× مصاحبه کامل بــو دالاس , حضور در ان اکس تی و ,,,
بـو دالاس به تازگی با The Liverpool Echo مصاحبه ای رو داشته . هایلایتی از صحبت ها رو در پایین میخونیم
حضور در NXT : در حالیکه اتفاق افتاده بود خیلی غیر قابل باور بود , رویایی که به حقیقت پیوست . من واقعاً نمیتونستم باور کنم اتفاق افتاده ، به خاطر اینکه چیزی بود که همیشه میخواستم و همه کار براش کردم .
بعد از رامـبل دوباره به ان اکس تی برگشتم و اونجا خودم رو آماده کردم و مهارت های خودمو بهبود دادم . ان اکس تی تجربه ی باورنکردنی بود . زندگی من ، همینطور کریر من رو به عنوان پرفورمر تغییر داد .
چه چیزی NXT رو خاص میکنه : ان اکس تی ، سیستم رشد و پرورش استعداد این روزها و دوره ی WWE بسیار کامل تر و بهتر از هر زمان دیگری میباشد . محصولی که ان اکس تی بیرون میده و شوهای اون
تفاوت آنچنانی با راو و اسمکدان نداره . این فرصت رو پیدا میکنید که کاری که دوست دارید رو انجام بدید و خودِ واقعیتون رو پیدا کنید . هواداران صمیمی ان اکس تی ، همینطور افراد بک استیج محبوب و صمیمی شبیه یک خانواده هستن .
فضای خیلی خوبی برقرار هست . اونجا نمیتونی هر هفته بیای و کارای تکراری رو اجرا کنی , باید هر هفته کاری جدید به نمایش بزاری . شما میخواید که کارای متفاوت انجام بدی چون دوست نداری سر جای اولت باقی بمونی .
دبیوت و بیلد آپ او : اوه آره ، دیدن کلیپ ها و تصاویر خودت تجربه ی غیر قابل باور ـه . من این فرصت رو داشتم که در تور اخیر UK که حضور داشتم در لندن دبیوت کنم , در اسمکدان , رویام به واقیت تبدیل شد .
اولین بار در اروپا بودم و دبیوت ! دیوانه کننده بود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طلاق نـاتـالـیـا و تـایـسـون کـیـد
در اپیزود شو تـوتال دیـواس از طلاق نـاتالیا و تـایسون کید صحبت شد ، باید بگیم همچین اتفاقی در واقعیت نیفتاده و طلاقی ثبت نشده .
این موضوع تنها بخشی از استوریلاین تـوتال دیــواس بود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کـورت انـگل در تی ان ای خواهد ماند
بر اساس صحبت Dave Meltzer ، کــورت انــگل با کمپانی تی ان ای خواهد ماند .
قرارداد انـگل ماه پیش در تاریخ 21 سپتامبر با تی ان ای به پایان رسید . Meltzer اخیراً در صحبتاش گفت تی ان ای میخواد مردم باور کنن که کـورت انـگل از کمپانی میره , برای همین وقتی موندنش مشخص شد یک سـوپرایز بزرگ به حساب میاد !
همونطور که قبلاً در خبرها گفتیم , یک مبنع معتبر اعلام کرده بود که انـگل پیشنهاد قرارداد فول تایم از سوی Wwe رو رد کرده .
قطعی شدن حضور هـالک هـوگن در راو
WWE رسماً حضور هـالک هـوگن در راو دوشنبه شب رو اعلام کرد . همچنین جیمی هارت هم با او حضور خواهد داشت . البته به این منظور نیست که قطعاً به صورت لایو حضور داره یا نه .
این اولین حضور هـوگن طی یک دهه اخیر در شهر Kansas City میباشد . او در آخرین حضورش سال 2002 قهرمان WWE Champion شد !