مصاحبه با عضو هیئت مدیره سایت The Dark Knight در رابطه با صنعت سینما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر هفته قراره با یکی از کاربران انجمن در رابطه با موزیک و سینما یک مصاحبه صورت بگیره که مهمان این
هفته کسی نیست جز عضو هیت مدیره فروم سینا! البته در این مصاحبه ما فقط در رابطه با صنعت سینما
صحبت کردیم نه موزیک. دوستانی که مصاحبه هارو میخونن میتونن جواب هارو نقد کنن
و در مورد مصاحبه و جواب مهمان ها در این تاپیک بحث و گفتگو کنن.
خب بریم سراغ مصاحبه
E M I N Ǝ M: سلام سینا جان
The Dark Knight: به سلام شاهین جان... کجا بودی برادر؟ نیم ساعت ما رو اینجا کاشتی...
گفتی که انتظامات صدا و سیما می یاد دنبالم, کسی نیومد که... نیم ساعته اینجا وایسادم
نمی دونی چند تا ماشین اومدن بوق زدن! عجب دوره زمونه ای شده!
E M I N Ǝ M: خواستم یکم پیاز داغ ماجرا زیاد کنم تا قضیه جالب بشه!
حالا شماره هم گرفتی از این ماشین ها؟
The Dark Knight: نه دیگه. من می خوام پله های طرقی رو رو برم بالا!
E M I N Ǝ M: از هلند چه خبر سینا جان؟ یادمه قبلا از مشکلات میگفتی مخصوصا برای درس خوندن!
The Dark Knight:خوبه. الان که داره بارون می یاد. درس ها هم خوبن. هنوز از درس های تئوری وار که پر
از متن خوندنی هست خوشم نمی یاد. کلاٌ حفظیاتم خوب نیست, تو درس های یاد گرفتنی بهتر هستم.
ولی خوب همه ی واحد ها تا الان پاس شدن. خدا رو شکر. من که راضیم.
E M I N Ǝ M: خب با توجه به اینکه شما در هلند زندگی میکنید. اوضاع موزیک و سینما هلند چجوریه؟ خودتون دنبال میکنید؟
The Dark Knight: نه. فیلم هاشون اکثراٌ در پیت هستند. موزیکشون هم بیشتر هاوس موزیک و الکترنیک هست
که من خوشم نمی یاد. کلاٌ صنعت فیلم سازی خوبی نداره. ولی دی جی زیاد دارن.
E M I N Ǝ M: سریال چی؟ تو این مورد هم ضعیف هستن؟
The Dark Knight: سریال هلند به اون صورت نیست ولی اون هایی هم که هستند خیلی ضعیفن. من خوشم نمی یاد.
یکی از هم خونه های قبلیم یه سریال هلندی بود دنبال می کرد خیلی نور پردازی و داستانش دپرس بود, من دو قسمتش رو دیدم
خوشم نیومد. تو فیلم های هلندی تیم س.ک.س خیلی دامیننت هست. انگار همه دارن با ارگان لای پاشون فکر می کنن و هیچ
دق دقه ی دیگه ای تو زندگی نیست. تو داستان ها البته. مثلاٌ چند وقت پیش که سینما بودم تریلر یه فیلم هلندی رو گذاشتن
در مورد فانتزی های یه زنی بود در مورد اس اندام; که قرار بود تو اکتبر فیلمه بیاد رو پرده بعد فهمیدم هیچ شرکتی حاضر نشده
فیلمه رو پخش کنه فعلاٌ تو اب نمک خوابیده. کلاٌ س.ک.س به نظر من یه ساب پلات باید باشه تو فیلم, نه اینکه از اول تا اخر داستان بکن بکن...
وگرنه میشینیم پُ.ر.ن می بینیم دیگه. مثلاٌ فیلم گان گیرل که بن افلک توشه رو اگر ببینی, اول که پشم و کرکت می ریزه از بس که این فیلم خوبه.
دوم اینکه س.ک.س یه ساب پلات ای هست از یه داستان خیلی بزرگ تر توی فیلم; فیلم های هلندی برعکسن... یه داستان سر هم می کنن که
س.ک.س روی پرده توجیه کننرو توجیح کنن
E M I N Ǝ M: پس اینجوری که شما میگید سینما هلند خیلی ضعیف هست و تو این کشور با اکران کردن فیلم های هالییود درامد سینما ها در میاد؟
The Dark Knight: بله; از تمام فیلم هایی که سالیانه رو سینما هست شاید بیشتر از 10% فیلم هلندی نباشن که از این 10 %
هم اکثراٌ فیلم های کودکان هست
E M I N Ǝ M: بریم سراغ صنعت فیلم سازی کشور خودمون!
نظر کلیت در مورد فیلم و سریال های ایرانی چیه؟
The Dark Knight: قبلاٌ دنبال می کردم ولی الان دو سه سالی می شه دیگه دنبال نمی کنم.
