× برگزاری اولین دوره ی مسابقات اطلاعات عمومی فوتبال ×
سلام
طبق مشورتی که با احمد و پژمان عزیز انجام دادم قرار شد برای اولین بار مسابقه ی اطلاعات عمومی تو فروم راه بندازیم .
برای دور اول این مسابقات چون هنوز جایی برگزار نکردیم و جایی هم ندیدیم فعلا با تعداد محدود و کم شروع میکنیم تا برای دوره های بعدی مشکلات را رفع کنیم و شرکت کننده ها بیشتر شوند . ( دوره اول با 10 شرکت کننده برگزار می کنیم . )
این ایده به ذهن من رسید که چرا من تو بخشی که مدیر هستم مسابقه برگزار نکنم و کمک به بالا رفتن بازدید از بخشم نکنم . بعد این ایده رو با احمد در میون گذاشتم و با هم یک سری تصمیمات گرفتیم . تو دوره اول شاید مشکلات زیادی داشته باشیم ولی از دوره های بعدی هر سری بهتر خواهیم شد . هدف ما بالا بردن اطلاعات عمومی مربوط به فوتبال هست که میتونه به بسیاری از افراد کمک کند .
در این مسابقه , هر هفته یک سری سوالات مطرح می کنم که شما 3 روز وقت دارید به این سوالات جواب دهید و جواب های خود را برای من در پیام خصوصی بفرستید .
من این مسابقه رو به 10 یا 12 قسمت تقسیم کردم و هر قسمت مربوط به یک چیز هست . به طور مثال یکی از قسمت ها مربوط به بازیکن افسانه ای برزیل یعنی پله هست که تمام سوالات آن سری مربوط به پله هست و شما باید به آن جواب دهید .
نحوه امتیازدهی
سوالاتی که مطرح می کنم 3 گونه هست :
1) سوالاتی که سوال و موارد مطرح می شود و شما باید جواب را از میان موارد انتخاب کنید ... البته ممکن هست که در بین این موارد دو یا سه گزینه جواب سوال ما باشد و هر جواب درست 1 امتیاز محسوب می شود .
2) عکسی از استادیوم میزارم و شما باید نام استادیوم یا نام تیمی که در آن بازی می کند را ذکر کنید . اگر نام استادیوم را ذکر کنید 2 امتیاز می گیرید و اگر نام تیمی که در آن بازی می کند را 1 امتیاز می گیرید .
3) یک سری سوالات هم هستند که مطرح می کنم و شما باید از اطلاعات عمومی خودتان به آن پاسخ دهید و هیچ گزینه ای در اختیار شما قرار نخواهد گرفت . اگر به این سوالات جواب درست دهید 3 امتیاز مثبت می گیرید .
پ.ن : در آخر باز هم بگم که این مسابقه جنبه فان خواهد داشت و شما می توانید حتی سرچ هم بزنید ...
اگر سوالی هست در همین تاپیک بپرسید .
تاپیک شاید ویرایش شود .