[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
همونطور که در عنوان مشاهده کردید امروز میخوایم در این تاپیک آخرین تغییرا صورت گرفته در کادر مدیریتی انجمن رو به اطلاع شما برسونیم , و در آخر هم مثل همیشه میتونید پیام خود را در همین تایپک برای دوستانتون ارسال کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اول از همه و مهمترین تغییر ، عرفان عزیز H H H یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین های سایت متاسفانه به علت مشکلات شخصی و کمبود وقت استعفای خودشون رو اعلام کردن .
همونطور که میدونید عرفان عزیز بعد از سالها به سایت برگشت و با حضورش و فعالیت عالی در پیشرفت فوق العاده ی سایت نقش چشم گیری داشت .
البته عرفان عزیز به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره همچنان در کنار ما حضور خواهد داشت و از نظرات مفیدش بهره خواهیم برد . آرزوی موفقیت و رفع مشکلات رو برای عرفان عزیز داریم .
اما میرسیم به جایگزین ایشون , یکی از بهترین های سایت در سالهای اخیر ! بله مدیر بخش رسلینگ علی عزیز Scofield از این پس در پست ناظمی فعالیت خواهند داشت .
علی عزیز چندین سال هست که جز برترین های انجمن بوده و اخلاق مناسب و و شایسته ی ایشون باعث شد که ادمین سایت پژمان در همون ابتدا نظرش برای جایگزین عرفان ، که به شدت پست مهم و حساسی هست روی علی باشه !
من هم به شخصه کاملا موافق این انتخاب بودم از ابتدا ، در این حد به کار علی عزیز اعتقاد دارم که از پژمان خواهش کردم این تاپیک رو این بار اجازه بده من ایجاد کنم , در واقع خواستم به این انتخاب مناسب ادمین لبیک گفته باشم :ی
تبریک میگیم به علی عزیز ، امیدواریم در این مقام هم مثل دوران مدیریت بدرخشه و همواره بهترین تصمیم ها و قضاوت ها رو داشته باشه !
علی هم به خـان های سایت اضافه شد :ی
با تشکر از همه دوستان , و من الله التوفیق ...