خیلی در پیت شدن. یعنی وحشتناک در پیت. فیلم خوب ها البته دیر می یاد رو اینترنت یا نمی یاد
واسه همین شاید من خوب هاش رو نمی بینم ولی از سریال هاشون خوشم نمی یاد; فقط از پایتخت
خوشم می یومد اون هم به خاطر شخصیت ارسطو و پسر خالش بود.بعد نشستم کلیپ های بازیگره
تو سریال خرپنگه, خزنده هست... چیه می یاد رو دی وی دی?!... رو یوتوب دیدم. از بازیش خوشم
می یاد, ولی از سریاله خوشم نیومد که بخوام دنبال کنم. قلب یخی هم فقط قسمت های رضا عطاران
رو نشستم دیدم و بقیه رو زدم جلو. وقعاٌ خیلی حیفه که عطاران رو ممنوع الکار کردن. عطاران و رامبد جوان
تنها کسانی هستند که تو سینمای کمدی قبول دارم. عطاران به خاطر اینکه کارش خیلی خوبه واقعا و
خنده داره کارهاش و داستان خوبی هم داره. جوان به خاطر اینکه طنز های خیلی تمیز (به منظور اینکه بدون بد اموزی هست)
و هدفش یاد دادن چیز های مثبت هست, درست می کنه و هنوز خیلی جای پیشرفت داره. مهران مدیری
رو اصلاٌ قبول ندارم و به نظرم کارگردان خیلی بدی هست , از بعضی کلیپ های کار اخرش خوشم اومد
ولی به عنوان کارگردان قبولش ندارم ولی بازیگر خوبی هست.
E M I N Ǝ M: یعنی تو صنعت فیلم سازی فقط کار اینارو قبول داری کلا بقیه قبول نداری؟ کلا کار های کدوم کارگردان ها
و بازیگرارو قبول داری؟ البته ایرانی ها هنوز سراغ خارجی ها نرفتیم!!
The Dark Knight: این ها تو ذهنم موندن. از فیلم های جدید. از قدیمی ها از فیلم های که پرویز پرستویی خیلی خوشم می یاد
مثلاٌ من بچه بودم اژانس شیشه ای رو دیدم و حوصلم سر رفت چون نفهمیدمش. ولی
دو سال پیش که باز دیدمش خیلی لذت بردم و اخرش اشک تو چشمام جمع شد. کارگردان های ایرانی رو به اسم نمی شناسم که
بگم کار این فرد رو دوست دارم, کار اون رو نه. از قدیمی ها البته دهنمکی رو اصلاٌ قبول ندارم
اخراجی های 2 و 3 ش یه کپی بود از فیلم اولش... انگار یه اسکریپت بیشتر تو کمدش نداره و همش همون رو دست می کنه
E M I N Ǝ M: مثلا کار ها اصغر فرهادی که اسکار گرفته قبول داری و دنبال میکنی؟
اصلا به نظر خودت فیلم جدایی لایق جایزه های مثل اسکار و گلدن گلوب بود؟
The Dark Knight: من فقط فیلم جدایی اصغر فرهادی رو دیدم رو فیلم دومش که فرانسوی بود رو ندیدم.
از فیلم جدایی خیلی خوشم اومد و به نظر لایق برنده شدن بود از بازی شهاب حسینی هم خیلی خوشم اومد تو اون فیلم
من شهاب حسینی رو از مجمعوعه ی "اب" که شبکه دو تو برنامه کودک و نوجوان ساعت 18:30 می زاشت (10-15 سال پیش) یادمه
و خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم این قدر تو کارش داره پیشرفت می کنه. از بازیش تو فیلم اسمش یادم نمی یاد, اون که نقش
یه بسیجی رو بازی می کرد که عاشق یه دختر پولدار شده بود هم خوشم اومد تو اون فیلم خدا بیامرز شکیبایی هم بود
نمه نمه یادم می یاد این فیلم ها
E M I N Ǝ M: اسم اون فیلم دل شکسته بود
The Dark Knight: به به. الان دارم اسم کارگردان ها رو می زنم مثل حاتمی کیا و کمال تبریزی مثلاٌ من از فیلم مارمولک خیلی خشم اومد.
ولی از فیلم طبقه ی حساس خوشم نیومد ولی بازی عطاران توی این فیلم خوب بود. یعنی این کارگردان ها فیلم هاشون خیلی بگیر نگیر
داره به نظر من کار کارگردانیشون نامتنافض نیست یه بار کارشون خوبه, یه بار چنگی به دل نمی زنه مثلاٌ فیلم های اسکورسزی رو من
از فیلم های سال های 80 ش که نگاه می کنم تا الان, همه رو دوست دارم حتی اون هایی که کارهای اول بودن و به نظر من قدرت کارهای
جدید ترش رو نداشتن. باز فیلم های خیلی خوبی بودن و پیشرفت یه چیز خیلی مثبت هست از فیلم های اسپیلبرگ من بدم نمی یاد ولی
خوشم هم نمی یاد, چون قدرت فیلم های اسکورسزی رو ندارن و بیشتر تخیلی هستندولی باز کارهاش همه تو یه قدرت هستند.
E M I N Ǝ M: به نظر من انقدر که پیمان معادی تو فیلم جدایی معروف شد شهاب حسینی معروف نشد! البته منظورم در سطح سینما هالییود
هست چون به پیمان معادی پیشنهاد فیلم های آمریکایی شد ولی به شهاب حسینی نه! نظر شما چیه؟
The Dark Knight: بازی حسینی بهتر بود معادی شخصیتش یه بعدی بود نمی دونم هم چرا معادی مطرح تر شد...
