روز جهانی کروش بزرگ بنیان گذار ایران زمین!
از صبح منتظرم... ساعت 10 شب نه!...ممکن نیست! روز جهانی بنیان گذار این آب و خاک و روز جهانی بنیانگذار بزرگترین شاهنشاه تاریخ مردی که با برده داری -تبعیض نژادی تجواز به حریم دیگران و...مخالف بود چطور ممکن است در مملکت خودش این روز رسمی نباشد؟
سالهاست منتظرم تا تاریخ مملکت خودم به جهان شناخته شود اما به مردم خودم نیز گفته نمیشود!
خنده دار نیست در تقویم مغولستان نیز این روز روز جهانی کوروش بزرگ است اما در ایران کوچکترین صحبتی در این باره نمیشود؟:lmekjvqxkkqvu6by8nz
این روز آنقدر مهم است که ده ها تاپیک هم در وصف آن کوچکند!
منم فرزند کورش خون ایرانی به رگ دارم***منم ایرانی آزاده فرزند خشایارم
من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم***من دلبسته آن خاک من فرزند ایرانم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
7 آبان که روز ورود کورش کبیر به بابل و صدور منشور حقوق بشر است, روز کورش بزرگ نامگذاری شده است.
این روز به مناسبت پایان تصرف امپراتوری بابل به دست سپاه هخامنشیان و پایان دوران ستمگری در جهان باستان انتخاب
شده است.
نکات مطرح شده در این منشور: از بین بردن تبعیضات نژادی و ملی، آزادی انتخاب محل اقامت،
برهم زدن برده داری، آزادی دین و مذهب و تلاش برای صلح پایدار میان ملت ها.
در این روز کوروش بزرگ بال را تصرف کرد بدون یک کشته! روز بنیانگذاری واقعی امپراتوری هخامنشی!
روزی که برای اولین بار کشور ایران در جهان شناخته شد!(به صورت نمادین منظور هست اما مشخصا کوروش ایران و کشور ایران را معرفی نمود پیش از او کشوری به نام ایران وجود نداشت.)
وی معتقد بود هر کس میتواند هر کجا میخواهد با هر دینی و با آزادی زندگی کند!
(دموکراسی واقعی که در سراسر تاریخ تنها در زمان کوروش و فرزندانش شاهدش بودیم)
روز جهانی کوروش بزرگ بنیانگذار کشور ایران بر همه ایرانیان فرخنده باد!
در نهایت یک جمله مشهور از این مرد بزرگ:
مرا پس از مرگ نه مومیایی کنید یا در تابوت بگذارید. میخواهم اجزای بدنم با ذره ذره خاک ایران همیشه جاویدان یکی باشد:507: