مصاحبه با عضو با سابقه سایت I Am Legend در رابطه با موزیک و سینما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر هفته قراره با یکی از کاربران انجمن در رابطه با موزیک و سینما یک مصاحبه صورت بگیره که مهمان این
هفته کسی نیست جز مدیر ارشد سابق فروم حامد! البته تو این مصاحبه بیشتر به موزیک خارجی پرداختیم
تا ایرانی. دوستانی که مصاحبه هارو میخونن میتونن جواب هارو نقد کنن
و در مورد مصاحبه و جواب مهمان ها در این تاپیک بحث و گفتگو کنن.
البته به شخصه دوست دارم از عزیزان کسی از بخش اول مصاحبه برداشت بد نداشته باشه!
صحبت های اول مصاحبه فقط انتقاد های کلی بوده!
خب بریم سراغ مصاحبه
E M I N Ǝ M: سلام حامد جان
I Am Legend : سلام شاهین جان
E M I N Ǝ M: حالت چطوره حامد جان؟
I Am Legend : خیلی ممنون. تشکر. شما خوبی شاهین جان؟
E M I N Ǝ M: مرسی مننون حامد جان! چه خبر؟ حامد جان؟
خیلی وقته تو فروم نه پستی میدید نه تاپیکی نه چیزی؟ شما که هر روز سر میزنید به فروم
I Am Legend : حقیقتش با بالا رفتن سن و مشغله های جدید دیگه تنها کاری که در توانم هست
اینه که بیام یه سر به تاپیک ها بزنم و دیگه مجالی برای پست دادن و تاپیک زدن نمی مونه.
با احترام به تمام کاربرها و مدیران ، بنظرم هر چیزی تو زندگی یه دوره ای داره که باید سپری بشه
و ازش درس گرفت. فکر کنم دوره پست دادن و فعالیت منم دیگه بسر رسیده.
E M I N Ǝ M: یعنی با توجه به این صحبت ها ما دیگه هیچ پست یا تاپیکی دیگه از شما تو تاریخ انجمن نمیبینیم؟
I Am Legend : شاید در حد نظر دادن در مورد یه مبحث خاص پست بذارم ولی بله ، دیگه فعالیتی که شامل ایجاد تاپیک باشه از من نمی بینید
E M I N Ǝ M: چه حیف! کاربرای مثل تو حامد جان دیگه تو تاریخ انجمن تکرار نمیشن
I Am Legen : البته شما لطف دارید شاهین جان ولی گمان می کنم اگر فضا و موقعیت برای هر شخصی باز بشه ،
انسانها میتونن پتانسیل خیلی بالایی از خودشون نشون بدن. به قول معروف دست بالای دست بسیار است
اگر نگاه مدیران یا قدیمی های انجمن از بالا به کاربران تازه کار نباشه مطمئن باشید از ما بهتر هم ظهور پیدا میکنه.
حالا تو هر زمینه ای که میخواد باشه البته اینم ذکر کنم که آدمیزاد بگونه ای هست که وقتی خیلی ازش تعریف میشه
یا دارای اسم و رسمی میشه ناخودآگاه یا (شاید هم خودآگاه) احساس میکنه باید با هر کسی دیگه خودشو هم
رتبه نکنه ولی چه بهتر که در صورت موفقیت تو هر موقعیتی انسانها خونگرم و خاکی باشن
E M I N Ǝ M: حرف شما در مورد دست بالایه دست بسیارست درست!
ولی به نظر خودت امکان داره بازم کاربرای پیدا بشن با اون اطلاعات بالا که بیاد اون پست های تاریخی تو اسرار بده؟!
I Am Legend : من به ضرس قاطع عرض میکنم که بله ، پیدا میشن. شما اگر پست های اولیه همین افرادی
که در ذهن دارید رو مرور کنید می بینید که چقدر مبتدیانه صحبت می کردن
می دونید چرا؟ چون اون زمان فضای انجمن باز بود و صمیمیت به حدی بود که هر کسی جرات عرض اندام رو داشت.
الان متاسفانه طوری شده که برخی کاربرها حتی اگر جرات پست دادن رو بکنن چون بازخورد خوبی از پستشون به عمل نمیاد دلسرد میشن.
شما تعداد لایک هایی که زیر پست یه کاربر باسابقه زده میشه رو با تعداد لایک های یه کاربر تازه وارد مقایسه کنید متوجه این موضوع میشید.
شاید نکته کوچیکی بنظر برسه ولی ارزش همین لایکی که شما برای اون شخص تازه وارد قائل میشید به مراتب ارزشش حتی از تشکر تایپی هم بیشتره
الان برخی پیشکسوت های انجمن به حساب بادی که دماغشون داره حاضر نیستن لایکشون زیر پست هر کاربری بخوره.
انگاری که لایکشون در حکم مارک تجاری هست. البته من نمیگم از هر پستی تشکر بشه ولی به شخصه دیدم
بعضی کاربرهای نوپا واقعا پست های دلنشینی میزنن که متاسفانه اعتنایی بهشون نمیشه
E M I N Ǝ M: این حرف شما درسته! خوب من به شخصه تا حالا چندین بار تو تاپیک مدیران یا از طریق پیام خصوصی
به دوستان گفتم پای پست ها و تاپیک های کاربران جدید برن تنکس بدن. حالا اگه همچین اتفاقی میوفته یا نه نمیدونم!!
شاید از بین 7 عضو هیئت مدیره 4 نفر تنکس بدن ولی وقتی هر 7 نفر تنکس بدن برای یه مقاله خودش تو روند فعالیت یه کاربر تاثیر مثبتی داره!
به نظر شما این حرف درست نیست؟
I Am Legend : صد درصد. درست نیست کسی به اعتبار رتبه کاربریش (مثلا هیئت مدیره) که اونم تنها
با یه کلیک به اون رتبه ارتقاء پیدا کرده فکر کنه تافته جدا بافته هست. اون کاربر نوپا مسلما به اعتبار رتبه
کاربری شماست که روی لایک یا تشویق شما حساب باز میکنه. قطعا لایک یا تشکر در قالب پیام خصوصی
یا هر چیز دیگه ای میتونه انگیزه شخص رو دو چندان کنه
E M I N Ǝ M: از این حرفا ها گذشته من به شخصه امیدوارم کسی از این حرف ها برداشت بد نکنه چون صحبت ها کلی بوده
از بحث انجمن و تنکس گذشته بهتره بریم سراغ موضوع اصلی مصاحبه یعنی موزیک و سینما
ولی قبلش شما به ما بگو دو مصاحبه قبلی که با سینا و پژمان بود خوندید؟
I Am Legend : حقیقتش برای پژمان رو تا نصفه خوندم و باقیش رو علامت زدم که بعدا بخونم. برای سینا رو هنوز نخوندم.
E M I N Ǝ M: پس در مورد مصاحبه ها فعلا نمیتونید نظری بدید؟
I Am Legend : متاسفانه خیر
E M I N Ǝ M: پس انشالله به زود از تظرات شما برای بهتر شدن مصاحبه های بعدی استفاده میکنیم
کلا نظرتون در مورد ای مصاحبه ها الان دارم انجام میشه چیه؟ به نظرتون این مصاحبه ها میتونه تو روند نزدیک شدن کاربرا به هم مثبت واقع بشه؟
I Am Legen : من نظرم اینه هر چیزی که به اطلاعات آدم ها اضافه کنه (و مفید واقع بشه) باید ادامه پیدا کنه.
حالا شاید تو نزدیک شدن کاربرها به هم تاثیر مثبتی نداشته باشه(یا شاید هم داشته باشه) ولی خوبیش اینه
که با عقاید یکدیگر در مورد سینما و موزیک آشنا میشن. انجمن مثل یه اجتماع کوچیک می مونه که انسانها
میتونن از عقاید و نظرات یکدیگر مطلع بشن. حالا ممکنه یکی از این همه عقاید متفاوت چیزی دستگیرش بشه ،
شایدم موضع دفاعی بگیره. در هر صورت کار قشنگیه
بخصوص اینکه به طور تخصصی در مورد سینما و موزیکه. امیدوارم در آینده در مورد موضوعات دیگه هم مصاحبه انجام بشه
E M I N Ǝ M: یه صحبتی ها با ارشد های انجمن شده در این مورد. اگه عمری بود انشالله در سال بعد
(یا زودتر) در مورد انجمن هم مصاحبه های انجام میشه. فکر کنم دیگه بهتر بریم سراغ سوالات در مورد موزیک و سینما؟
I Am Legend : موافقم
E M I N Ǝ M: نظر کلیت در مورد سینمای ایران چیه؟
I Am Legend : اصلا جالب نیست بجز موضوعات اجتماعی. یعنی در ژانر ترسناک ، کمدی ، اکشن ، هیجانی ، معمایی و...
هیچ حرفی برای گفتن نداره. حتی در بعد اجتماعی هم شاید در مجموع 4 یا 5 تا اثر قابل قبول رو پرده سینماها بیاد.
که اگر بخوایم غربال گری کنیم از اون 4،5 هم یکی دو تا خیلی خوب می مونه که برای سینمای یه کشور اصلا نمیتونه خوب باشه.
من خودم به شخصه خیلی وقته سینما نرفتم یکی به دلیل همین کیفیت نازل فیلم ها و دیگری بخاطر فرهنگ پایین مردم تو سالن ها.
البته اینم بگم که این فرهنگ پایین فقط شامل کشور ما نمیشه چون من تو فروم های خارجی که چک می کردم حتی در آمریکا هم
همیشه چند تا نخاله تو سالن سینما هستن که سوهان روح دیگرانند! به عنوان مثال ار بین این فیلم های که از اول امسال تا
حالا اکران شده. به نظر شما کدوم موندگار تر نسبت بقیه؟ تو همه ژانر ها میگم.
حقیقتش فیلمایی که دیدم لحظه ای روم تاثیر گذاشته و قشنگ بوده و فکر نمی کنم مثلا چندین سال بعد تو خاطرم بمونه.
مثلا فیلم خط ویژه یا چ یا طبقه حساس درسته فیلمای قشنگی بودن که هر کدومش هم ژانر مختلفی داره ولی فکر نمیکنم
موندگار باشن. خط ویژه که درباره فساد و اختلاس بود. هر وقت اسم اختلاس بیاد من یاد اون 3000 هزار میلیارد و دولت دهم
می افتم نه یاد این فیلم چون اونطور که باید و شاید روم تاثیر بخصوصی نذاشت. . .
فیلم چ هم درسته که زیبا بود ولی همونطور که حاتمی کیا گفته ، این چمران ِ حاتمی کیا هست نه چمران واقعی.
پس نمیشه استنادی بخصوصی بهش کرد
حتی من در مورد وقایع تاریخیش هم بخاطر حساسیت هایی که نسبت به کردها وجود داره دچار شک و شبهه هستم
فیلم طبقه حساس هم اولش خیلی خوب شروع شد ولی !پایان بسیار گنگی داشت
E M I N Ǝ M: در مورد فیلم چ گفتید!
به نظرت چرا صدا سینما انقدر که برای ساخت فیلم های عربی و زمان پیامبران وقت میذاره سرمایه گذاری میکنه برای تاریخ خودش نمیکنه؟
مثلا فیلم در مورد زمان هخامنش فیلم یا سریالی درست نمیشه ولی در مورد مختار! یا چیز دیگه بسیار فیلم و سریال هست
I Am Legend : خب این به سیاست های صدا و سیما بر می گرده. مسلما سیاست ها بطور مکتوب طوری تنظیم شده
که برای شخصیت هایی که به صدر اسلام نزدیک تر هستن بودجه در ارجحیت قرار داره. چون صاحب منصبان حکومتی بر
اساس سلیقه شخصی عمل می کنند این اتفاق ها می افته. شما اگر نگاه کنید می بینید که با اومدن هر دولتی ، سیاست
های وزارت فرهنگ و ارشاد هم تغییر پیدا می کنه چون صاحب منصبانش هم عوض میشن ولی چون رئیس سازمان صدا و سیما
توسط شخص خاصی منصوب میشه بنابراین همیشه شخصی انتخاب میشه که سیاست های اون یک فرد خاص رو دنبال کنه.
الان اگر دقت کنید برای مجوز فیلم کوروش کبیر خیلی کارشکنی می کنند و به این راحتی ها پروانه صادر نمی کنند چون از
حساسیت ها و علایقی که نسبت به این شخضیت تاریخی در بین مردم وجود داره کاملا آگاه هستند
رسانه ها هستن که افکار اکثریت مردم رو شکل میدن.
E M I N Ǝ M: پس با توجه به این صحبت ها باید گفت از بعد انقلاب هیچ مسئولی روی کار نیومده که
به فرهنگ گذشته کشور خودش علاقه نشون بده؟ یعنی همه به گذشته اعراب علاقه داشتن؟
I Am Legend : ما هیچوقت از دل آدمها خبر نداریم. شاید بودن کسانی که علاقه وافری به گذشته دیرینه ایران داشتن
ولی مجال خودنمایی پیدا نکردند. یک : جرات ابراز عقیده بهشون داده نشده و به محض خودنمایی با تهمت ها و انگ های
مختلف طرد شدند. دو : روی علایق قلبی خودشون پا گذاشتن و به مناقع و مزایای فعلی خودشون چسبیدن
چیزی که مشخص و واضح است اینه که ما ایران با پسوند اسلامی هستیم پس مسلما برای دست اندرکاران شخصیت های
اسلامی در ارجحیت قرار دارن تا شخصیت های اصیل ایرانی.
این روال کاری وزارت فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما هست و بنظرم بهتره قضاوت به خود مردم واگذار بشه و من نظری درباره درست و غلطش ندارم
E M I N Ǝ M: حالا نظر در مورد سینما قبل انقلاب چیه؟ به نظرت اون فیلم ها موفق تر بوده یا این فیلم ها؟
البته اون موقع یه سری امکانات نبوده ولی دست برای فیلم سازی باز تر بوده که محدودیت ها کمتر بوده مثل فیلم گل پری!