شاید چون اسکرین تایم بیشتری داشت به عنوان شخصیت اول ولی من تو اون فیلم فقط بازی حسینی و زنش
(توی فیلم) رو خیلی دوست داشتم و بازی بقیه اصلاٌ یادم نمونده این یعنی اینکه بازی شون در حدی نبود که به یاد ماندنی بمونه
E M I N Ǝ M: کدوم دیالوگ های این فیلم یادت موند؟ دیالوگ ماندگاری کلا داشت به نظرت؟
و البته همین سوال برای فیلم دل شکسته هم میپرسم ازت
The Dark Knight: اون صحنه ی توی دادگان بود, پاسگاه بود که حسینی اومده بود از معادی شکایت کنه و خیلی عصبی بود و گفت
"فقط بچه های این ها بچه ان, بپه های ما ت.خ.م سگن": و اون صحنه ی اخر که زنش واقعیت رو بهش گفت تو اشپزخونه.
من اون صحنه خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و گفتم امیدوارم به خاطر این بازیش حداقل نامزد یه جایزه ی بین المللی بشه کاش!
فیلم دل شکسته صحنه هاش به قدرت فیلم جدایی نبودن صد در صد ولی از اون صحنه که دختره بهش گفت شما همتون دارین
از سهمیه ی بسیج و شهید و این حرف ها استفاده می کنین بعد حسینی واقعیت رو براش تعریف کرد و گفت که اشتباه فکر می کنه;
اون لحظه یاد دایی های خودم افتادم که جفتشون جانباز هستند(یکی ترکش تو بدنشه هنوز) ولی از هیچ سهمیه ای استفاده نکردن
واسه همین وقتی بعضی ها در مورد شهدا و جانبازان
خیلی راحت حرف می زنن و می گن اشتباه کردن و چه می می دونم. از خود گذشتگی کردن این افراد رو نادیده می گیرن
یه جورایی به صورت شخصی بهم بر می خوره
تو همین انجمن هم, تو ورژن های قدیمی اسرار, فکر کنم یکی دو باری سر این قضیه با چند نفری بحث کردم
The Dark Knight: چه قدر از این شاخه به اون شاخه می پرم من
E M I N Ǝ M: اتفاقا مصاحبه اینجوری داره جالب میشه از نظر من
E M I N Ǝ M: بریم دوباره سراغ سینما,ولی اینبار سراغ قدیم مدیم ها
نظرت در مورد سینمای قدیم ایران چیه؟ منظورم زمان فردین و بهروز وثوقی صمد اقا هست؟!
به نظرت اون فیلم ها موفق تر بود یا فیلم های الان؟منظورم فیلم های بعد انقلاب هست!
The Dark Knight: من فیلم های اون موقع رو به اون صورت دنبال نکردم. کل و هوم, تعداد فیلم هایی که از اون موقع دیدم از انگشت
های دو دست بیشتر نیستند ولی خوشم نیومد خیلی کشکی و هندی وار بودن تو مصاحبه ی قبلی با پژمان فیلم گل پری رو گفتین
من این رو همون موقع زدم تو یوتوب و دیدم خیلی فیلم کشکی بود و حالا می گم چرا; اول که تیم تجاوز و خشونت علیه زن ها انگار نقل و نبات بود
انگار هیچ ارگانی اون موقع نبود که یه کم کنترل کنه! همین جوری تا زن می یومد رو صحنه یکی می خواسن همون جا به زور ترتیبش رو بده
بعد مثل اینکه داره شلوار خاکی می تکونه (به این منظور که اصلاٌ کار بدی نیست) می گرفتن زن ها رو کتک می زدن. خیلی مسخره بود
من چند جاش واقعاٌ به خاطر عجیب بودن این قضیه و غیر قابل هضم بودنش برام بلند زدم زیر خنده. بعد اخر داستان مادره به دختره بعد از 20
و خورده ای سال میگه: دخترم... تو دختر این اقا و خانوم هستی و من تو رو وقتی به دنیال اومدی دزدیدم, چون اون ها دو قلو داشتن و من بچه دار نمی شدم!
بعد انگار نه انگار که این قضیه خیلی قضیه ی بزرگی هست که بچه رو از مادرش دزدیدن و این همه سال به بچه هیچکس نگفتن, حتی وقتی بزرگ شده!
بعد الان تازه داره واقعیت رو میگه; دختره خیلی خوشحال میگه: اخ جان... پس من بچه ی این ها هستم... پس بریم ازدواج کنیم!
پسره هم مثل شلغم انگار نه انگار که تربیت دختره تا الان براش مهم بود, تا می فهمه که دختره بچه ی اون ادم روستایی نبود. تربیت
و محل رشدش که اصلاٌ مهم نیست... همین که محصول واقعیی یه شب دو تا ادم پولدار باشه براش کافی بود گفت: " چه خوب... پس مهم نیست
که تو هرزه ای... بریم ازدواج کنیم" یعنی انگار فیلم نامه رو هم زمان با فیلم برداری سر هم کرده بودن فیلم های اون موقع رو دوست ندارم به همین دلیل مفت بودنشون
E M I N Ǝ M: من اون فیلمُ تیکه تیکه دیدم بودم و تو این تیکه تیکه ها فقط صحنه های بالای 18 سالشو دیده بودم!
