Robbie Lawler Vs Carlos Condit | درگیری دو تن از فایترها | صحبتهای حاشیه ای بث کوریها و...
به نام خدا
Robbie Lawler Vs Carlos Condit
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از اینکه رابی لالر توانست از عنوان قهرمانی خود در برابر روری مک دانالد در رویداد UFC 189 دفاع نماید هم اکنون حریف و چلنجر بعدی وی مشخص شده است و رابی برای دفاع از عنوان قهرمانی سبک وزن باید در برابر قهرمان سابق موقت سبک وزن کارلوس کاندیت حاضر شود.
هنوز زمان و مکان برگزاری این رویداد مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که این دو در UFC 193 در برابر یکدیگر ظاهر شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درگیری و نزاع برادارن دیاز با خبیب نورماگمدوف
در جریان برگزاری رویداد WSOF شنبه شب در لاس وگاس ، درگیری بین فایترهای UFC به وجود آمد که برای تماشای اونت به سالن آماده بودند ، این نزاع بین خبیب نورماگمدوف روسی و برادران دیاز(نیک و نیت) پیش آمد.
و حتی نیت دیاز دررابطه با این موضوع ویدیویی منتشر نموده است ، اما خبیب نورماگمدوف جدیدا نوشته ای را در فضای مجازی نشر داده که جزئیاتی از این واقعه را توضیح میدهد.
"شایعات زیادی دررابطه با حوادث دیروز به وجود آمد و من تصمیم گرفتم که واقعیت را اعلام بکنم ، درگیری و بحث بین مردان یک مسئله طبیعی هستش ، هیچ چیز غیرعادی دراین مسئله وجود ندارد ولی چون ما فایترهای UFC هستیم مجامع خبری این مسائل رو بیش از حد بزرگ میکنند.
من و نیت دیاز با هم فیس تو فیس شدیم و یک بحث کلامی بین ما به وجود اومد و تعداد زیادی از شاهدین که در سالن هستند میتوانند این مسائل را تایید کنند ... و من دیگه زیاد وارد جزئیات نمیشم.
برادران دیاز تا حالا سه بار از من فرار کردند و ما خواهیم دید که در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد ، من در حال حاضر از مسئولین سازمان تقاضای مبارزه با نیت رو دارم و من فکرمیکنم که این مبارزه صورت خواهد گرفت."
لازم به ذکر است که خبیب نورماگمدوف دوره ای از مصدومیت را پشت سرگذاشته و هم اکنون بهترین و مدعی ترین فایتر زیرسبک وزن سازمان محسوب میگردد که شکست ناپذیر است و حتی در آخرین مبارزه خود قهرمان فعلی زیرسبک وزن UFC رافائل دوس آنجوس را نیز شکست داده بود.
صحبتهای حاشیه ای بث کوریها
فایتر خروس وزن سازمان UFC که در رویداد UFC 190 تنها در 34 ثانیه بدست راندا روزی ناک اوت شده بود ، به تازگی اظهارات جالب و امیدوارکننده ای برای هواداران خود عنوان کرده است.
وی گفته است: "من قول میدم که تا سال آینده (2016) یک مبارزه دیگر برسرعنوان قهرمانی بدست بیارم ، من اینبار داستان را طور دیگری رقم خواهم زد ، من باز خواهم گشت و میخواهم بالاتر از همه چیز قرار بگیرم و تا پایان سال 2016 قهرمان جدید شوم."
احتمال برگزاری مبارزه کلوین گستلم درمقابل مت براون
طبق خبرهای جدید ، کلوین گستلم قهرمان سابق التیمات فایتر که به تازگی به میان وزن منتقل شده بود و در اولین فایت خویش در این وزن پیروز شده بود ، میخواهد به وزن قبلی خود یعنی سبک وزن بازگردد و احتمال رویارویی وی با مت براون زیاد می باشد ، با این وجود هنوز چنین خبری قطعی نشده است.
راندا روزی پس از پیروزی به حریف خود چه گفت؟
راندا روزی قهرمان خروس وزن UFC در جواب به این سوال خبرنگاران که پرسیدند پس از شکست حریف ، زیرلب به او چه چیزی گفته است
پاسخ داد: همان چیزی که اون دیشب توی وزن کشی بهم گفت "گریه نکن!" (Don,t Cry)
نویسنده:Naser
نظر شما چیست؟