نظرات بزرگان درمورد Rousey Vs Holm | بازگشت راندا به کشورش و...
به نام خدا
بازگشت راندا رازی به آمریکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راندا رازی قهرمان سابق خروس وزن زنان UFC روز سه شنبه به کشور خود بازگشت ، وی به دلیل آسیب های وارده در مین اونت UFC 193 در استرالیا جراحی شد.
دوربین های خبرنگاران منتظر تصویربرداری از بازگشت وی بودند اما وقتی رازی در فرودگاه به همراه تراویس براون حاضر شد ، با روکشی صورت خود را پوشانده و عینک دودی زده بود تا کسی او را نبیند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جان جونز: هالی هالم بزرگترین مبارز زن تاریخ هنرهای رزمی است!
`
جان جونز قهرمان سابق نیمه سنگین UFC که با قهرمان جدید خروس وزن زنان هم تیمی میباشد ، به تازگی صحبتهایی را در مورد این شخص انجام داده است:
"بنظرمن هالی هالم بزرگترین بوکسور زن تاریخ بوکس حرفه ای بود و حالا اون تونست بزرگترین فایتر زن تاریخ هنرهای رزمی ترکیبی رو نیز شکست بده ، شاید خیلی از شما هنوز از کیفیت و سطح اون مطمئن نیستین پس بزارین برای اولین بار بهتون بگم که اون درجه یک ترین و سربه زیرترین(خاکی ترین) شخصیه که من این اطراف دیدم.
اون افتخار بزرگی برای نیومکزیکو نه تنها بخاطر شیوه مبارزه ش بلکه بخاطر نوع رفتارش با هرکسی می باشد."
سازمان بدنبال ریمچ بزرگ Silva Vs Belfort 2
بنابر گفته مدیرمسئول سازمان UFC دانا وایت آنها بدنبال کار برروی پروژه ریمچ بین قهرمان سابق میان وزن و اسطوره سازمان آندرسون سیلوا درمقابل قهرمان سابق نیمه سنگین ویتور بلفورت هستند.
بازی قبلی بین این دو فایتر در سال 2011 و برسرعنوان قهرمانی میان وزن برگزار شده بود که آندرسون سیلوا توانسته بود با ناک اوت فوق العاده راند نخست به برتری برسد.
سیلوا هم اکنون به دلیل مثبت شدن تست دوپینگش پس از فایت UFC 183 درمقابل نیک دیاز محروم می باشد و در سال 2016 مدت محرومیتش به اتمام خواهد رسید ، همچنین شایعاتی درخصوص فایت احتمالی سیلوا درمقابل مایکل بیسپینگ وجود دارد.
ویتور بلفورت نیز در آخرین فایت خویش توانست با ناک اوت زیبا از سد دن هندرسون بگذرد.
صحبتهای فلوید میودر دررابطه با راندا رازی
فلوید میودر قهرمان سابق چندین عنوان بوکس حرفه ای با رکورد خیره کننده ی 0-49 که در این اواخر با راندا رازی درگیری های علنی و لفظی متعددی داشته است در مصاحبه خود دررابطه با شکست اخیر راندا رازی در UFC 193 اینطور گفت: "یسری چیزها رو باید یاد بگیریم ، مردم ممکنه جمعه عاشقت باشن اما شنبه نظرشون برعکس شده باشه ، بعضیا نظرات منفی رو بعنوان جوک پخش کردن(مسخره کردن) فکرنمیکنم این صحیح باشه."
میودر ادامه داد: "من هیچوقت اونطرف قضیه رو نچشیدم(یعنی هیچوقت نباخته) پس شاید نتونم درک صحیحی از وضعیت اون داشته باشم ، من بسیار بسیار اعتقاد دارم که اون شخصیت خیلی قوی داره.
هراتفاقی که میوفته دلیلی داره ، و همه این ها(مبارزه) مساوی با خود زندگی هستش ... تمام اینها میتونه تجربه بشه و چیزی به آدم یاد بده ، او قادر خواهد بود که به عقب برگردد و بار دیگر با حضور خودش در هنرهای رزمی ترکیبی سرو صدایی برپا بکنه.
من تقاضا دارم که راندا رازی سرش رو بالا بگیره و دلسرد نشه ، اگر کمکی درمورد بوکس نیاز داری میتونی روی من حساب بازکنی من برای کمک تو اینجا هستم ، اینهایی که گفتم درمورد زمان بندی و دسترسی بود وگرنه بازی اون روی زمین خارق العاده ست."