به نظرت اگه مسیر سینما ایران عوض نمیشد الان فیلم های بالای 18 سال ایران چطور بود؟
مثلا تو فیلم آتش بس 1 صحنه هم خوابی گلزار با مهناز افشار داشت؟
The Dark Knight: پیشرفت نمی کرد. مثل سیاست و انقلاب 57 این مسلمون بودن و یه سری سنت ها
ریشه ی فرهنگی داره و این چیز ها تو فرهنگ ما نیست و همیشه افراد زیادی خواهند بود که به این قضیه اعتراض کنن
وقتی هم انقلاب شد علت اصلیش مسلمان بودن مردم عا.مه بود و اینکه سنت ها ی اسلامی که ریشه تو فرهنگ مون داشتن
پیاده نمی شد مطمعن باش صحنه ی س.ک.س مثل فیلم های اچ بی او هیچ وقت تو فیلم های ایرانی درست نمی شد
اگر هم می شد مردم زیادی بودن که اعتراض کنند
E M I N Ǝ M: الا منظورم در اون حد هم نیست
مثلا در حد صحنه های فیلم The Wolf of Wall Street که فقط بالا تنه نشون میداد
The Dark Knight: منم منظورم همینه. اچ بی او هم همون جوری صحنه داره
E M I N Ǝ M: در کل اگه بخوای سینمای ایرانُ قدیم و حال حاضر مقایسه کنی به نظرت کدوم موفق تره و کدوم بهتره
سینمای الان
The Dark Knight: چون به داستان توجه بیشتری میشه البته تا سال های اخیرفیلم های اخری هم خیلی
وحشتناک افت کردن (فیلم های دی وی دی) ولی فیلم هایی که رو پرده میرن قدرت بیشتری نسبت به
فیلم های اون موقع دارن. داستان قوی و خوب هیچ ربطی به تکنولوژی نداره!
E M I N Ǝ M: به نظرت کدوم یکی از بازیگرای حال حاضر میتونه تو هالییود یا جا های دیگه موفق باشه؟ چه مرد چه زن؟
مثلا پیمان معادی یا شهاب حسینی یا بهرام رادان و یا گلزار یا هر کس دیگه ای چه مرد چه زن میتونه اونور موفق باشه؟
The Dark Knight: هر کس انگلیسیش صد در صد بهتر باشه; ولی هالیوود پر از بازیگر های خوب هست!
به نظر من پرویز پرستویی می تونه شهاب حسینی خیلی به نقشی که بهش می دن ربط داره و می تونه
روی رادان شک دارم... بازیش خوبه ولی در اون حد نه که موفق باشه اونجا این پسر پرخاشگره کیه؟
اون هم خیلی بستگی به نقشش داره نقش پرخاشگر و غیر متعادل از نظر روانی بهش بخوره می تونه!
ولی بازی بد هم ازش دیدم , بهداد! این رو می گم! گلزار هم گوز هم نمی شه!!!
تو همین سینما ی در پیت خودمون فقط نقش های یه بعدی بازی می کنه, چه برسه بخواد بره هالیوود!
عطاران ولی می تونه یه فیلمی بازی کرده جدید ها هنوز کامل رو اینترنت نیومده, من یه کلیپ ازش دیدم
البته اون هم به نقشش بستگی داره نقش ادم های زخم خورده رو خوب می تونه بازی کنه; یکی که تو
زندگیش خیلی شکست خورده ولی سعی می کنه نشون نده. ولی پرویز پرستویی تنهای کسی هست
که فکر می کنم بتونه خودش رو نشون بده. اگر به همه ی اینها به صورت مساوی و در خور استعدادهاشون
شانس داده می شد
E M I N Ǝ M: حالا نظرت در مورد صنعت فیلم سازی دو کشور که تو ایران هم طرفدار دارن چیه؟ منظورم هند و ترکیه هست
The Dark Knight: هیچ کدوم رو دنبال نمی کنم و فیلمی ازشون نمی شناسم تو خونه از این سریال ترکی ها نگاه می کنن.
ولی من هیچ وقت خوشم نیومد و تا حالا 5 دقیقه هم ندیدم از صدای دوبلور هاش خوشم نمی یاد چه برسه بشینم نگاه کنم.
هند هم سال هاست فیلمی ازش ندیدم فکر کنم امر اکبر انتونی تنها فیلم هندی باشه که دیدم به یکی دو تا فیلم دیگه از امیتا باچان!
ولی صنعت فیلم سازی هند از مال ما جلو تره!
The Dark Knight: البته من احساس می کنم تو ایران این قدر دسترسی به فیلم های با کیفیت کم هست
که مردم به چیز هایی مثل سریال های ترکی و مهران مدیری قانع شدن حالا یا به خاطر زبان
یا به خاطر کمبود در دریافت زیر نویس های فیلم ها خیلی اشتباه دارن من وقتی تو خونه می خوام با خانواده فیلم
ببینیم زیرنویس فارسی دانلود می کنم که خانواده هم بفهمن داستان چیه ولی اشتباه تو ترجمه ها زیاد هستند,
تو چند فیلم هم بود که اشتباه ترجمه باعث شد یه لایه از داستان گم بشه (خود مترجم اون لایه رو نفهمیده بود)
و وقتی این جوری می شه من فیلم رو نگه می دارم و درستش رو توضیح می دم و تعریف می کنم که چرا این شخصیت الان داره این حرف رو می زنه
که بیننده گم نکنه مخصوصاٌ حرف هایی که تنش از فرهنگ عامیانه مردم امریکا می یاد (که بیشتر تو شوخی ها و یا مسائل احساسی مطرح می شه)
توسط زیر نویس کننده گم می شه چون منظورشون رو درست متوجه نمی شن و کلمه ای ترجمه می کنن
من فکر می کنم به خاطر این ها هست که اکثر اون هایی که تو ایران فیلم های هالیوودی رو می بینن شاید به صورت 100%
لایه های داستان رو بفهمن و به صورت ماکسیموم ازش لذت ببرن. مثل یه چلو کباب بدون سماغ!
