[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x در این تاپیک اخبار به روز ورزشی به تاریخ 14 ژانـویه قرار خواهد گرفت , با تـشـکر x
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x در این تاپیک اخبار به روز ورزشی به تاریخ 14 ژانـویه قرار خواهد گرفت , با تـشـکر x
x یورگن کلوپ : بازی شاگردانم جالب نبود باید بیشتر تلاش کنیم x
یورگن کلوپ می گوید تیمش برتر میدان بود ولی به راحتی دروازشان باز می شد . کلوپ درباره بازی گفت: بیشتر درصد بازی را خوب کار کردیم و تیم برتر بودیم. آرسنال کاملا به مشکل برخورده بود . فکر می کنم شایسته کسب تساوی از این بازی عالی و جذاب بودیم.
شرایط آب و هوایی و برف و باران برای یک بازی خوب، مساعد نبود ولی ما خوب کار کردیم. بازی را در ابتدا خیلی خوب شروع کردیم، و پیش بردیم.مشخص است که در دقایق پایانی نمی شد با پاسکاری ، توپ را به گردش درآورد پس باید کاری مثل کار ما انجام می شد.
دو تا از گل های آرسنال خیلی راحت به ثمر رسید ولی در آخر با پاس خوب، ضربه سر عالی و یک شوت فوق العاده بازی را به تساوی کشاندیم. در کل خوب بودیم و تلاشمون رو برای بازی های بعد دو چندان خواهیم کرد.
x هافبک آرسنال اعتقاد دارد که ژابی آلونسو بهترین الگو او بوده است x
ژابی آلونسو و میکل آرتتا از دوران کودکی با یکدیگر دوست بوده اند و رابطه بسیار نزدیکی با هم دارند.ولی در نوجوانی، آرتتا راهی بارسلونا شد و آلونسو در سوسیداد باقی ماند. حال آلونسو عنوان کرد که از طریق دوست صمیمی اش ( آرتتا )، شرایط آرسنال را هر روز پرس و جو می کند.آلونسو در این باره گفت :
او را خیلی به دقت تحت نظر دارم چون از ابتدای کودکی ارتباط نزدیکی با هم داشتیم. از وقتی از اورتون به آرسنال رفت خیلی نزدیک به هم بودیم.و بازی های او را به دقت دنبال می کردم.آرسنال برای بازیکن حرفه ای مثل آرتتا یک باشگاه ایده آل و مطلوب است، چرا که میکل روی زمین فوتبال رو به خوبی بازی می کند و تیم ونگر هم به خوبی از انجام این کار در بازی بر می آید.
آرتتا هم به تمجید به دوست صمیمی اش پرداخت و گفت : ژابی برای هر کسی یک الگو فوق العاده است و افتخار می کنم ژابی هم شهری من است زیرا او یک فوتبالیست حرفه ای است و الگو حرفه ای برای تازه کاران و من است، و برای شناخت این بازیکن می تونید به مربی های قبلی او و تعاریفی که ازش می کنند توجه کنید و همچنین موفقیت هایی که در تیم لیورپول و بارسلونا و ... بدست آورده حاکی از حرفه ای بودن اوست که خوشحالم همچین دوستی را دارم.