 3 هفته حق درخواست آواتار / امضا دارد.
2. سعی کنید که بعد از انجام هر 5 درخواست , درخواستتون رو بدید تا خودتون زیاد معطل نشید.
3. تنها 1 پست برای درخواست آواتار / امضا بدید , بیش از 1 درخواست بدون اطلاع پست مربوطه حذف خواهد شد.
4. هیچ درخواستی مربوط به آواتار / امضا در پیام خصوصی و پروفایل پذیرفته نمی شود !!
5. هیچ جای سایت درخواست زود انجام شدن یا درخواست های مکرر برای انجام درخواستتون رو لطفآ نبینم !! :D
6. دوستان حداکثر دیگه تا دو عکس میتوانند درخواست دهند , این تاپیک صرفآ برای تهیه امضا و آواتاری هست که میخواید هر چه سریعتر استفاده کنید نه برای درخواست های گرافیکی شخصی خودتون !! :)
برای نمونه کار هم میتونم امضای Dash.Ali ـی مرحوم ( :D ) رو بهتون نشون بدم , تنها این تاپیک برای این هست که امضا ها همگی در یک حجم و اندازه باشد
تا در لود شدن صفحات سایت مشکلی ایجاد نشود !!!
نمونه :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن : کلآ ریز کار میکنم روی عکس :a: و البته ممکن هم هست بگردم براتون عکس های گرافیکی خوب گیر بیارم
پس وقتی درخواست میدید و عکس خاصی ندارید فکر نکنید که من خودم میشینم عکس طراحی میکنم :504: