بسمـ اللهـ الرحمنـ الرحیمـ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازگشت بعدی آندر تیکر و براک لزنر ؟
همان طور که می دانید براک لزنر در لایو ایونت 3 اکتبر به تی وی برمی گردد و آندر تیکر هم باور بر این است که تا رسلمنیا سیزن در تی وی نخواهد بود. با توجه به درخواست پال هیمن برای مسابقه سوم و نهایی این دو، باید احتمالا منتظر درگیری این دو در رسلمنیا سیزن باشیم.
حضوره دوباره استیفن امل در رینگ ؟!
پس از رسلمنیا، شایعه ای مبنی بر مسابقه تک به تک استیفن و استارداست در فضای مجازی پخش شده بود. استیفن با تو.ئیت خود به این شایعه قوت بخشید. او نوشت: "دارم روی رینگ اسکیلز ـم کار می کنم! فقط به خاطر یه کسی که نمی تونه با شکست ـش کنار بیاد!" طبق معمول استارداست هم چندین تو.ئیت بر ضد او نوشته.
نظر استون کولد در مورد کاور بازی WWE2K16
همانطور که میدانید امسال، استون کولد، بر روی کاور بازی معروف WWE2K16 خواهد بود. او در این مورد گفته "خیلی خوشحال که منو برای این کار انتخاب کردند." گفتنی است کلد در 7 سپتامبر، پادکستی همراه تیگ تیم سرشناس، ادج و کرسچن خواهد داشت.
NXT Take Over بعدی ؟!
این روز ها NXT داغِ داغ است. چند روز پیش، شاهد بزرگ ترین ایونت NXT در بروکلین با مسابقات بسیار زیبایی بودیم که لدر مچ کوین اونز و فین بلر و تایتل مچ ساشا بنکس و بیلی از بهترین آن ها بود. تریپل اچ اخیرا اعلام کرد که قرار است Take Over بعدی در چهارشنبه، 16 دسامبر در لندن برگزار شود. او قبل تر اعلام کرده بود WWE قصد دارد ایونت های جذاب تر و بزرگ تری را ارائه کند. آیا این ایونت به پای ایونت بروکلین می رسد؟
تاپ استار کمپانی خواهان برنامه سبک تری است !!
اگر توجه کرده باشید، رندی ارتن دیگر آن حس و حال قدیمی را ندارد و زیاد درگیر برنامه های WWE نیست. چند هفته پیش هم او درخواست استراحت از WWE کرد و با دوست مونث(!)ـش به تعطیلات و تفریح رفتند. اکنون هم ریک فلر گفته است "این تاپ استار کمپانی می خواهد برنامه نرم تر و محدودتری داشته باشد. او میخواهد مانند شان مایکلز دوره ای در رینگ باشد و دوره ای تعطیل باشد." شخصا فکر میکنم رندی ارتن دیگر فقط به فکر تفریح است و در رینگ هم فقط فکر تشویق جمع کردن است اگر دقت داشته باشید!
نظر جان سینا در مورد UFC
در فضای مجازی، مصاحبه ای از جان سینا در مورد UFC مدت ها قبل منتشر شده است که مختصر آن اینست: "UFC همان بوکس قدیم است و من از قدیم اهل تماشای بوکس نبودم. پس بالطبع UFC را هم تماشا نمی کنم. من هرگز به فرزندم هم اجازه چنین کاری را نمی دهم همان طور که نمی گذارم فیلم های خشن تماشا کند." (صحت این مصاحبه مورد سوال است!)
کتاب جدید جان سینا !
WWE قرار است کتاب جدیدی در مورد جان سینا در 15 مارچ سال آینده منتشر کند. نام این کتاب ""Hustle, Loyalty, Respect: The World of John Cena"" است و قرار است Steve Pantaleo آن را بنویسد. واکنش کاربران هم به این خبر در سایت های خبری، بسیار جالب است.
@Can't wait to not buy it.
The book's title should be "1001 Ways to S.uck
"This book is a symbol of writing EXCELLENCE, & I take it seriously each & every time I plug it.It means EVERYTHING to me to hold it, & to present it to you as a representation of my hard work,& I pledge to lift it to the same heights as(insert local sports team/celebrity here). Week in & week out, I work harder than the previous week to ascend new heights, & reach new levels of EXCELLENCE, strengthened by the RESOLVE of those who believe & ever more determined to prove wrong those who would DETRACT from our legacy. The kid from little old West Newbury,Mass is gonna SHOCK THE WORLD again & conquer the best seller list, for those who STAND WITH US, for THAT KID in the FRONT ROW,&hell, for the little old lady who lives in a shoe,we will prove that self belief & a huge shovel is all you need to succeed... well, that & a raging tent-pole from a certain bullheaded old geezer. The champ is HEEEEREEE!"";
اخبار کوتاه NXT
این هفته، NXT برخلاف معمول 90 دقیقه بود. روال عادی آن 60 دقیقه می باشد.
این هفته همانند شوی تیک اور پرومویی درباره دیوای جدیدی به نام Nia Jax پخش شد که به رودی دیبوت می کند. گفتنی این دیوا، دختر عموی د راک است!
قرار است در شوی آینده NXT الکسا بلیس به مصاف بلو پنتس برود. این دو در تیک اور هم با هم درگیر شدند.
در تیک اوور شاهد اولین مسابقه اسطوره رسلینگ ژاپن Jushin "Thunder" Liger در رینگ WWE بودیم. اخیرا منتشر شده که او مسابقه هایی دیگر هم خواهد داشت.
بازگشت ری میستریو ؟!
چند هفته پیش ری طی مصاحبه ای از تمایل خود به بازگشت به WWE سخن گفت. اخیرا منتشر شده است که ری و کمپانی، مذاکراتی گهگاهی و کوچک داشته اند. ری قرار بود به کمپانی تازه کار لوچا آندرگرند برود که با اوضاع فعلی این کمپانی، شرایط تغییر کرد.
عضو چهارم وایت فمیلی !!!
همانطور که می دانید در راو عضو جدیدی به نام Braun Strowman به وایت فمیلی پیوست. او قرار بود در سامراسلم در سیکس من تگ تیم مچ باشد. هم چنین صحبت هایی در مورد معرفی عضو چهارمی در وایت فمیلی در نقش Sister Abigail بین مقامات WWE وجود دارد. هنوز خبر دیگری دراین مورد منتشر نشده است.
AJ Styles در WWE ؟!
این قهرمان سابق TNA که در New Japan Pro Wrestling مشغول رسلینگ هست، در مدتی کوتاه به ستاره معروف تبدیل شد تا جایی که زمزمه پیوستن به WWE هم مطرح شد. اخیرا او در مصاحبه ای صراحتا گفته است که در صورت اعلام تمایل کمپانی او حتما به WWE خواهد رفت !