نظر دانا وایت درباره فایت شمراک Vs گریسی
دانا وایت مدیرمسئول سازمان UFC ، در حین پرسش و پاسخ درمورد رویداد بزرگ UFC 193 به برخی از سوالات پاسخ داد که یکی از آنها نظر وایت را درباره فایت جدید ست شده بین رویس گریسی Vs کن شمراک دو هال آو فیمر سازمان UFC در سازمان بلاتور پرسید.
وی ایده برگزاری این مبارزه را برای هواداران ایده آل ندانست.
وی گفت: "من فکرنمیکنم که مبارزه فایترهای 50 ساله ایده چندان جالبی باشه ، من امیدوارم هیچکسی صدمه نبینه ... معنی حرفم اینه که دو تا مرد 50 ساله ... واقعا دیوونه کنندس!!"
این فایت بعنوان مین اونت Bellator 149 و در سال 2016 انجام خواهد شد ، این سومین مبارزه ی این دو فرد می باشد که صورت خواهد پذیرفت بار اول در سازمان UFC رویس گریسی در UFC 1 توانست با سابمیشن از سد حریفش بگذرد و در UFC 5 بازی این دو فرد به تساوی کشیده شد.
نظر ژوزه آلدو درباره مبارزه Rusey Vs Holm
ژوزه آلدو قهرمان پر وزن سازمان یو اف سی درمورد مین اونت رویداد UFC 193 گفت: "این کاملا طبیعیه ، همه میبرن و میبازن... هالی هالم قهرمان چندین عنوان بوکس حرفه ایه و توانایی ویژه ای در مبارزه سرپا داره ، و من فهمیدم که اگر هالم فاصله رو حفظ بکنه پیروز خواهد شد."
وی همچنین در مصاحبه با یک خبرگذاری دیگر گفت: "راندا یک قهرمان بزرگه ، من براش احترام زیادی قائلم ، اما من به شخصه فکرمیکنم که مبارزه MMA در بخش مردان سطح بالاتری داره ... امروزه دیگه نمیشه که کسی فقط در بخش خاصی توانایی داشته باشه ... اگر من فقط جودوکار باشم و بتونم فنون قفلی دست رو پیاده کنم قطعا راهی برای در امان موندن ندارم ، توی مبارزه ی امروزه باید هم در مبارزه ی سرپا خوب باشی و هم روی زمین.
شما باید در هربخشی که مبارزه به اونجا کشیده میشه خوب و آماده باشید ، من به شخصه تماشای مبارزه MMA زنان رو بیشتر از مردان دوست دارم چون اونها خوبن و مبارزه های سختی انجام میدن."
ژوزه آلدو در مین اونت رویداد بزرگ UFC 194 باید در مقابل قهرمان موقت پر وزن کانر مک گریگور قرار گیرد.
صحبتهای دنیل کرمیر درمورد UFC 193
دنیل کرمیر قهرمان نیمه سنگین سازمان UFC نظرات خود را درباره رویداد بزرگ UFC 193 و مین اونت آن در رسانه ها ابراز کرد و گفت:
"هالی هالم ، یکشنبه نمایش بهتری رو از خودش درمقابل جهانیان نشون داد ، اما در ادامه ما داریم درمورد یک ریمچ برای راندا رازی حرف میزنیم؟ بنظرم روندا برای پیشرفت و کارکردن نسبت این مبارزه به زمانی بیشتر از شش ماه تایم-آفی که گرفته نیاز داره....زمان یکسال یا حتی بیشتر میتونه مناسب باشه.
اگر رازی هم تیمی من بود فعلا بازگشت برای ریمچ رو توصیه نمیکردم."
شمارش معکوس رویداد The Ultimate Fighter Latin America 2
کمتر از 2 روز دیگر به شروع رقابت The Ultimate Fighter Latin America 2 باقی مانده که بر طبق آن در مین اونت کلوین گستلم درمقابل نیل مگنی در دسته ی سبک وزن Welterweight قرار خواهد گرفت.
در کومین اونت ریکاردو لاماس در دسته ی پر وزن Featherweight باید درمقابل دیگو سانچز فایت بکند و همچنین در بازی بسیار مهم مگس وزن Flyweight قهرمان المپیک و فایتر شکست ناپذیر هنری سهودو باید درمقابل فورمیگا قرار گیرد که سهودو اگر پیروز شود احتمال تایتل شات گرفتنش بسیار بالا می باشد.
این رویداد بتاریخ 21 نوامبر 2015 و در کشور مکزیک انجام خواهد شد.
نظرشما چیست؟
28/آبان/1394
نویسنده: Naser