حریف آندرتیکر برای رسلمنیا l تعداد بینندگان راو l مصاحبه ای با جیم راس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حریف آندرتیکر برای رسلمنیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بر اساس گزارش Wrestling Observer Newsletter حریف آندرتیکر برای رسلمنیا انتخاب شده است و این حریف جان سینا یا کوین اونز و براک لسنرو و استرومن نیست.نام این حریف همچنان فاش نشده است و Dave Meltzer گفته است که حریفی که برای آندرتیکر انتخاب شده است جزو راستر کنونی نیست و شخصی خارج از کل راستر است.همچنین Dave Meltzer درمورد احتمال رویارویی استینگ با آندرتیکر در رسلمنیا بحث کرده و گفته که با توجه به شرایط بدنی شاید اون بتونه به این مسابقه برسه ولی مسابقه ی خوبی از آب در نمیاد.
تعداد بینندگان راو
راو این هفته که در مین ایونت مسابقه ی بیگ شو با استرومن را داشت نتوانست مانند هفته ی قبل عمل کند و ریزش مخاطب داشت.
راو 15 فوریه ی 2016 با از دست دادن 250.000 بیننده توانست میانگین 3.477 میلیون بیننده را کسب کند.
ساعت اول: 3.661میلیون بیننده
ساعت دوم: 3.537میلیون بیننده
ساعت سوم: 3.233 میلیون بیننده
البته این راو با مراسم grammy همزمان بود و توانست مراسم گرمی را در سنین بین 10 تا 18 سال شکست دهد.
رتینگ گرمی آواردز 7.7 با 24.9 میلیون بیننده بوده است.
آپدیت بر ترک کردن کمپانی توسط وید برت
Dave Meltzer گفته است که وید برت به شغل آنالیزور فوتبال علاقه دارد و احتمالا پس ازجدایی از کمپانی به این شغل روی خواهد آورد.علاقه ی او به لیگ برتر انگلستان میباشد.
برنامه ای برای دو مسابقه ی دیـــ وا در رسلمنیا
به گزارش Wrestling Observer کمپانی در نظر دارد که امسال در رسلمنیا دو مسابقه برگذار شود که در آن دیــ واها حضور داشته باشند.یکی برای کمربند دیــ وا و دیگری مسابقه ای که بتوان در آن چند دیــ وا را جای داد که احتمالا تگ تیم یا بتل رویال خواهد بود.
مصاحبه ای با جیم راس
جیم را در وب سایت خود به پرسش های هواداران پاسخ داد که چند مورد مهم در زیر آورده شده است:
آیا آندرتیکر در رسلمنیا بازنشسته میشود؟زمانی که آندرتیکر تصمیم به بازنشستگی بگیرد خبر بسیار مهم و بزرگی در داخل wwe خواهد بود و نکته ی بسیار مهمی برای آینده ی رسلمنیا خواهد بود.با توجه به شور و شوق هواداران و آمادگی آندرتیکر من فکر نمیکنم این اتفاق امسال بیافتد
wweآیاگلدبرگ را بازمیگرداند؟ من باور دارم که بالاخره کمپانی با گلدبرگ قرارداد میبندد و امیدوارم این قرارداد زمانی اتفاق بیافتد که بتواند کمک حال رسلمنیای 32 باشد.اما من خیلی هم به این اتفاق خوشبین نیستم.
29 بهمن 1394
1394/11/29
2/18/2016