سلام
از عنوان تاپیک مشخصه که قراره پیرامون چه موضوعی بحث کنیم ، روی سخن ما بیان اتفاقاتیست که در شو ایمپکت رسلینگ دوم سپتامبر 2015 رخ داد
بله شویی که برگزار شد بسیار مهم بود علی الخصوص در طول همین ماه آگوست و سپتامبر . 4 رخداد مهم در این شو وجود دارد که تک تک اون هارو با
هم بررسی میکنیم که تاثیر زیادی بر پی پی وی باوند فور گلوری گذاشت . اولین اتفاق مهم در مسابقه بر سر تایتل سنگین وزن رخ داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه یادتون باشه قبلا من تو یه تاپیک دیگه این مسابقه رو معرفی کرده بودم و گفتم که با توجه به نوشته ای که بالای عکس وجود داره اگه ایتن کارتر برنده
مسابقه بشه و مت هاردی شکست بخوره ، ایتن کارتر با یک تیر دو نشون میزنه یکی اینکه قهرمان کمربند سنگین وزن میمونه و دوم اینکه با شکست مت،
جف هاردی دستیار خصوصی ایتن کارتر میشه . حالا این چه نفعی برای ایتن کارتر داره ؟ خدمتتون عرض میکنم . ببینید قبلا تو تاپیک های مختلفی من این
موضوع رو اطلاع رسانی کردم و گفتم که برای پی پی وی باوند فور گلوری مسئولان تی ان ای برای جف هاردی طوری برنامه ریزی کردند که جف داور مسابقه
ای باشد که قراره بر سر تایتل سنگین وزن برگزار میشه . خب حالا موضوع رو فهمیدید . اگه ایتن کارتر این مسابقه رو میبرد جف هاردی دستیار شخصی او میشد
و بدون شک تو پی پی وی باوند فور گلوری جف هاردی به نفع ایتن کارتر3 مسابقه رو قضاوت میکرد . خب نتیجه این بازی هم در هفته گذشته مشخص شد و
ایتن کارتر 3 برنده مسابقه شد و با شکست مت هاردی ، جف دستیار شخصی ای سی تری شد . حالا باید ببینیم جف در باوند فور گلوری به نفع ای سی تری
مسابقه رو قضاوت میکنه یا برعکس بهش خیانت میکنه و به ضررش کار میکنه ؟ اما اونچیزی که فعلا مشخصه اینه که جف دستیار شخصی ایتن کارتر شده و
ایتن کارتر 3 هم همچنان قهرمان تایتل سنگین وزن باقی مونده . و اما دومین اتفاق مهم شو ایمپکت رسلینگ در مسابقه زیر رخ داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب جریان بوک شدن این مسابقه رو من بطور مفصل در تایپیک قبلی که معرفی مسابقات بود توضیح دادم و الان میرم سر بحث اصل موضوع . خب این مسابقه
هم مسابقه مهمی برای پی پی وی باوند فور گلوری هست چون 100% ما در این پی پی وی یک مسابقه مهم سر تایتل مونتاین خواهیم داشت . نتیجه مسابقه
در شو ایمپکت 2 سپتامبر به نفع بابی روود رقم خورد یعنی بابی رو توانست پی جی بلک یا همون جاستین گابریل خودمون رو شکست بده و این کمربند زو از ان
خودش کنه بنابراین در این شو قهرمان تایتل مونتاین عوض شد و بابی روود تونست با شکست جاستین گابریل قهرمان جدید این تایتل بشه . اما اتفاق مهم سوم
ایمپکت 2 سپتامبر یک مسابقه مهم داشت و اون هم مسابقه سر تایتل تگ تیم بود . تیم ولوز یا همون گرگها در این شو با Trevor Lee & Brian Myers مسابقه داشتند
که در نهایت با انجام یک مسابقه بسیار مهیج و جنجالی گروه گرگها شکست خوردند و Trevor Lee & Brian Myers قهرمان جدید تایتل تگ تیم شناخته شدند و با برگزاری
این مسابقه در این شو ما شاهد دومین تغییر در قهرمانی کمربندها بودیم و قهرمانان کمربند تگ تیم هم تغییر کرد و Trevor Lee & Brian Myers قهرمانان جدید این تایتل شدند
اما در این شو یک اتفاف مهم دیگه هم رخ داد که انصافا هیچکس انتظارش رو نداشت و اون اتفاق مهم این بود که در انتهای شو خانم دیکسی کارتر رئیس کمپانی
تی ان ای وارد سالن شد و طی بحث و جنجالی که مدتها با جف جرت داشت مسابقه لتال لاکدان استیل کیج مچ رو بین دو تیم TNA vs GFW ثبت کرد یعنی : با
ثبت این مسابقه تیم کمپانی تی ان ای با ریاست خانم دیکسی کارتر با تیم کمپانی گلوبال فورس رسلینگ با ریاست جف جرت مسابقه خواهند داشت
بنابراین در تاریخ 16 سپتامبر 2015 ما شاهد برگزاری یک مسابقه بین کمپانی تی ان ای با کمپانی گلوبال فورس بصورت لتال لاکدان در داخل قفس شش ضلعی فولادی خواهیم
بود که در اصل باید اینطوری بگم که رسلرهای کمپانی خانم دیکسی کارتر با رسلرهای کمپانی آقای جف جرت در قفس مسابقه خواهند داشت و اینطور بنظرت میرسد که هر تیم
شامل 4 رسلر باشد . اما تعداد نفرات در دو تیم به طور قطعی مشخص نیست شاید بصورت 2 تا تیم 4 نفره باشه یا شایدم بیشتر در هر صورت ایمپکت 16 سپتامبر فوق العاده
مهم و دیدنی خواهد بود که این چهار شنبه نه ، چهار شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد ( 2 هفته بعد )
خب خیلی خلاصه تاپیک روجمع بندی میکنم :
ایتن کارتر با مت هاردی مسابقه داشت و شرط مسابقه این بود که اگه ایتن کارتر3 مسابقه رو ببره جف هاردی دستیار ایتن کارتر 3میشه . بنابراین مت نتونست در مقابل
ایتن کارتر3 ایستادگی کنه ، شکست خورد و ای سی تری برنده شد و جف هاردی هم دستیارش شد
بابی روود و جاستین گابریل با هم سر تایتل مونتاین مسابقه داشتند که باببی روود جاستین رو شکست داد و قهرمان جدید کمربند مونتاین شد
تیم گرگها هم با Trevor Lee & Brian Myers سر کمربند تگ تیم مسابقه داشتند که درنهایت Trevor Lee & Brian Myers برنده مسابقه شدند و قهرمانان جدید این تایتل معرفی شدند
دیکسی کارتر در آخر شو مسابقه لتال لاکدان در داخل قفس شش ضلعی فولادی رو بین کمپانی های TNA و GFW برای دو هفته آینده در تاریخ 16 سپتامبر 2015 ثبت کرد
اگه مطلب و نظری در خصوص این تاپیک دارید بیان کنید
مثل همیشه متشکرم از همه دوستان