I Am Legend : شاید برای منی که فیلم زیاد می بینم این حرف عجیب بنظر بیاد ولی باورت میشه من اصلا یه دونه
از فیلم های قبل انقلاب رو ندیدم؟ پیش فرضی که من الان از فیلم های زمان انقلاب دارم فیلم های سطح پایین و نازلیه
که همشون یه خط مشخص داستانی رو دنبال می کنند. البته من فیلم سازهای اون زمان رو مقصر نمی دونم چون
تقاضای جامعه این نوع فیلم ها بوده. شاید اگر کسی یه اثر متفاوت از فیلم های زمان انقلاب بهم نشون بده نظرم عوض بشه.
اینی هم که میگم فیلمهای اون زمان یه خط مشخص رو دنبال می کردند از روی تعریف مردم و تیکه هایی از این دست فیلم ها
بوده که میگم وگرنه بصورت کامل هیچ کدوم از فیلمای قبل انقلاب رو ندیدم
باز بودن فیلمسازی در اون زمان هم فقط و فقط از منظر نشون دادن جنس مونث بوده وگرنه حتی در زمان شاه هم
خفقان سیاسی در کشور حاکم بوده و کسی جرات نداشته بطور مستقیم از حکومت در قالب فیلم و موسیقی صحبت کنه
اگر تلاش هایی هم بوده در قالب لفافه بوده و نه واضح و مستقیم
E M I N Ǝ M: به نظرت اگه مسیر سینما ایران عوش نمیشد!! و هنوز هم در فیلم های ایران صحنه های هم خوابی وجود داشت!
الان فیلم ها پیشرفت میکرد؟ مثلا تو فیلم آتش بس همخوابی گلزار با مهناز افشار بود؟ یا کارگردانی های ایرانی از این وسیله فقط
برای جذب مخاطب استفاده میکردن و اگه این صحنه ها حذف میشد به داستان اصلی فیلم ضربه ای وارد نمیشد؟
I Am Legend : ببین دو حالت داره. حتی در فیلم های اونور آبی وجود برخی صحنه های سک.سی فقط و فقط بخاطر
جذب مخاطب به سینماست. بدون تعارف اینو عرض میکنم که حتی حذف اون صحنه ها نه تنها لطمه ای به داستان اصلی
وارد نمی کنه بلکه شاید ارزش اون اثر بالاتر بشه. مخصوص تو فیلم های به قول معروف Teeanager
چون فرد در بلوغ جنسی قرار گرفته و فکرش آماده دریافت اینجور صحنه هاست و حاضره بابتش چندین دلار هم خرج کنه
که هم تو سالن سینما ببیندش و هم دی وی دیش رو بخره
بالاخره کمپانی های فیلمسازی هم آمارهای مخصوص به خودشون رو دارن و می دونن جامعه چه تقاضایی داره.
اما برخی صحنه های سک سی که شاید برای فرهنگ ما گاهی اوقات خیلی هم زننده و غیراخلاقی قلمداد بشه برای نشون دادن
صمیمیت بین دو فرد هست. در واقع کارگردان چون میخواد فیلمش رئال باشه مجبوره که اینجور صحنه ها رو داخل فیلمش بگنجونه
تا مخاطب براش باورپذیر ترباشه رابطه این دو فرد
خب مسلمه وقتی تو سریال ایرانی طرف روسری سرش کرده ، پتو رو هم کشیده رو سرش این برای مخاطب نه تنها پذیرش نداره
بلکه جنبه کمدی هم پیدا میکنه بطوریکه تو شبکه های اجتماعی صدا و سیما و کارگردان و تمام عوامل فیلم رو به سخره میگیرن
برای مثال در فیلم blue is the warmest color میزان رئالیسم و صحنه های جنسی به حدی بود که یکی از بازیگران از دست
کارگردان شاکی شده بود ولی به واقع یکی از تاثیرگذارترین فیلم هایی بود که تو زندگیم دیدم با اینکه زمان فیلم فوق العاده طولانی بود
خلاصه کلام اینکه مخاطب باهوش خودش دریافت میکنه وجود صحنه جنسی در یک فیلم جنبه هنری و رئالیسم داره یا تنها جنبه تجاری
E M I N Ǝ M: یکم بیشتر در مورد همین فیلم blue is the warmest color برامون توضیح بده!
ارزش دیدن داره برای همه سنین؟ یا فقط یه سری ها باید این فیلمُ ببینم تا درکش کنن؟
البته به شرطی که داستان فیلم اسپویل نشه برای کسای که این مصاحبرو میخونن
I Am Legend : حقیقتش من تو تعریف کردن داستان فیلم خیلی افتضاحم(با عرض پوزش). بطوریکه هر وقت
اومدم تعریف کنم یا پته پته می کنم یا یه دفعه کل داستان فیلم رو لو میدم
فقط میتونم بگم برای تمامی سنین مناسب نیست و بهتره بالای 18 سال سن داشته باشید
اینم بعنوان یه دوست بذارید ذکر کنم که بعد از دیدن هر فیلمی بهتره نقد اون فیلم رو هم از نظر کاربران عادی
و منتقدان سینما بخونید چون هیچ انسانی کامل نیست و همیشه در نقد فیلم ها مطالبی دستگیرتون میشه که
باورتون نمیشه این موارد در فیلم هم وجود داشته بنابراین برای دیدن فیلم مذکور حوصله بخرج بدید چون هیجان خاصی
مثل فیلم های معمایی یا اکشن نداره و یک موضوع کاملا اجتماعی رو به تصویر میکشه
و حتما حتما بعد از دیدن فیلم نقدهاشم مرور کنید
E M I N Ǝ M: یکم در مورد سریال های ایرانی سئوال میپرسم!
نظر در مورد سریال های ایرانی چیه؟چه جدید ها چه قدیمی ها؟
I Am Legend : منم نظرم با اکثریت جامعه یکی هست. بنظرم قبلا خیلی خیلی بهتر بود.
البته این بهتر بودن فیلم شامل ژانر کمدی میشه وگرنه در سایر موضوعات صدا و سیما هیچوقت حرفی واسه گفتن نباشه
در موضوعات اجتماعی تا اونجایی که من یادم هست صدا و سیما همیشه سعی در کوبوندن جوان ها و قالب کردن افکار
خودش به جامعه داشته. همیشه جوان پاک و مذهبی که سرش به کار خودش است و هیچوقت اشتباه نمی کند رو تو
سر جوون کنجکاو و امروزی کوبونده. همیشه دختر چادری و محجبه رو سرتر و مومن تر از دختر مانتویی (ولو مانتویی ساده)
دونسته. دختر چادری همیشه چهره مظلوم و خونسردی داره و هیچوقت اشتباه نمیکنه و همیشه سایر دخترها رو موعظه و نصیحت میکنه
منظور اینکه صدا و سیما هیچوقت تمام قشرها رو پوشش نداده و همیشه روی قشری که خودش دوس داره مانور داده و باقی مردم رو جیگر فرض کرده!
در حالیکه بودجه صدا و سیما از جیب این مردم رعایت میشه ولی اصلا به نظرات و خواسته مردم اهمیتی داده نمیشه.
