رقابت فـین بالور و اسـتینگ با یکدیگر | هایپِ جان سینا برای شو raw | پوسـتر ...
بــــِــســم الله الـــرحــمَــن الـــرحـــیـم
[ رقابت فین بالور و استینگ با یکدیگر ]
سایت رسمی دبلیو دبلیو ای جدیدا در طی یک نظرسنجی از هواداران خود پرسید که رنگ آمیزی چهره کدام استار های کنونی بهتر می باشد.
اســتینگ ، گلداسـت ، د اوسـوز ، فـین بالـور ، استارداست و د ایسنشن گزینه های این پرسش بودند. بیش از سه هزار نفر در این
سوال شرکت کردند که فـین بالور قهـرمان کمربند ان ایکس تی با رای 43 درصدی در مکان نخست قرار گرفت و بعد از او هم چهره
سرشناس رسـلینگ " اســتینگ " در مکان دوم با 40 درصد قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[ پوسـتر رسـمی پی پر ویو بـتل گراند ]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
( برای مشاهده در سایز اصلی روی عکس کلیک کنید )
[ استار سابق کمپانی در بک استیج ]
Funaki استار سابق دبلیو دبلیو ای دیروز در بک استیج شو این کمپانی در توکیو، ژاپن حاضر شد و همچنین عکسی به همراه گروه لوچـا دراگونــز
گرفت که در زیر قابل مشاهده است:
( برای مشاهده در سایز اصلی روی عکس کلیک کنید )
[ هایپِ جان سینا برای شو RAW ]
همانطور که می دانید این هفته قرار است شو مـاندی نایـت راو در شهر شـیکاگو که معروف است به شهر پرطرفدارترین و بهترین رسلینگ فن ها برگزار
شود و همیشه هم کمپانی شو های خوبی در این محل انجام داده. جـان سـینا هم در همین رابط در صفحه اجتماعی خود گفت که از
توکیو و سنگاپور ممنون هستن به خاطر دو لایو اونت اخیر. اکنون من برای شو راو در AllState Arena بسیار هیجان زده هستم. یک
مکان ویژه است آنجا. من مطمئن هستم که طرفداران زیادی خواهند آمد و می ترکونن. همچنین قابل ذکر است که بــراک لسـنر
در این شو راو حضور پیدا می کند.
[ تـــَـولّــد هـا ]
Hillbilly Jim 62
Jamie Dundee 43
Jerry Sags 50
با تشـــکر از دوســتان | امیـــدوارم لـــذت برد ـه باشــیـد ...