گفت و گو با سوپراستار مورد علاقه شما !!!
از الان شما میتونید با سوپراستار مورد علاقتون گفت و گو کنید(البته اگه انگلیسی بلدین).
فقط کافیست پیغام مورد نظر خودتون رو به پست الکترونیکی زیر ایمیل بزنید .این ادرس ایمیل متعلق به اقای پاول جیسون هست که ایشون هر هفته نظرات شما رو به صورت ایمیل به سوپراستارهای مربوطه انتقال میدن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: گفت و گو با سوپراستار مورد علاقه شما !!!
ممنون عزیز ولی فکر نکنم این کار عملی بشه چون هم این بابا خیلی سرش شلوغه و هم اینکه استار ها بیکار نیستن بشینن پشته نت جوابه مردم رو بدن
نمیدونم والله ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619
ممنون عزیز ولی فکر نکنم این کار عملی بشه چون هم این بابا خیلی سرش شلوغه و هم اینکه استار ها بیکار نیستن بشینن پشته نت جوابه مردم رو بدن
نه عزیز اینطور نیست که به همه ی سوالات پاسخ داده بشه.مثلا هر هفته به سوال منتخب پاسخ داده میشه.
برای مثال این سوال منتخب مردم از گلدبرگ در این هفته بوده:
At the end of Goldberg and Brock Lesnar’s final match at WrestleMania, they both got Stunners from Steve Austin. Could Vince McMahon have done anything to them if (after the match and after all the heckling they received from the crowd) they both just walked to the back and didn’t stick around for the Stunners?0
اینم جوابش :
It would have been highly unprofessional and both wrestlers would have lost respect among their peers. Brock was trying to get out of his contract, so Vince could have make that process a lot more difficult if he strayed from the script.
Goldberg was on his way out and it doesn’t seem like he has any desire to be involved in pro wrestling any longer, but why burn a bridge and develop a reputation for not being professional? Furthermore, the office controls the payoffs. Had they not done business, one can only assume that their paychecks would have been much lighter, and I assume they were probably a lot lighter than they would have been had they not been on their way out of the company.
ممنون آقا بهنام(اگه اشتباه نکنم)
جالب باید باشه امتحان میکنیم قبلا هم تو خود سایت wwe.com همچین چیزی بود مستفیم ایمیل میزدی به سوپراستار من خودم زدم جواب ندادن اما خوب از این طریق الان استفاده میکنیم شاید جواب داد
در ضمن این متن که نشوتی درباره سوال و جواب از گلدبرگ رو برا ما معنیش میکنی
اولا بعيده همون چيزي جواب داده بشه كه مثلا من پرسيدم.مگه فقط ماييم اين همه طرفدار دارن اونا...
بعدشم چي سوال بي اهميتي پرسيدن از سالار گلدبرگ تازه همون شده سوال منتخب...به جاي اين كه بپرسن كي به كچ برميگردي چي پرسيدن...قضيه 4 سال پيش رو مطرح كردن...
راستي عمو استون ميشه بگي اين سوال و جوابارو از چه سايتي ميگي ما هم بريم بخونيم؟
خوب این هم از ترجمه ای که هامون جان خواسته بودن :
سوال :در پایان مسابقه نهایی گلدبرگ و براک لزنر هر دو سوپراستار از استون کلد یک استانر خوردند.ایا وینس مک من میتونست سرنوشت سناریو رو طوری رقم بزنه که این دو بعد از خوردن استانر دوباره به رینگ برگردند؟
جواب : (نقل قول از گلدبرگ و براک به نوشته پاول جیسون)
این سناریو کاملا غیر حرفه ای تنظیم شده بود به طوری که هر دو کج کار شهرت دیرینه خودشون رو در میان دیدگان همه از دست دادند.
براک تلاش میکرد تا قراردادش را لغو کند بنابراین وینس این سناریو را برای او اجرا کرد که بعدا از دشواری این سناریو دچار سردرگمی شد.
گلدبرگ نیز از این جریان راضی نبود و در راه جدایی قرار داشت.او انتظارات بیشتری را در طول ورزش حرفه ای اش از خود داشت.
هر دو (گلدبرگ و براک) خواستار دریافت دستمزدی بیشتر بودند که اداره(WWE) موافقت نکرد و قراردادشان لغو شد و این گونه این دو از کمپانی خارج شدند.
اما چرا این سناریو غیر حرفه ای در جهت بدست اوردن شهرت (برای کمپانی) استفاده شد؟ (اشاره میکنه به بی برنامگی مک من )
اگه کسی جواب گرفت حتمن بگه من خودم در مورد کین قلابی پرسیدم ولی هنوز جوابشو نگرفتم.