E M I N Ǝ M: حالا بریم سراغ هالییود! تو صنعت سینما آمریکا از چه جو فیلم های بیشتر خوشت میاد؟ یعنی
چه سبک هایزبیشتر باهاشون حال میکنی ؟
The Dark Knight: من همه جور سبکی نگاه می کنم جز هارر. فیلم هایی که واقعاٌ ازشون لذت می برم اون هایی هستند که بار داستانی خوب و شخصیت پردازی قوی دارن
صد در صد از فیلم های بلاک باستر هم خوشم می یاد ولی مثلاٌ فیلم گان گیرل, یه فیلم مفهومی و داستانی هست داستانش چند لایه داره
یا همین پریروز فیلم فیوری (برد پیت) رو دیدم که کم تر از گان گیرل (این فیلم یکی از بهترین فیلم هایی بود که امسال دیدم و واسه همینه اینقدر بهش اشاره می کنم)
از فیوری کم تر خوشم اومد, چون داستانش کم لایه تر بود ولی شخصیت پردازی خوبی داشت. از فیلم های پر از ویژوال افکتس زیاد خوشم نمی یاد
چون داستانشون معمولاٌ به قدرت فیلم های مفهموی نیست و فیلم نامه نویس خودش رو پشت جلوه های ویژه قایلم می کنه
ولی dawn of planet of apes داستان خیلی خوب ; خیلی نه! داستان خوب و شخصیت پردازی خوبی داشت. Gaurdians of the Galaxy یکی از معدود
فیلم های تخیلی و **** هیرو بود که کلیشه ای نبود و یه سری کلیشه ها رو شکست و من خیلی به خاطر این کارهاشون ازش لذت بردم
edge of tomorrow یه فیلمی بود که اولش من روش زیاد حساب نکردم وسط هاش یه تویست جالب اومد که بهتر شد.حالا این ها خوب هاش بودن;
فیلم خوب می تونه تو هر ژانری باشه. یه فیلم وقتی خوب می شه که بیننده کاملاٌ بفهمه که چرا یه شخصیت تو این شرایط داره این تصمیم رو می گیره
و اگر من تو اون شرایط بودم ایا من هم این تصمیم رو می گرفتم؟
فیلمی که نه داستانش خوب باشه و نه شخصیت پردازی توش بشه می شه فیلم های ترنسفورمرز که از اول تا اخرش یه چیزی داره منفجر می شه
E M I N Ǝ M: از اون دسته افرادی هستی که اگه بفهمی بازیگر مورد علاقت تو فلان فیلم هست بدون کوچیک ترین تحقیقی فیلمو سریع دانلود میکنی؟
و بعدش اتمال داره پشیمون بشی؟
The Dark Knight: من دانلود نمی کنم. البته چند ماهی هست... که می رم فیلم ها رو سینما می بینم
تجربه ی فیلم خیلی بهتر هست وقتی رو صفحه ی بزرگ و صدای با کیفیت می بینی.
راستش هم اره و هم نه من از یه بازیگر خوشم می یاد شروع می کنم فیلم های دیگه ش هم دیدم تا نوع بازیش دستم بیاد
و ببینم این فقط داره خودش رو بازی می کنه (بازیگر یک بعدی) یا اینکه از پس نقش های مختلف هم بر می یاد
ولی خوب این جوری هم نیست که اگر تو یه فیلم بازیگرهاش رو نشناسم نبینمش
E M I N Ǝ M: قبول داری یه سری از فیلم ها هستن فقط جنبه درامد زایی دارن؟ مثل فیلم های
The Expendables - the transporter - fast and furious که چند قسمتی هستن؟
یا مثال های دیگه
The Dark Knight: فیلم هایی هستن که فقط یک بار حاضر به دیدنشون هستم ولی یه سری فیلم ها هستند که ادم دوست داره چند بار ببینتشون
وقتی یه چیزی رو می خوای بیشتر از یه بار ببینی یعنی اون فیلم واقعاٌ خوب بوده. از اکسپندبلز خوشم نمی یاد فقط دارن سعی می کنن اون گاو پیر
(اسم هاشون رو نمیدونم) تا موندن ازش شیر بدوشن. داستان خوبی نداره. کلاٌ اون فیلم ها فیلم هایی هستند که فقط یه بار می بینی و میره.
E M I N Ǝ M: از چه بازیگرای بیشتر خوشت میاد؟ چه مرد چه زن؟ فرقی نداره
البته از بازیگر های خارجی میپرسم
The Dark Knight: برد پیت, رابرت د نیورو, رابرت داونی جونیور, کریسشن بل, متیو مکانیهی, لوناردو دی کپریو
از کیانو ریوس هم بدم نمی یاد ولی نه در حرد قبلی ها از زن ها هم مریل ستریپ بازیش خیلی خوبه
E M I N Ǝ M: راستی گقتی دیکاپریو یه سوالی امد به ذهنم به نظرت چرا تا حالا نتونسته اسکار بگیره؟ با اینکه گلدن گلوب گرفته
به نظرت بازیش در اون حد نیست یا دست های پشته پرده نمیذارن
The Dark Knight: بازی هاش تا قبل از ولف او والستریت در حدی نبود که بتونه رقباش رو کنار بزنه و ببره ولی
تو ولف او وال استریت بازیش خوب بود, ولی نقشش زیادی پر سر و صدا بود و داد زیاد می زد. بیشتر قاضی هایی
که رای می دن هم سنشون برای نقش های پر داد و بیدادی مثل این نقشش زیاده و واسه همین چنین نقشی
به دلشون نمی شینه. ربطی به دست های پشت پرده نداره!