در ژانر کمدی هم چند سالی میشه که شوخی های تکراری از زبان بازیگرهای روتین دیده میشه. گاهی اوقات با خودم فکر
میکنم واقعا چطور بعضی از مردم وقتشون رو با سریال های این چنینی هدر میدن که نه خنده ای رو لب فرد میشینه و نه به معلوماتش اضافه میشه
E M I N Ǝ M: از بین بازیگرا ایرانی بیشتر از کدوم خوشتون میاد؟
کیا کار بلد تر هستن نسبت به بقیه
I Am Legend : پرویز پرستویی و فریبرز عرب نیا رو به شخصه خیلی دوسشون دارم. فن سخنوریشون فوق العاده بالاست و کلامشون به دل میشینه.
جدای از فن سخنوری ، کلام خودشون رو با میمیک های صورتشون طوری تنظیم می کنند که برای آدم باورپذیرتره.
درباره باقی بازیگران امروزی هم صحبت نکنیم سنگین تریم
E M I N Ǝ M: از بین بازیگران زن چی؟
I Am Legend : هانیه توسلی رو نسبت به باقی بازیگران زن ترجیح میدم
ولی در مجموع چه در سینمای داخلی و چه در سینمای خارج خیلی در قید و بند بازیگران زن نیستم و تمرکزم بیشتر رو بازیگران مرده
E M I N Ǝ M: تا حالا شده از پرویز پرستویی یا فریبرز عرب نیا کار ضعییف ببینی؟ یا یه کار ازش ببینی بگی این فیلم و سریال
در حد اندازه این بازیگر نبود که توش بازی کرد؟
!یا حتی از هانیه توسلی
I Am Legend : از کارهای قدیمی فریبرز عرب نیا حقیقتش خیلیاش رو دوس ندارم ولی از کارهای جدیدش
پرتقال خونی رو اصلا انتظار نداشتم توش بازی کنه.
از پرویز پرستویی هم وقتی دیدم تو سریال آشپزباشی بازی کرده خیلی دلگیر شدم. اصلا انتظار نداشتم تو همچین سریال سخیفی حضور داشته باشه
کارهای هانیه توسلی رو هم اکثرا دوسشون دارم. یعنی فعلا فیلمی ازش ندیدم که با خودم بگم چرا این فیلمنامه رو انتخاب کرد
E M I N Ǝ M: نظرت در مورد بازیگرای مثل رضا رویگر چیه؟ منظورم بازیگرانی که میتونن همه نقش بازی کنن
از نقش های تاریخی مثل کیان در سریال مختار نامه گرفته تا بازی در نقش یک معتاد هپروتی در سریال شاهگوش؟!
I Am Legend : رضا رویگری بازیگر خوبیه ولی از اون سبک بازیگرایی نیست که من بپسندم.
درسته که یکی از ویژگی های یک بازیگر خوب ایفای نقش در تمام حالات هست ولی انتخاب فیلمنامه های
خوب هم یکی دیگه از ویژگی هاست که عیار یه بازیگر درجه یک رو مشخص میکنه.
رضا رویگری متاسفانه عیبی که داره اینه که تو هر فیلم و سریال سطح پایینی که گیرش بیاد بازی میکنه.
بنظرم شخصی که در نقش کیان در سریال مختارنامه بازی کرده باید تو انتخاب فیلمنامه خیلی خیلی حساسیت بخرج بده که متاسفانه اینطور نیست.
برخی بازیگرها فکر میکنن اگر کمیت کارنامه بازیگرشون رو افزایش بدن در آینده به نیکی ازشون یاد میشه ولی اینطور نیست.
کیفیت حرف اول رو میزنه. نمونه بارزش دنیل دی لوئیز هست که ببینید چند سال یه بار فیلم بازی میکنه ولی فیلمنامه حسابی انتخاب میکنه.
هر چند تو انتخاب فیلمنامه موزیکال فیلم ناین بی دقتی کرد یا شایدم فیلمنامه خوب بوده و کارگردان فیلم رو خوب جمع نکرده
E M I N Ǝ M: به نظرت کدوم یکی از کارگردان های ما یا بازیگرای ما میتونن تو سطع جهانی افتخار کسب کنن؟
و معروف بشن پاشون به هالیوود باز بشه؟ یا اصلا امکان داره افتخارات ما فقط به فیلم جدایی که اسکار گرفت ختم بشه؟
I Am Legend : وقتی یه نفر میتونه نظر اکثریت رو عوض کنه پس یعنی کار نشد نداره. اصغر فرهادی نشون داد
که سینما و بازیگرهای ما پتانسیل جهانی شدن رو دارن و نه تنها چیزی از اونا کمتر ندارن بلکه برخی از کارگردان ها
و بازیگرهای ما حتی از اونور آبی ها با استعدادترن.
بدون تعارف اینو عرض کردم چون من خودم به عنوان یه مخاطب سینما هم فیلمهای داخلی رو دنبال کردم
و هم خارجی و به عینه دیدم که برخی از بازیگرهای ما مثل پرویز پرستویی ، شهاب حسینی و .. در نقش
فرو میرن ولی متاسفانه بخاطر جو حاکم بر کشورمون مجالی برای خودنمایی پیدا نمیشه
و در صورت همکاری با کارگردان های خارجی سریعا سیل تهمت ها روانه اون شخص میشه
فیلم جدایی نادر از سیمین به واقع شرایط حاکم بر دادگاه های ما ، تقابل طبقه متوسط و پایین مشکلات روزمره
زندگی ما ایرانیا رو به تصویر کشید و از دل جامعه برخواسته بود و برای همین مورد اقبال عمومی واقع شد
مطمئن باشید اگر سیاه نمایی و اغراق داخلش بود هیچوقت در بعد جهانی به موفقیت دست پیدا نمی کرد.
هر چند خیلی تلاش شد با زدن انگ و تهمت از ارزش های این فیلم کاسته بشه ولی وقتی موضوعی مردمی بشه دیگه هیچ چیزی جلودارش نیست
جدای از این مسائل و موفقیت ها من از سخنرانی بسیار زیبای اصغر فرهادی در بین ستاره های هالیوود
و جلوی چشم میلیون های بیننده تلویزیونی لذت بردم که ارزش ایران و ایرانی رو بالا برد و نشون داد حتی
اگر بر روی سن اسکار هم بایستی و جایزه اسکار تو دستت باشه میتونی متواضع باشی و به چیزی غیر
از جایزه اسکار فکر کنی. اصغر فرهادی نشون داد از خانواده ای اصیل با فرهنگی غنی برخواسته شده که
هدفی بزرگتر از کسب جایزه رو دنبال میکنه و اونم صلح و آرامش ایران و ایرانیه. این خصلت آدم های بزرگه
E M I N Ǝ M: از نظر من و یه سری دیگه از دوستان بازی شهاب حسینی خیلی سر تر از پیمان معادی تو این فیلم بود!
ولی این پیمان معادی بود که تو سطح جهان معروف شد و بهش پیشنهادی بازی در فیلم های هالیوودی شد و در مراسم
های اصغر فرهادی اون همراهی میکرد. دلیل این اتفاق چی بود؟
I Am Legend : شاید شرایط برای شهاب حسینی هم محیا بوده ولی خودش نخواسته. از روی مصاحبه ها و حرف های شهاب حسینی میشه
شخصیتش رو تا حدودی تشخیص داد. شهاب حسینی معمولا آدم آروم و توداری هست که اهل هیاهو نیست. من فکر میکنم خودش نخواسته
شخصیتش در بعد جهانی شناخته بشه وگرنه لیلا حاتمی هم در مراسم اسکار حضور داشت.
