با سلام
همانطور که میدونید و تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اطلاع رسانی کردیم ، در تاریخ 21 نوامبر 2015 قراره کمپانی WSU به کمک کمپانی CZW پی پی وی ای رو بنام CZW/WSU Cherry T برگزار کنه
که نام این پی پی وی هم به اسم خانم چری بمب نامگذاری شده و علت این نامگذاری بزرگذاشت زادروز این دیوای با ارزش کمپانی WSU هست که در حال حاظر هم قهرمان تایتل
سنگین وزن این کمپانی هست . در قسمت زیر پوستر این پی پی وی رو مشاهده میکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما شب گذشته در مین ایونت شو دوجو وار خانم چری بمب با دیوای وحشی و خشونت طلب کمپانی وی اس یو یعنی خانم لیوا بتیس مسابقه داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که درست یکساعت قبل از برگزاری این مسابقه که سر کمربند سنگین وزن کمپانی WSU بود در یک مصاحبه خبری قهرمان این تایتل یعنی خانم چری بمب حاظر شد و گفت
این مسابقه مسابقه سختی خواهد بود چون لیوا بتیس یکی از مدعیان قهرمانی من هست و هر جور شده قصد داره این تایتل رو از من بگیره و من هم باید هر جور شده این
کمربند رو حفط کنم بنابراین این مسابقه برای من سخترین مسابقه در سال 2015 خواهد بود و امیدوارم این مسابقه نتیجه خوبی رو در بر داشته باشه
خلاصه نوبت رویارویی چری بمب با لیوا بتیس رسید و مسابقه این دو **** مشهور ، سر کمربند سنگین وزن تایتل WSU آغاز شد مسابقه پر زد و خوردی بود و مسابقه از همون
اول سنگین و خشن اغاز شد تا اینکه مسابقه به دقیقه 15 رسید در یک حرکت چری بمب به سمت طناب رینگ دوید و خواست با شدت زیادی به لیوا بتیس حمله ور بشه که نا
گهان لیوا بتیس ، چری بمب رو بلند کرد و روی سرش گرفت و با شدت و قدرت زیاد اونو روی شونش گرفت و به بالای سه گوشه طناب دور رینگ رفت و چری بمب رو از اون ارتفاع
با شدت وحشتناک به زمین پرتاپ کرد و نتیجه این پرتاب هم در نهایت موجب شکستگی کتف سمت چپ خان چری بمب شد .
وقتی چری به زمین کوبیده شد چند دقیقه بیحال بروی زمین افتاده بود ت اینکه تیم پزشکی وارد شد و چری رو از زمین بلند کرد همین که تیم پزشکی دست به کتف خام چری گذاشت
ناگهان چری با صدای بلند فریاد زد و اجازه نداد کسی دست به کتفش بزند تا اینکه تیم پزشکی خانم چری رو با برانکارد به بیرون سالن هدایت کرد و بلافاصه اونو به بیمارستان منتقل
کردند و نتیجه معاینات پزشکی این بود که خانم چری بمب از ناحیه کتف چپ دچار شکستگی استخوان شده و باید هرچه سریعتر جراحی بشود
تصویر رادیولوژی کتف چپ خانم چری بمب رو که از سه ناحیه دچار شکستگس شده رو در عکس زیر میبینید
جراحی خانم چری بمب 3 ساعت طول کشید که پس از عمل و آوردن خانم چری به بخش ، مسئولان کمپانی همراه چری بودند و از حال او پرسیدند و چری طبق معمول
تو اون شرایط هم نخواست خودش رو ناراحت نشون بده و با شکلک مخصوصی که از خودش نشون میده گفت فقط امیدوارم این مشکل هر چه سریعتر حل بشه
خب خانم چری بمب پی پی وی CZW/WSU Cherry T رو که دقیقا در روز تولدش قراره برگزار بشه رو از دست داد . شاید تا اون روز بتونه حداقل تو این پی پی وی حضور داشته باشه
و حضورش باعث دلگرمی و شادی هواداران و مخصوصا مسئولان کمپانی WSU بشه
به امید بهبودی هر چه زودتر برای این دیوای مهربون و خنده روی کمپانی WSU .
با تشکر از توجهتون