مین اونت ufc 191 | روندا روزی بهترین فایتر سال | صحبتهای جدید ژوزه آلدو
به نام خدا
مین اونت رویداد بزرگ UFC 191 مشخص شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق اخبار جدید و با نزدیک شدن به پی پی وی UFC 190 مین اونت رویداد بزرگ بعدی UFC 191 مشخص شده است و برطبق آن دمیتریوس جانسون باید درمقابل جان دادسون برسر عنوان قهرمانی مگس وزن جهان قرار گیرد.
لازم به ذکر است که این دومین مبارزه این دو ورزشکار برسراین عنوان می باشد که بار اول در سال 2013 جانسون توانسته بود از عنوان خویش با رای متحد داوران دفاع نماید.
در دیگر فایت مشخص شده این رویداد در دسته ی نیمه سنگین آنتونی رامبل جانسون باید درمقابل جان بلاچویچ و پیج ونزانت در دسته ی کاه وزن زنان که توانسته است با زیبایی خود به محبوبیت زیادی در UFC دست یابد باید در مقابل آلکس چمبرز قرار گیرد.
عکسی از پیج ونزانت ، فایتر کاه وزن زنان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روندا روزی بهترین فایتر سال 2015
روندا روزی قهرمان خروس وزن زنان UFC توانست جایزه بهترین فایتر سال را در جشنواره Espy,s دریافت کند ، اما نکته جالب توجه که بسیار سروصدا کرده است این بود که وی در مصاحبه با خبرنگاران درخواست یک تایتل شات در بوکس حرفه ای با قهرمان Floyd Mayweather را داشته است ، روزی معتقد است که هرگز از یک فایت فرار نکرده و میتواند با شکست دادن میودر قهرمان بوکس حرفه ای شود.
بدیهی است که این دو هرگز باهم مبارزه نخواهند کرد اما صحبتهای روندا کنایه ای بسیار جدی به سبک مبارزه دفاعی میودر بوده است.
پی نوشت: روندا روزی در جشنواره Espy,s با گذشتن از سد قهرمان بوکس حرفه ای میودر توانست به جایزه بهترین فایتر سال 2015 دست یابد.
صحبتهای جدید فدور ایمیلیانکو در مورد بازگشت
فدور ایمیلیانکو قهرمان سابق پراید که شایعاتی دررابطه با بازگشت وی منتشر شده بود امروز رسما این خبر را تایید کرد ، وی باوجود اینکه یکی از بزرگترین ورزشکاران تاریخ MMA می باشد اما هرگز حاضر به مبارزه برای UFC نشده است.
وی در مصاحبه با خبرگذاری روسیه ای اذعان داشت: "من از سه سال گذشته که بازنشسته شدم شکل فیزیکی بدن خویش را کاملا حفظ کرده ام اما این به تنهایی برای مبارزه کافی نیست. به همین خاطر من بزودی تمرینات فشرده خویش را آغاز میکنم ، به همین خاطر من تیمی متشکل از مربیان و ورزشکاران را فراخوانده ام تا در این پروسه کمک کنند.
من بصورت مداوم تلاش میکنم تا به رینگ برگردم(کنایه ای به UFC که در قفس اجرا میشود ، پراید در رینگ اجرا میشده است) ، قطعا مذاکرات با تبلیغات همراه خواهد بود اما وقتی که من برای مبارزه آماده باشم قطعا شما حریف و میدان مبارزه من را خواهید فهمید!"
صحبتهای جدید ژوزه آلدو دررابطه با مبارزه آینده با کانر مک گریگور
ژوزه آلدو در مصاحبه با رادیو برزیل گفته است: "زمان درحال عبور است و ماهم به سراغش خواهیم رفت ، صرف نظر از اینکه در میدان مبارزه چه اتفاقی خواهد افتاد ، من مطمئنم که ما سروصداهای زیادی رو درست خواهیم کرد."
آلدو دررابطه با مصدومیت خویش نیز گفته است: "من ریکاوری خود را ادامه خواهم داد ، باید در دوهفته به تمرینات برگردم ... به محض اینکه دکتر به من اطمینان داد من به تمرینات برمیگردم."
نتایج رویداد The Ultimate Fighter 21 Final
نتایج مسابقات فینال التیمات فایتر 21 که به تازگی انجام شده است به شرح زیر می باشد:
Stephen Thompson def. Jake Ellenberger
Kamaru Usman def. Haydar Hassan
Michael Graves def. Vicente Luque
Jorge Masvidal def. Cezar Forreira
Michelle Waterson def. Angela Magana
Maximo Blanco def. Mike De La Torre
نظرشما چیست؟
اگر سوالی هم دارید لطفا مطرح بفرمایید.