البته من کار پیمان معادی رو بد نمی دونم و بهش افتخار هم میکنم ولی خب اینا بر می گرده به شخصیت انسانها.
مطمئنا اگر شهاب حسینی بازیگریش جنبه جهانی پیدا می کرد خیلی بیشتر از پیمان معادی به موفقیت دست پیدا می کرد
(با احترام برای پیمان معادی عزیز). در مجموع عدم حضور شهاب حسینی تو اسکار یا تو فیلم های هالیوودی ذره ای از ارزش هاش کم نمیکنه
E M I N Ǝ M: به نظرت کیا تو صنعت سینما اضافی هستن؟ از کارگردان ها گرفته تا بازیگرا!
یا به قولی استعداد نداشتن با پارتی بازی و پول امدن بالا معروف شدن
I Am Legend : خب نفر اول لیست که معرف حضور همه هست : مسعود ده نمکی. واقعا من نمیدونم با چه استعداد
یا تحصیلاتی اومده داخل این رشته. اصلا ما نمیگیم حتما باید تحصیلات داشته باشه چون برخی از نوابغ موسیقی و
سینمایی اصلا تحصیلات نداشتن ولی این آقا اصلا استعداد هم نداره. خب مشخصه که با یه پشتوانه ی محکم وارد
این عرصه شده. از تبلیغاتی که تو صدا و سیما و بنرهای تبلیغاتی تو سطح شهر ازش میشه
کاملا معلومه به کجاها وصله
در مورد بازیگر هم که تا دلت بخواد زیاده. محمدرضا گلزار ، الناز شاکردوست ، مهدی هاشمی و....
خیلیا هستن که من الان فقط چهرشون یادم هست و اصلا حضور ذهن ندارم که بخوام اسمشون رو ببرم.
البته جای گلایه نیست چون تو تمام کشورها یک سری بازیگرها تجاری هستن تا بازگشت سرمایه فیلم
تو گیشه رو جبران کنند. محو شدن این دست بازیگرها دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. مهم اینه که تاریخ از اینا یاد نخواهد کرد
E M I N Ǝ M: فکر کنم زیاد در مورد سینما صحبت کردیم! اگه موفقی بریم سمت موزیک؟
I Am Legend : موافقم
E M I N Ǝ M: چه سبک موسیقی بیشتر دوست داری؟
I Am Legend : من حقیقتش خیلی سبک شناس نیستم و جزء سبک های پاپ و راک و متال و کلاسیک و جاز و.. که همه میشناسن زیاد سر رشته ندارم.
چون ماشاالله اینقدر سبک جدید و قر و قاطی اومده که یاد گرفتن تمام اینا خودش صبر ایوب میخواد.
من موسیقی ای که حالم رو خوب کنه دوس دارم. حالا اون حالم چه غمگین باشه چه شاد.
E M I N Ǝ M: خب به طور کلی چه سبکی دنبال میکنی؟ هیپ هاپ؟ راک؟ پاپ؟ سنتی؟
I Am Legend : منظور اینکه خودم رو مقید به سبک خاصی نمیکنم که فقط و فقط اون رو گوش کنم.
سعی میکنم از تمام سبک ها گوش کنم که حد الامکان چیزی رو از دست نداده باشم
E M I N Ǝ M: خب پس برامون بگو از چه خوانند های خوشت میاد؟ و کار کیارو بیشتر دنبال میکنی؟
البته ایرانی ها نه خارجی ها
I Am Legend : ایرانی معمولا اصلا گوش نمیدم مگه چی بشه. یعنی دوستانم بهم آلبوم خواننده خاصی رو معرفی کنند
که گوش بدم وگرنه حتی اگر این خواننده های مطرح هم آلبوم بدن دنبال نمیکنم. باقی خواننده ها که دیگه جای خود دارند
ایرانی گوش ندادنم هم از این منظر نیست که بخوام با خارجی گوش دادن خودمو خاص یا با کلاس نشون بدم. چون کار قوی
و دلنشین نمی بینم رغبت نمیکنم سمتشون برم, بعنوان مثال الان خیلی تب مرتضی پاشایی مردم رو گرفته ولی من بعد از
گوش دادن چند تا از ترک هاش اصلا چیز خاصی ندیدم که بخواد اونو از بقیه متمایز کنه.
شاید تنها خواننده ای که همیشه با دیگران فرق داشته و نوآوری اورده محسن چاوشی بوده
فقط محسن چاوشی رو میتونم بعنوان خواننده مورد علاقه ایرانیم معرفی کنم بخصوص آلبوم سنتوریش
E M I N Ǝ M: به نظرت کیا تو موزیک اضافین؟ از بین خواننده های ایرانی گرفته تا خارجی؟
یا به قولی استعداد نداشتن با پارتی بازی و پول امدن بالا معروف شدن
I Am Legend : از بین ایرانی ها که زیاده. درسته که خیلی دنبال نمی کنم ولی شنیدن یکی دو تا ترک ازشون
کافیه تا فهمید چند مرده حلاجن. امثال تتلو و آرمین و عماد طالب زاده و...
از بین ایرانی های اونور آب هم که اوضاعشون از داخلیا خیلی خیلی خراب تره واقعا نمیتونم چیزی بگم چون همه
از طریق ما هواره و اینترنت کارهاشون رو دنبال می کنند و دیدن که چقدر ضعیف کار می کنند. من حتی کارهای فعلی
شادمهر رو به هیچ وجه قبول ندارم. شاید الان با وجود ساخت موزیک ویدئو و پخشش تو شبکه های
ما هواره ای مخاطب بیشتری رو پوشش بده ولی کیفیت کارهای داخلیش یک سر و گردن از کارهای اونور آبیش بالاتره.
آلبوم مسافر شادمهر یکی از آلبوم های موندگار موسیقی ایرانه.
نکته دیگه ای که میخوام در مورد اقبال تتلو و آرمین و امثالهم بگم اینه که اکثرا افرادی کارهای این آدما رو دنبال می کنند
که یک خلاء عشقی تو زندگیشون دارن(با احترام به تمام دوستان). حالا یا به نوعی دنبال ایجاد رابطه با یک شخص
خاص هستند یا قبلا تو روابطشون دچار مشکل برخوردند. به نوعی چون لیریک این خواننده ها هم کوچه بازاریه و
تو زبان محاوره دختر پسرا امثال این جملات رو زیاد می شنویم
برای همین مخاطب با این خواننده ها احساس همزادپنداری میکنه. وگرنه مسلما هیچ بار هنری ای کاراشون نداره.
به قول یه بابایی اینا با این سبک لیریک هاشون نه تنها حرف از عشق و دوستی نمیزنن بلکه باعث ایجاد خصومت و دشمنی بین دختر و پسرا میشن.
اما در مورد خارجی ها یا آمریکایی ها : خیلیا شاید با جاستین بیبر حال نکنند ولی من واقعا با گوش دادن به بعضی از ترک هاش لذت می برم.
