آپدیت بر محرومیت شدید نیک دیاز / احتمال بازگشت دلریو / توهین لجند ufc به نیک دیاز و...
به نام خدا
احتمال بازگشت آلبرتو دلریو به MMA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلبرتو دلریو قهرمان سابق WWE به تازگی در پادکست تری آمیگو حضور داشته و در مورد مسائل مختلفی اظهار نظر کرده است ، وی در بخشی از اظهارات خود دررابطه با شایعه بازگشتش به MMA صحبت نموده است.
وی دررابطه با این شایعات گفت: "من فکرنمیکنم به سازمانی از MMA بازگردم و این بخاطر میزان دستمزد و مسائل اقتصادی می باشد. البته تاکید میکنم که من عاشق این ورزش و همه چیزش هستم اما طبیعتا وقتی ما کاری رو انجام میدیم در نهایت به دنبال دستمزدش هستیم.
من نتونستم کمپانی رو پیدا بکنم که چنین دستمزدی بهم بده ، البته جدیدا من یک پیشنهاد از سوی کمپانی Combate America دریافت کرده ام که از من دعوت شده تا بخشی از تیم تشکیل دهنده این سازمان برای اهداف پیش رو باشم و من دراین رابطه خیلی هیجان زده و خوشحال هستم و این فصلی جدید از زندگی من خواهد بود."
وی ادامه داد: "من عاشق Combate Americas هستم ، ما یک نمایش عمومی برپا خواهیم کرد و هدف اصلی ما جامعه لاتین خواهد بود ، و تمام افراد با استعداد در تمام جهان میتونن در اونجا حضور داشته باشن."
دلریو قبلا نیز سابقه حضور در رقابت های MMA را داشته است ، وی با نام اصلی خود یعنی خوزه رودریگز درمسابقات شرکت میکرد و حتی یکبار در پراید فایت کرده بود ، رکورد مبارزه وی 5-9 است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظر اسکات کوکر دررابطه با محرومیت نیک دیاز
اسکات کوکر مدیرمسئول کمپانی بلاتور ، درمصاحبه خبری دررابطه با محرومیت 5 ساله نیک دیاز فایتر UFC و مسائل دیگر صحبت کرد.
وی گفت: "من هم نظرم بر این هستش که محرومیت 5 ساله نیک دیاز به دلیل استفاده از مواد مخدر زیاده اما در عین حال ما باید به قوانین کمیسیون ورزشی نوادا احترام بزاریم."
حمایت فایترهای UFC از نیک دیاز
پس از اینکه کمیسیون ورزشی نوادا با پرداخت مالی و 5 سال تعلیق ، نیک دیاز را جریمه نمود ، و دلیل این جریمه سنگین را مثبت شدن پیاپی تست های مواد مخدر این فایتر دانست ، لازم به ذکر است که این سومین بار می باشد که تست مواد مخدر وی مثبت شده است.
در این چند وقت اخیر فایترهای مختلف UFC به حمایت از نیک دیاز پرداخته اند و این تصمیم کمیسیون ورزشی نوادا را زیرسوال برده اند ، هنری سهودو قهرمان المپیک پکن و مدعی کنونی مگس وزن سازمان ، بطور آشکارا اذعان داشته است که کمیسیون ورزشی باید تجدید نظر کند.
آلجمین استرلینگ فایتر شکست ناپذیر خروس وزن مردان نیز به حمایت از نیک دیاز پرداخت و این تصمیم را ناعادلانه خوانده است.
توهین مت هیوز به نیک دیاز
قهرمان سابق و هال آو فیمر UFC مت هیوز جدیدا دررابطه با محرومیت 5 ساله و شدید کمیسیون ورزشی نوادا نسبت به نیک دیاز صحبت کرده است ، وی گفته است: "این تعلیق 5 ساله مدت زمان زیادی است و شاید کمی سخت گیرانه باشد اما شما نمیتوانید به مانند یک بی سروپا(آشغال) باشید و انتظار ملایمت داشته باشید و تقاضای عفو کنید."
پیج ونزانت 21 ساله در هدلاین UFC Fight Night 80
پیج ونزانت مدعی جوان 21 ساله کاه وزن زنان UFC که با زیبایی ظاهری خود علاقه مندان زیادی را به خودش جذب کرده بود ، جدیدا با درخشش و عملکرد مثبت خویش درون اکتیگان نیز نظرمثبت کارشناسان را جلب کرده است.
وی سه فایت پیاپی خود سازمان UFC را با پیروزی پشت سرگذاشته است ، او در فایت آخر خود در رویداد بزرگ UFC 191 با سابمیشن از سد الکس چمبرز گذشت.
جدیدا اعلام شده است که این فایتر جوان در ادامه پیشرفت های خوبش بعنوان مین اونتر رویداد UFC Fight Night 80 باید در مقابل یوآنا کالدروود قرار بگیرد.
نویسنده: Naser
27/شهریور/1394