[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× اخبار روزانه فوتبال 3 می 2015 ×
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× اخبار روزانه فوتبال 3 می 2015 ×
- مورینیو : این مهمترین قهرمانیِ من بود !
خوزه مورینیو قهرمانی چلسی در لیگ برتر را " مهمترین قهرمانیِ دوران حرفه ای ـش " خطاب کرد .
برد 1-0 و خفیف در برابر کریستال پالاس کافی بود تا عنوان قهرمانی EPL به استمفورد بریج بیاید . این اولین قهرمانی چلسی در لیگ برتر در 5 سال اخیر است .
مورینیو در دوران مربیگری ــش 8 عنوان قهرمانی بدست آورده است ( سری آ , لالیگا , لیگ برتر و لیگ پرتغال ) . او به Sky Sports گفت :
" هر عنوان قهرمانی نتیجه تلاشِ سخت است . من نمی تونم بگم کدام قهرمانی از همه بهتر بوده اما به هر حال این آخرین قهرمانیِ و از همه مهم تره . من می خواهم یک بار دیگر در این لیگ قهرمان شوم . "
" ما با Capital One Cup شروع کردیم و حالا هم قهرمان لیگ برتر شدیم . ما دونیم در کشوری هستیم که قهرمانی سخت هست و هر تیم یک کاندیدای قهرمانیِ و فصل بعد تیمی قوی تر از این خواهیم ساخت . ما فصل بعد سعی خواهیم کرد که دوباره قهرمان شویم . "
" من کاملاً آرومم و به طور واضح دارم لذت می برم . از بودن در صدر جدول از روز اول , از باختن 2 مسابقه در کل فصل , از شکست ناپذیر بودن در خانه , از داشتن رکورد فوق العاده در خارج از خانه , از خوردن کمترین گل در بین سایر تیم ها و از زدن بیشترین گل پس از یک تیم لذت می برم . این ها واقعاً فوق العاده است . "
- کارلو آنچلوتی : بارسلونا فوق العاده است .
کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید , پس پیروزی 8-0 بارسلونا در برابر کوردوبا در واکنش به این پیروزی بارسلونا رو تیمی فوق العاده خطاب کرد . این در حالی است که یاران آنچلوتی به سختی از سد سویا رده پنجمی گذشتنذ .
پس از عملکرد خیره کننده خط حمله آتشین بارسلونا در برابر کوردوبا و زدن 8 گل , این کریستانو رونالدو بود که با هتریک خود در سانچز پیسخوان رئالی ها را به قهرمانی امیدوار نگه داشت .
سرمربی ایتالیا رئال مادرید در پاسخ اینکه " بارسلونا از شما 2 امتیاز جلوتر است . نظرتان چیست ؟ " گفت :
" بارسلونا یک تیم فوق العاده است . خط حمله آنها عالی است . همه ی بازیکنانشان در واقع خوب هستند . از اینکه آنها گل های زیادی می زنند سـورپرایز نمیشم . "
آنچلوتی در مورد برد 3-2 تیمش در خانه سویا هم صحبت کرد . او به خبرنگاران گفت :
" برد در اینجا آسان نبود و ما خوشحالیم که امروز این پیروزی رو کسب کردیم . "
" پیروزیِ خیلی مهمی بود . این بدین معنی است که قهرمانی در لالیگا همچنان امکان پذیر ــه و این پیروزی باعث شد ما با اعتماد به نفس به مصاف یوونتوس در تورین بریم . "
" الان وقت این نیست که به گذشته و امتیازاتی که از دست دادیم نگاه کنیم . پایان فصل بازیها را آنالیز خواهیم کرد . "
" ما امتیاز های زیادی از دست دادیم , مخصوصاً زمانی که کریم بنزما , لوکا مودریچ , خامس رودریگز و راموس رو به علت مصدومیت در اختیار نداشتیم . "
علاوه بر 2 بازی در برابر یوونتوس , رئال مادرید در لالیگا به ترتیب با والنسیا , اسپانیول و ختافه بازی دارد . 3 مسابقه ای که تکلیف قهرمان لالیگا را مشخص خواهد کرد .