E M I N Ǝ M: تو سبک کمدی بیشتر از چه نوع فیلمی خوشت میاد؟ مثلا سبک کالج که میشه 22 جامپ استریت
یا آمریکن پای بیشتر خوشت میاد یا فیلم که مثلا Adam Sandler بازی میکنه؟
The Dark Knight: جامپ استریت فیلم خیلی خوبی بود امیرکن پای در اون حد نیست
از سبک کالج هم زیاد خوشم نم ییاد از سن من گذشته دیگه. من از دارک هیومر خوشم م ییاد
وقتی یکی تو بد بختی زیاده ولی کارهاش خنده داره (چون من بیننده بیرون گود نشستم)
مثل سینت وینست که الان رو پرده هست یا فیلم اول هنگ اور نقش الن فیلم های قدیمی سنلدر خوب بودن
ولی الان 10 سالی می شه فیلم خوب درست نکرده هچی گیلمور و بیگ ددی رو دوست داشتم
البته این ها رو خیلی سال پیش دیدم شاید الان نظرم متفاوت باشه اگر دوباره ببینمشون
کار های جیم کری رو خیلی دوست دارم جیم کری یه بازیگر توانا و خوبه و نقش هاش رو خوب بازی می کنه
ادم سندلر فقط لوده گری در می یاره مثل بازیگر های مدیری
E M I N Ǝ M: تا حالا شده بخاطر فیلم یا سریالی حالا چه خارجی چه ایرانی , گریه کنی؟ یا بری تو شُک
The Dark Knight: نه... مرد که گریه نمی کنه! ولی چند باری شده تو بعضی فیلم ها گرد و خاک رفته تو چشمم!
E M I N Ǝ M: تو چه فیلم های اصولا این اتفاق افتاده؟ اصولا این فیلم ها ایرانی هستن یا خارجی؟
The Dark Knight: نه بابا... ایرانی که داستان درست و حسابی ندارن که بخوان تحت تاثیر بزارنت
تو اژانس شیشه ای بود اخرش که خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم یکی دو بار تو همون فیلم تو همین فیوری بود پریروز
یه جاش که برد پیت حاضر نیست تانکش رو ول کنه, وقتی تانکشون خرابه و نفره جلوی یه ارتش نازی که داره بهشون نزدیک می شه
صحنه ی خیلی خوبی بود الان واقعاٌ حضور ذهن ندارم یکی صحنه توی A knights Tale اخرش به شخصیت ویلیام (هیث لجر) می گن
که نرو سر مسابقه که دستگیرت می کنن و اعدامت می کنن و فرار کن که حاضر نمی شه فرار کنه
صحنه هایی که طرف از خود گذشتگی می کنه و از خودش می گزره یا حاضره جونش رو بده واسه ارمان هاش
این ها هستند که در صورت درست بازی کردن و درست بیلد اپ شدن داستان تا اون لحظه باعث می شن تحت تاثیر قرار بگیرم
E M I N Ǝ M: از بحث احساسات که بگذریم..
نظرت در مورد کشتی کج کارای که میان بازیگر میشن چیه؟
مثل جان سینا یا رندی ارتن! یا راک که خیلی هم موفق شد!
The Dark Knight: راک تنها کسی هست که واقعاٌ موفق شده ولی تو پرومو های راک رو با سینا و ارتون مقایسه کنی می بینی
که چند سر و گردن از اون ها بالا تر بود طبیعی هست که بازیگریش هم بهتره راک تنها کسی هست که موفق هست باتیستا هم
به خاطر نقشش تو گاردینز الان تو یه جایی افتاده که پتانسیل موفق شدن رو داره ولی به نظر من بازیگری باتیستا خیلی ضعیفه
سینا و ارتن و بقیه هم بازیگر های یک بعدی هستند مثل گلزار تا حالا که ما ازشون چیز خاصی ندیدیم بعد هم می دونم چیز خاصی ببینیم
E M I N Ǝ M: هالک هوگن چی؟ اونم بازیش ضعفیه؟ اگه اشتباه نکنم تو یه فیلم بازی کرد که آندرتیکر هم توش نقش کوچیکی داشت
The Dark Knight: فیلم هاش رو ندیدم اطلاعی ندارم.
E M I N Ǝ M: تا حالا شده خیلی منتظر یه فیلم باشی بعد که اون فیلم میاد اصلا در حد انتظارات نباشه؟
مثل فیلم پلیس آهنی که خیلی چیز شاخی نبود بر خلاف نسخه های قبلیش
The Dark Knight: اره. دارک نایت رایزز (بتمن 3) و گودزیلا
E M I N Ǝ M: اینا پایین تر بود یا بالاتر؟
The Dark Knight: پایین تر من از گودزیلا خیلی انتظار بیشتری داشتم اخه وقتی گفتن می خوان بسازنش تا وقتی ساختنش حدود 2 سال هیچ تریلری ما ازش ندیدیم
بعد وقتی تریلر اومد خیلی دوست داشتم برم ببینم رفتم سینما دیدم زرشک... فیلم 2 ساعت و نیم, در کل گودزیلا 11 دقیقه توش بود
خیلی مسخره بود صحنه ی اخرش رو خیلی قشنگ درست کرده بودن ولی من وقتی فیلم رو بعد چند ماه دانلود کردم و خواستم دوباره بشینم صحنه ی
صحنه ی مورد علاقم که گودزیلا توشه, دیدم کلاٌ دو تا صحنه ی 5 دقیقه بیشتر نیست.