مسئله اینجاست که باید یه مرزی بین شخصیت حقیقی یک فرد و شخصیت کاریش قائل بشیم. درسته ، من
اصلا شخصیت حقیقی جاستین بیبر و رفتار و کردارش رو قبول ندارم ولی این باعث نمیشه که بگم چون شخصیت
جالبی نداره پس موسیقیش رو هم کنار میذارم. این دو , دو تا مسئله کاملا جداست.
بنظرم مثل سینما ؛ اینجا هم مخاطب باید هوشیار باشه (بخصوص جوون های 14 ، 15 ساله) و تشخیص بدن که بُعد هنری
یک خواننده یه چیزه و شخصیت خارج از کارش یه چیز دیگه.
متاسفانه بعضیا به اعتبار اینکه طرف چون انریکه هست یا جاستین بیبره زودی ازش کپی برداری می کنند. آدم خودش باید باهوش باشه ،
بد و خوب رو تشخیص بده و از هر کسی الگوبرداری نکنه.
E M I N Ǝ M: اگه یادت باشه که حتما هست , منو شما دو تا همکاری عالی داشتیم و دو تا مقاله به صورت مشترک در مورد مایلی سایرس و جاستین بیبر زدیم!
انشالله قسمت شه بازم از این همکاری ها در آینده داشته باشیم. اگه یادت باشه تو کامنت های اون مقاله خیلی ها امدن گفتن از جاستین بیبر متنفر هستن
یا مایلی سایرس! در صورتی که میشه گفت شاید رو هم 10 تا آهنگ از اون خواننده ها نشنیده باشن!
به نظرت چرا پیش میاد که کمتر کسی بدونم اطلاعات کافی میاد در مورد یه سلبرتی به این شکل نظر میده؟
I Am Legend : درسته. دلیل تنفرشون میتونه هر چیزی باشه. زیبایی اون فرد ، رفتار و کردارهای غیرمعمول ، مدل مو و...
ولی همونطور که گفتم باید یه مرزی بین شخصیت حقیقی و شخصیت کاری فرد قائل شد.
دلیل این اظهارنظرها (که البته اظهارنظر برای همه آزاده) قضاوت زود درباره افراد هست.
معمولا مردم عقلشون به چشمشون هست و با دیدن یه موضوع عجیب یا غیرمعمول زودی موضع میگیرن و میخوان به فرد حمله کنند.
خب وقتی فرد تو رسانه ها مثلا می بینه که جاستین بیبر تو هتل ادرار کرده یا مایلی سایروس تو کنسرت هاش حرکات عجیبی
می کنه که الان جای گفتنش نیست شاید بتونیم بهشون حق بدیم که به سلبریتی ها حمله بکنند
چون این جور رفتارها نه تنها در کشور ما ، بلکه در خود آمریکا هم مذموم هست و هیچکسی مهر تایید به اینجور اعمال نمیزنه.
خود سلبریتی ها و مدیر برنامه هاشون هم باهوش هستن که چطور توجه رسانه ها رو به خودشون جلب کنند
الان اگر دقت کنید دیگه خبری نه از جاستین بیبر هست و نه مایلی سایروس. چون بعد از هیاهو و سر و صدایی که بپا کردن
به مقاصدی که میخواستن رسیدن و فعلا در استراحت بسر می برند. تمام این مسائل به روانشناسی و جامعه شناسی
بر می گرده که سلبریتی ها همیشه با اینجور افراد مشاوره می کنند تا در مواقع لزوم در سکوت رسانه ای و در مواقع دیگر در هیاهوی رسانه ای قرار بگیرند
E M I N Ǝ M: به نظرت یه خواننده احتیاج داره برای خودش حاشیه درست کنه تا تو چشم بیاد و همه جا صحبت از اون بشه؟
به عنوان مثال مایلی سایرس صدای فوق العاده ای داره که میشه اینو تو اهنگ های 23 یا ترک Feelin' Myself فهمید
ولی چرا باید بیاد انقدر برای خودش حاشیه درست کنه که فکر نکنم نیازی باشه در موردش توضیح بدم همه میدونن!
I Am Legend : در مورد زیبایی صدای مایلی سایروس هیچ شکی نیست ولی می دونی چیه؟ تمام اینا به ظرفیت و اهداف
یک خواننده بر می گرده. برخی خواننده ها مثل انریکه ایگلسیاس حاشیه آن چنانی در دوران کاری خودشون نداشتند و در عین
حال خواننده موفقی محسوب میشن. با خواننده ای مثل "ادل" با صدایی فوق العاده که معلوم نیست هر چند سال یک بار ظهور
میکنه اصلا از حواشی به دوره ولی می بینید وقتی در هر مراسمی اجرا میکنه چنان غوغایی بپا میشه که تمام خوانندگان به احترامش بلند میشن
پس یعنی میشه به دور از حاشیه بود و در عین حال موفق بود. فکر کنم اونایی که خیلی دنبال حاشیه هستن یه جورایی دنبال پر کردن
خلاء شخصیتی خودشون هستن. هر کسی خلاء یا خلاءهای شخصیتی خودشو بهتر می دونه بنابراین سعی میکنه با هوچی گری و هیاهو
توجه دیگران رو از اون نقاط ضعف دور کنه
E M I N Ǝ M: موزیک ویدئو یه چیزی که خیلی تو روند به چشم امدن یه خواننده اثر داره!
درسته؟
I Am Legend : صد در صد. از تاثیر تصویر نمیتونیم بگذریم. بودن برخی موزیک ها که به پشتوانه ی موزیک ویدئوشون ماندگار و معروف شدن
شما یک نگاه به موزیک ویدئوهای مایکل جسکون بندازید متوجه میشید چقدر تو روند جهانی شدنش تاثیر مثبت داشته.
E M I N Ǝ M: پس با توجه به این صحبت ها میشه گفت آهنگ Anaconda نیکی میناژ هیچ حرفی برای گفتن نداشت
ولی همین که موزیک ویدئو این کار امد باعث شد رتبه 1 بیلبورد کسب کنه و تو چشم امدن دوباره نیکی میناژ کمک کنه
چون قبلش سینگل های که میداد چندان چیز مالی نبودن! درست نمیگم؟
I Am Legend : درسته. نه تنها هیچ بار هنری ای این ترک نداشت بلکه هیچ زیبایی هم نداشت.
سوای از رتبه 1 بیلبورد اگر اون زمان یه سر به سایت سلبریتی ها یا شبکه های اجتماعی می زدید متوجه می شدید
که چه بازخوردی این ویدئو بخاطر سر و شکل نیکی میناژ داشته
همین بازخورد خیلی تو شهرت یک خواننده اثر مثبت میذاره بخصوص موسیقی این دوره زمونه که تجاری شده
E M I N Ǝ M: این اواخر یه کلکل شدید بین طرفداران توپاک و امینم هست که کی بهتر از اون یکی
که وقتی ترک Rap God هم امد این کل کل ها دو چندان شد , شما کدوم بهتر میدونی؟
I Am Legend : ببین من حقیقتش به این کل کل ها اصلا اعتقادی ندارم. بنظرم هر دو خواننده موزیک هایی
رو وارد بازار کردند برای لذت بردن ما از موسیقی. بهتره که از موسیقی دو شخص لذت ببریم. حالا یکی فقید هست ،
یکی در قید حیات.من به شخصه کارهای بیشتری از امینم رو گوش دادم تا توپاک.
