جنجال جدید گلشیفتـه فـراهانی | فیلم جدید او | و ....
× جنجال جدید گلــشیفته فراهــانی :
تصویر برهنه ی گلشیفته فراهانی روی جلد تازه ترین شماره ی مجله ی فرانسوی “ایگوییست” (Égoïste) قرار گرفت. "ایگوییست" یک مجله ی تخصصی عکس است که در فواصل زمانی نامنظم منتشر می شود و عکاسان مطرح جهان با آن هم کاری می کنند. قبلا هم گلشیـفته در مقابل دوربین یک عکاس فرانسوی برهنه شد و عکس های نیمه برهنه اش جنجال های زیادی را به پا کرد .
این مجله قرار است در تاریخ 22 ژانویه منتشر بشود .
خود گلفیشته در مورد این اتفاق گفته است :
" وقتی که این ایده مطرح شد ، در اول من مخالفت کردم ولی بعد کمی فکر کردم و گفتم اگه از من عکس نگیره ، از چه کسی عکس بگیره ؟ اگر از من عکس نگیرد ، انگار از تن من عبور کرده و از روحم عکس گرفته ! "
عکس او در زیر قابل مشاهده میباشد :
پ.ن : حتما بدون سانسور هم میخواین !!؟؟ :D :D
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× فیلم جدید Exodus: Gods and Kings با هنرنمایی گلــشیفته فراهــانی :
از بحث حاشیه های گلشیـفته که بیرون بیایم ، به سراغ فیلم جدید با هنرنمایی او میرویم . فیلم جدید Exodus: Gods and Kings که به تازگی اکران شده است،ریدلی اسکات کارگردانی این فیلم را به عهده داشته است . این فیلم در مورد زندگی حضرت مـوسی است و بازیگران بسیار محبوبی در این فیلم هنرنمایی میکنند . کریستین بیل نیز در نقش موسی بازی میکند . همچنین گلیشفته فراهانی نیز در نقش Nefertari بازی میکند .
در زیر لینک IMDB این فیلم قرار دارد :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× اما واتسون ، فمینیـسم سال :
اما واتسون ، که همگی ما با بازی بسیار زیبایش در سری فیلم های هری پاتر میشناسیمش ، به تازگی در یک نظرسنجی که توسط یک موسسه ی دفاع از حقوق زنان گرفته شده است ، به عنوان فمینیســم سال انتخاب شده است . او چند وقت پیش ، به عنوان سفیر ویژه سازمان ملل در امور حقوق زنان و دختران نقشش را آغاز کرده است .
× جنیفر لارنس ، بیشترین اسم جستجو شده در گوگل :
جنیفر لارنس ، بازیگر بسیار محبوب 24 ساله ، که چند وقت پیش تمامی عکس های شخصی و خصوصیش هک شد و در صدر هک های هویت چند وقت اخیر است ، به تازگی گوگل اعلام کرده است که بیشتر اسم جستجو شده در گوگل مربوط به او است .
او یکی از بازیگران فیلم بسیار زیبای "Hunger Game " است .
× ســــکــــــســــی ترین زن زنده ی دنیا ! :
کیـت آپتون ، مدل 22 ساله ی انگلیسی ، از طرف مجله ی "People" کشور آمریکا ، به عنوان ســـکــــســــی ترین زن زنده ی دنیا معرفی شد !!
همچنین چند وقت پیش عکس های این شخص هم هک شد و در اینترنت پخش شد .
× عکس های جدید سلبریتی :