دارک نایت رایزز هم همینطورفیلم حدود سه ساعت بود. اون وقت بتمن در کل 20-25 دقیقه توش بود
E M I N Ǝ M: نظرت در مورد فیلم های ابر قهرمانی مارول چیه؟
و این کمپانی چندین ابر قهرمان وجود داره با کدوم بیشتر حال میکنی؟
The Dark Knight: خیلی خوب برنامه ریزی کردن. از فیلم های دی سی خیلی بهترن. سه تا فاز سینمایی برنامه ریزی کردن برای
8 سال اگر اشتباه نکنم که ما الان اخرای فاز دو هستیم (وقتی اونجرز 2 چند ماه دیگه بیاد فاز 2 تموم می شه)
خیلی خوب برنامه ریزی کردن و یه داستان خیلی بزرگ تو ذهنشون هست که فاز 1 مقدمه ش بود. فاز دو داره مقدمه چینی می کنه
برای قاتی شدن چند جهان مختلف و فاز سه می خواد کانفلیکت این جهان ها رو نتیجه گیری کنه
برعکس دی سی که هول شدن و می خوان بعد از بتمن-سوپرمن یه دفعه جاستس لیگ رو درست کنن (امیروادرم خوب در بیاد)
من از تریلر اونجرز 2 خوشم اومد و دوست دارم فیلمش رو ببینیم. ابر قهرمان زیاد دارن صد تا صد و خورده ای باید باشن اگر بیشتر نباشن
فقط بدیش اینه که کپی رایتسشون دست کمپانی های مختلفه. مثلا ٌ ایکس من و فنتستیک 4 دست فاکس هست. اسپایدر من دست سونی
واسه همین نمی تونن کراس اور درست کنن من از ابر قهرمان ها از بت من خیلی خوشم می یاد
بعد از ولوارین, فلش, اسپایدر من از **** من هم بدم می یاد
E M I N Ǝ M: از سریال های که قهرمان دارن چی؟خوشت میاد؟ مثل ارو یا فلش که تازه داره پخش میشه
The Dark Knight: ندیدمشون. فلش منتظرم کل سیزنش تموم شه بعد ببینم. اررو رو تعریفش رو شنیدم ولی هنوز ندیدم
زیاد سریالی نیستم
E M I N Ǝ M: نظرت در مورد فیلم های که توش یه نفر میاد همور میزنه لتپار میکنه چیه؟
حالا چه شخصتی مثبت فیلم باشه چه منفی! مثل همین فیلم کین که زد همرو کشت
The Dark Knight: تا جایی که درست توضیح بدن که چرا این فرد این قدر کارش درسته که من متقاعد بشه خوبه. مثل بتمن یا نئو تا
ماتریکس ولی وقتی متقاعد نشم از داستان زده می شم مثل اکسپندبلز و یا **** من از **** من خوشم نمی یاد چون عملاٌ هیچ
نقطه ضعفی نداره و اصلاٌ چیزی نمی تونه درست چلنجش کنه... نمی شه باهاش هم زاد پنداری کرد... زیادی بی نقصه
ادم وقتی می تونه با یه شخصیت ارتباط برقرار کنه و همزادپنداری کنه که اون شخصیت نقطه ضعف داشته باشه
E M I N Ǝ M: از بحث قهرمانی بگذریم بریم تو کار فیلم های تاریخی
از فیلم های گلادیوتوری بیشتر خوشت میاد یا وسترن؟ یا این فیلم های که در مورد پیامبران میسازن؟
البته اینا ربطی بهم نداشت ولی چون میشه گفت همشون به زمان دیم بر میگردن با هم پرسیدم!
The Dark Knight: بستگی به داستانش داره. جنگو تنها فیلم وسترنی هست خوشم اومد. از فیلم های پیامبری زیاد خوشم نمی یاد, نوح رو
ندیدم, ولی فیلم موسی که یک ماه دیگه می یاد و کریسشن بل توشه رو می خوام ببینم به نظرم جالب اومد
ولی فیلم های جنگ های تن به تن مثل گلادیاتور و تروی رو بیشتر دوست دارم
E M I N Ǝ M: گفتی از ولورین خوشت میاد! فیلم ایگس من میتونی نقد کنی؟ به نظرت بهترین قسمتش کدوم بوده؟ و ضعیف ترینش؟!
به نظرت این فیلم به ولورین بستگی داره؟یعنی اگه تو یه قسمت نباشه انگار فیلم یه چیزی کم داره یا نه؟
The Dark Knight: بهترین به نظرم days of future past بود بعد همfirst class. ضعیف ترین هم فیلم ولوارین 1 و ایکس من 3 بودن
علتش اینه که سه فیلم اول دور ولوارین می چرخید و باعث شد بیننده باهاش بیشتر از بقیه اشنا بشه. الان ولوارین رو وسط داستان
می زارن یکی اینه که می تونه محور اصلی داستان باشه ولی علت اصلی این هست که ازش خوب می تونن پول در بیارن.