ولی نمیتونم اظهارنظری درباره اینکه کی بهتره بکنم چون از کار هردوشون لذت می برم
E M I N Ǝ M: پس کلا یعنی نمیتونی بین دو خواننده همیشه یکیُ بهتر بدونی؟ یا تو این زمینه نمیتونی؟
I Am Legend : شاید بین دو خواننده بتونم یکی رو بهتر بدونم که اونم بستگی به شخصش داره. یعنی زمانی میتونم
یکی رو از یکی دیگه بهتر بدونم که یه دونشون واقعا با اختلاف خیلی زیادی از اون یکی سرتر باشه ولی تو این مورد من
همچین اختلافی نمی بینم که بخوام قضاوت کنم
E M I N Ǝ M: یه سئوالی در مورد رپ هست که میخوام ازت بپرسم و دوست دارم دیدگاهتو بدونم!
قدیما موزیک رپ برای این درست شد که جنبه اعتراضی داشته باشه مثل کاری که توپاک میکرد! ولی الان شده راهی برای معروف شد
یا خواننده ها فقط تو سبک رپ از پول مواد پارتی دختر میخونن! به نظرت چیشد که یهو اینطوری شد؟
خودت با کدوم حال میکنی؟با اهنگ های اعتراضی یا اهنگ های بیس دار؟
I Am Legend : ببین من حقیقتش با هر دوش حال میکنم چون زندگی آدم همیشه نباید یکنخواخت باشه.
آهنگ اعتراضی به موقعش میتونه در شخص انگیزه بوجود بیاره ولی اگر همیشه آهنگ اعتراضی وارد بازار بشه
این اعتراض برای مردم تبدیل به حرف مفت و کلیشه میشه و دیگه گوش شنوا پیدا نمیکنه. البته آهنگ غیر اعتراضی
هم منظورم این نیست که درباره مواد و فحش و ناسزا و دیس کردن همدیگه باشه چون ترویج خشونت و بی فرهنگی میکنه
میتونه آهنگ رپ باشه ، غیر اعتراضی باشه ، ولی در عین حال عاری از فحش و ناسزا هم باشه.
من اینطوری رو بیشتر می پسندم
این آهنگ هایی هم که می بینی رپرها درباره مواد میخونن که من دلال موادم یا به این فحش میده و
اون فقط برای خط و نشون کشیدن و آقاجون بازی بین رپرها هست. دقیقا مثل خالی بندی هایی که تو قهوه خونه
این برای اون میکنه اینجا هم همین حالت داره. رپرهای دهه 90 واقعا جنبه خلافکارانه داشتن ولی رپرهای فعلی
حرفاشون فقط در حد حرف است و بس.
الان اگر دقت کنی افرادی که از یاس بدشون میاد استدلالشون اینه که یاس دم به دقیقه داره از وضع جامعه میناله.
دلیلش همون چیزیه که گفتم. صرف کار کردن در حوزه رپ اعتراضی باعث میشه مردم خسته و کسل بشن و حالت
کلیشه ای پیدا کنه و مردم پیش خودشون بگن ما گوشمون از این حرفا پره و خودمون مشکلاتی صد برابر بدتر از چیزی که تو توی لیریک هات میگی داریم
E M I N Ǝ M: امدی از یاس گفتی! رپ فارس چقدر دنبال میکنی؟
I Am Legend : خیلی خیلی کم. فقط اگر از اطرافیانم بشنوم که کسی رپ اعتراضی خونده
(مثل حصین ، صادق ، هیچکس و یاس...) اونو دنبال میکنم وگرنه رپ فارسی غیراعتراضی اصلا دنبال نمیکنم
E M I N Ǝ M: یه سئوال هم از سبک راک دارم
I Am Legend : بفرمایید
E M I N Ǝ M: نظرت در مورد البوم جدید لینکین پارک چی بود که بعد یه مدت برگشت دوباره به سبک کلاسی خودشون
I Am Legend : یکی از اعصاب خوردکن ترین آلبوم هایی که شنیدم. جز یکی از ترک هاش بقیه ش واقعا سرم رو درد اورد
درسته که پخته تر شدن ولی اینکه دائما سبک عوض میکنن باعث میشه که سردرگم باشن و هوادارهای خودشون رو از دست بدن.
به شخصه آلبوم سال 2007 اشون برای من از همه آلبوم هاشون زیباتر بود
E M I N Ǝ M: به طول کلی یعنی سبک راک خالص بهتر بود یا اینکه با موزیک الکترونیک قاطی شده؟
I Am Legend : اصلا حال نمیکنم وقتی موزیک الکترونیک رو قاطی راک میکنن. واقعا خیانت بزرگی به سبک راک میکنن
الان کارهای نیکل بک یا daughtry رو گوش بدید ببینید چقدر دل نشین هست. ذره ای الکترونیک توش بکار نرفته
نیکل بک و daughtry از معدود گروه هایی هستن که به جرات میتونم بگم بالای 90درصد کارهاشون رو دوس دارم
البته خود لینکین پارک هم گفته بود که میخوان سبک های جدید رو کشف و تست کنند ولی بنظرم تو این راه به شکست برخوردند و توفیق چندانی پیدا نکردند
E M I N Ǝ M: امسال و سال پیش خیلی البوم امد تو سبک موزیک از لیدی گاگا جاستین بیبر مایلی سایرس گرفته تا مارک انتونی کدپلی امینم
و خیلی های دیگه شخصا با کدوم خیلی حال کردی و هنوز گوش میدی؟
I Am Legend : کلدپلی یکی از بهترین گروه های موسیقی تاریخه ، بدون اغراق. به قول جسیکا آلبا آدم
با گوش دادن کلدپلی افسردگی میگیره. واقعا گروه محشری با عقاید متفاوتی از موسیقی هستن.
همین سبک متفاوتشون که از بقیه گروه ها متمایز میشن. از بین اسامی که بردی کلدپلی رو با هیچ کدومشون عوض نمیکنم.
E M I N Ǝ M: پس به صورت کلی از بین این همه البومی که امد هنوز داری البوم جدید کدپلی گوش میکنی باهاش حال میکنی؟
I Am Legend : شک نکن. روزی نیست که به کلدپلی گوش نکنم. نه تنها آلبوم جدیدش بلکه آلبوم های قدیمیش
E M I N Ǝ M: دلیل این علاقه به این گروه چیه؟ اصلا چطوری شد بهش علاقه من شدی؟
I Am Legend : دلیلش رو نمیتونم در قالب الفاظ بگم. بطور کلی ریتمی که تو موزیکشون هست رو تو هیچ گروه دیگه ای ندیدم.
چه تو خوشحالی چه تو غم میشه به تمام ترک هاشون گوش داد. اگر با دقت یکبار به تمام آلبوم هاشون گوش بدید مطمئنا عاشقش میشید.
من که کسی رو ندیدم از کلدپلی بدش بیاد. با احترام به بقیه کسی که از کلدپلی بدش بیاد بهتره که اصلا موسیقی گوش نده!
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم با شبکه MTV با کلدپلی آشنا شدم
E M I N Ǝ M: اون وقت تا حالا شده همین کدپلی اهنگی بده که نتونی باهاش ارتباط برقرار کنی؟
I Am Legend : آره ، چند تا ترک بوده که خب علاقه ای بهشون نداشتم ولی باقی ترکشون باعث شده که به چشم نیان این چند تا ترک
E M I N Ǝ M: اون وقت چرا علاقه نداشتی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
I Am Legend : خب شاید با سلیقه و سبکی که من همیشه از کلدپلی بخاطر داشتم سازگاری نداشته
E M I N Ǝ M: از بحث موزیک بگذریم یکم در مورد خود بخش موزیک و سینما صحبت بکنیم؟
دیگه آخرای مصاحبه هست
I Am Legend : خب همونطور که خودت می دونی بخش مورد علاقم تو انجمن هست و همیشه سر میزنم ولی احساس میکنم اخیرا یکم فعالیتش کم شده
یا شایدم اون زمان که همزمان فعالیت می کردیم از بس تاپیک میزدیم که من توقعم بالا رفته ولی در کل خیلی این بخش رو دوس دارم و امیدوارم همیشه سر پا بمونه
E M I N Ǝ M: والا دلیلش اینکه تا همین چند روز پیش ما یه فعالیت طوفانی داشتیم تو بخش (یعنی هم خودم هم کاربرای که توش فعالی میکنن)
ولی از بالا گفتن کل فروم شده موزیک و باید کنترل کنید تا تاپیک های کشتی کج که موضوع اصلی فروم هم کشتی کج هست بیشتر به چشم بیاد
برای همین فعالیت یکم کم شده. ولی خب سریال های پر طرفدار به صورت هفتگی قرار میگیره همچنین آهنگ ها و موزیک ویدئو ها
حالا شما از چه نظر میگی فعالیتش کم شده؟
I Am Legend : از نظر دانلود فیلم و سریال که فعالیت خوبه من منظورم اخبار بود که البته دلیلش رو خودتون گفتید
در هر صورت یه خسته نباشید به شما و کل مدیران عزیز عرض میکنم بابت زحماتی که میکشن
E M I N Ǝ M: فدات حامد جان
البته اخبار هم داره کمو بیش قرار میگیره ولی خب بخاطر همون محدودیت نمیشه زیاد اخبار گذاشت
حالا از تعارف گذشته شما که خودت دستی داری تو فعالیت حرفه ای چه نظری یا پیشنهادی داری برا این بخش؟ یا چه انتقادی؟!
I Am Legend : خودت می دونی که من معمولا تعارف با کسی ندارم و تنها انتقادم همون کاهش فعالیت
این بخش بود که البته دلیلش رو توضیح دادید ولی بنظرم اون دلیل نمیتونه موجه باشه چون باید تمام سلیقه ها در انجمن پوشش داده بشه
E M I N Ǝ M: درسته حامد جان اتفاقا خود من سر همین قضیه کلی با پژمان هم صحبت کردم ولی چه میشه کرد؟
وقتی از طرف مدیریت کل انجمن به من میگن موضوع اصلی فروم رستلینگ هست و باید بیشتر تاپیک های بخش
رستلینگ بالا باشه و تو چشم نیاد چه میشه کرد؟
من خودم بعد چندین ماه صحبت کم اوردم در مورد این موضوع
البته باید بگم که کمو بیش هم تیکه های انداخته میشد به بخش منو کاربراش که من نمیتونستم طاقت بیارم
و در نتیجه فعالیت کم شد که تو این کم شدن ها اخبار هم کمتر قرار گرفت
حالا امیدوارم با درایت بزرگان انجمن و هیئت مدیره یه فکری اندیشه بشه چون تصمیم فعلی که نمیتونه دردی رو دوا کنه
از اونجایی که هم خود پژمان مصاحبه هارو میخونه شما چه نظری دارید؟
I Am Legend : پژمان یکی از دوستان خیلی خوب منه ولی هر وقت جلوی ضرر رو گرفت منفعته
E M I N Ǝ M: پس با همین روند موافقیت؟
البته منم موافق هستم که تاپیک های بخش ما زیاد شده ولی خب شاید یه سری ناراحت هم بشن که تا دیروز یه سری تاپیک ها میشد ولی امروز دیگه زده نمیشه
I Am Legend : درسته ولی اعضای هیئت مدیره که در بطن موضوع هستن بهتر میتونن اوضاع را راست و ریس کنند.
تنها چیزی که من میدونم اینه که تاپیک های شما جزء اسپم حساب نمیشه که بخواد جلوش گرفته بشه. شما هم مثل بقیه
حق دارید تاپیک های خبری بزنید به هر مقدار که میل دارید چون شما هم به اندازه بقیه برای ترجمه و عکسهای تاپیک زحمت می کشید
E M I N Ǝ M: لطف داری حامد جان. حالا باید دید در آینده چی میشه
یه سئوال مهم دارم حامد جان
I Am Legend : بفرمایید
E M I N Ǝ M: از وقتی من شدم مدیر بخش موزیک و سینما سریع یک قانون گذاشتم که تا حلبل تو این چند سال تو انجمن نبوده!!
لونم اینکه فیلم ها و سریال ها و آلبوم های که امکانش هست از مغازه خریداری کرد قرار دادنش تو فروم ممنوع هست!
تو این یه سال هم سخت پای این قانون موندم و هنوز برنداشتم این قانون تا به کپی رایت احترام گذاشته بشه
البته این قانون از همون اول یه سری موافق داشت و یه سری مخالف
خوشحال میشم شما هم نظرتو در مورد این قانون کامل و بدون رو درباستی به ما بگید
I Am Legend : اتفاقا خیلی خوبه. من یکی از موافقان این امر هستم. خوشحالم که فروم ما در این زمینه پیشرو هست.
بالاخره از یک جایی باید این قانون کپی رایت رعایت بشه. البته اونایی که بخوان آلبوم یا فیلم رو دانلود کنن راهش رو پیدا میکنن
و از سایتای دیگه دانلود میکنن ولی خب ما نمیخوایم شریک جرم بشیم. مردم خرج های بالاتر از این تو زندگی می کنند
دیگه خرج 3 ، 4 تومن پول برای آلبوم موسیقی یا فیلم نمیتونه فشار اقتصادی وارد کنه
E M I N Ǝ M: فکر کنم دیگه بهتر باشه مصاحبرو تموم کنیم! تقریبا هز ساعت 12 تا الان که 6:30 هست هر دو درگیر این مصاحبه هستیم
که خود من به شخصه خیلی دوست دارم این مصاحبرو و البته فکر کنم کاربرای دیگه هم دوست داشته باشن
I Am Legend : خواهش میکنم. تشکر میکنم بابت صبر و وقتی که برای این مصاحبه گذاشتید
E M I N Ǝ M: خواهش میکنم حامد جان. مرسی که دعوت منو قبول کردین
I Am Legendd : وظیفه بود شاهین جان.
E M I N Ǝ M: حرف پایانی چی دارید برای کاربرانی که این مصاحبرو میخونن؟
I Am Legen : امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق و تنشون سلامت باشه
E M I N Ǝ M: ممنون حامد جان بازم خوحال شدم بخاطر قبول از دعوت
E M I N Ǝ M: خداحافظ
I Am Legend : زنده باشید. خدانگهدار