من از شخصیت مگنیتو که مایکل فسبندر بازی می کنه بیشتر از شخصیت های دیگه خوشم می یاد!
تو فیلم ها ولوارین رو زیادی دیدیم تا حالا.
E M I N Ǝ M: تو فیلم های تا الا امده از اول سال 2014 با کدوم بیشتر حال کردی
در حدی که وقتی فیلم تموم شد بشینی دوباره از اول ببینی
The Dark Knight: به ترتیب
1. gone girl
2. guardians of the galaxy
3. 22 jump street
4. x-men
5. edge of tomorrow
E M I N Ǝ M: به نظرت وجود صحنه های س.ک.س تو فیلم چقدر میتونه تو فروم فیلم تاثیر داشته باشه؟! البته با توجه به بازیگراش منظورم هست
The Dark Knight: بستگی به ژانر فیلم داره توی فیلم گان گیرل صحنه ی س.ک.سی توش هست رو نمی شه نداشت
و یکی از معدود فیلم هایی هست که واقعاٌ این صحنه رو نمی شه ازش حذف کرد وقتی خودتون دیدین می فهمین چرا این حرف رو زدم
حتماٌ ببینیندش دان جان هم صحنه هاش لازم بود ولی اکثر فیلم ها نیازی ندارن تو ژانر های داستان محوری لازمه
E M I N Ǝ M: تو این مصاحبه خیلی به فیلم گان گیرل اشاره کردی! در مورد این فیلم برای کسایی که ندیدم توضح بده و معرفیش کن
و البته نقدش کن برامون ولی به طوری که داستان فیلم اسپویل نشه
The Dark Knight: تو یه کلام بگم, حتماٌ فیلم رو با کیفیت و اگر لازم به زیرنویس دارین با زیرنویس خوب ببینین تا داستان رو کامل بفهمین
داستان در مورد یک مرد هست که زنش گم می شه و همه شک می کنن که مرده همسرش رو کشته! لایه های درونی فیلم در مورد
فلسفه ی اشنایی مرد و زن در ابتدا ی یک رابطه, در ادامه ی رابطه و مشکلاتی که به وجود می یان و نقش و رل اجتماعی زن و مرد
در روابط دو نفره هست بعد از اون به قضاوت های جنسیتی می پردازه مثلا اقا دزده, اقا گرگه و خورشید خانم و ...
که همه فکر می کنند همیشه مرد ها بده هستند و زن ها خوبه. لایه ی بعدی فیلم این هست که چه طوری در اوایل یک رابطه یک
مرد و زن یه ماسک به صورتشون می زنن و بهترین بعد شخصیتشون رو نشون می دن ولی بعداٌ در طول رابطه از این ماسک گذاشتن
خسته می شن و بعد های دیگه ی شخصیتیشون هم نشون می دن
لایه ی اخری هم به شوالیه های سفید می پردازه: مردانی که تا زنی رو در مشکل می بینن سریع سینه سپر می کنن و می
خوان اون رو نجات بدن و منتقی فکر نمی کنن (این مرد ها معمولاٌ تجربه ی کمی در رابطه با زن ها دارن).
فیلمی هست که حتماٌ بیاد ببینین, فقط بگم باید بزرگسال و کمی سرد و گرم چشیده باشین تا واقعاٌ زیبایی این اثر رو درک کنین.
واقعاٌ یکی از بهترین فیلم هایی که بود که دیدم
E M I N Ǝ M: خب سینا جان ممنون که وقتتو به ما دادی. عجب مصاحبه خوب و طولانی هم شد
فکر کنم 4 ساعت طول کشید!
The Dark Knight: اره... از کار و زندگی افتادیم جفتمون خیلی می خوام از شما تشکر کنم که وقتت رو گذاشتی واسه این کار
از کسایی که دارن این رو می خونن تشکر می کنم که وقتشون رو گذاشتن و این مصاحبه رو خوندن
E M I N Ǝ M: خواهش میکنم. مرسی از شما که دعوت منو قبول کردید. به شخصه فکر نمیکردم شما دعوت منو قبول کنید
The Dark Knight: چرا؟!
E M I N Ǝ M: چون فکر نمیکردم وقتشو داشته باشید و قبلا هم گفته بودید که خیلی مشغله دارید و هم زیاد از من خوشتنون نمیاد فکر نمیکردم قبول کنید
The Dark Knight: والا من مشغله زیاد دارم, اول هم می خواستم بگم نه, ولی وقتی دیدم در مورد فیلم هست گفتم به به...
چون به فیلم خیلی علاقه دارم و سینما زیاد می رم.در مورد شما هم اون حرفم بر می گرده به 1 یا 2 سال پیش و تو این زمان نظرم عوض شده.
باهات رفیق نیستم ولی ازت بدم هم نمی یاد خیلی خودت رو عوض کردی و اصلاح کردی!
E M I N Ǝ M: قربانت
E M I N Ǝ M: سینا جان ممنون از وقتی که به ما دادی. امیدوارم کاربرای هم مثل من از این مصاحبه لذت ببرن
The Dark Knight: انشالله. ما بریم به زندگیمون برسیم. مرسی اقا. خوشحال شدیم
E M I N Ǝ M: خداحافظ
The Dark Knight: خداحافظ