کنسل شدن مین اونت ufc 196 | ثبت مین اونت ufc 198 و...
به نام خدا
کنسل شدن مین اونت UFC 196
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق خبرهای رسمی اعلام شده است که به علت مصدومیت قهرمان Lightweight رافائل دوس آنجوس مین اونت حساس و سو-پر فایت تاریخی Dos Anjos Vs McGregor کنسل شده است.
ظاهرا دوس آنجوس به علت شکستگی پا نمیتواند حضور پیدا بکند.
هم اکنون مین اونت مشخصی برای رویداد بزرگ UFC 196 مشخص نمی باشد و این احتمال وجود دارد که رقابت کومین اونت بین هالی هالم و میشا تیت که برسرعنوان قهرمانی خروس وزن زنان است به مین اونت تغییر پیدا کند و یا اینکه رقابت دیگری ست شود.
پی نوشت: رویداد UFC 196 به تاریخ 5 مارچ 2016 و در لاس وگاس انجام میشود!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال ریمچ McGregor Vs Aldo 2
باتوجه به مصدومیت قهرمان Lightweight دوس آنجوس و کنسل شدن سو-پرفایت وی با کانر ، هم اکنون مدیران سازمان به دنبال ست کردن حریف جدیدی درمقابل کانر مک گریگور میگردند و شایعات زیادی دررابطه با ریمچ بین وی و ژوزه آلدو برسرعنوان قهرمانی پروزن Featherweight شنیده میشود.
هرچند که این صحت شایعات در مصاحبه با سرمربی آلدو ضعیف بنظر می رسد ، وی گفته است: "دانا وایت با من تماس گرفت ، اون درمورد نحوه اماده سازی و شرایط آلدو ازم سوال کرد و گفت که آیا اون میتونه برای مبارزه آماده بشه؟
من گفتم که در حال حاضر اون در شرایط مبارزه نیست و متاسفانه زمان باقی مانده برای آماده سازی کامل اون مناسب و کافی نیست!"
احتمال مبارزه Conor Vs Diaz
باتوجه به شرایط بدنی و وزنی کانر مک گریگور که برای دسته ی Lightweight آماده سازی خود را انجام میداد شاید با توجه به زمان کم باقی مانده به رویداد UFC 196 بازگشت وی به وزن تخصصی پروزن و دفاع از عنوان قهرمانی خود شاید سخت جلوه کند و خیلی از هواداران نیز به علت درگیری های شدید نیت دیاز و کانر مک گریگور در ایام گذشته بعلاوه قدرت بالای تراش تاکینگ هردو فایتر درصد و احتمال برگزاری این مبارزه را بالا دانستند.
هرچند که باید دید که آیا نیت دیاز از نظر فنی نیز حریف نزدیک و مناسبی برای کانر می باشد؟ لازم به ذکر است که دونالد "کابوی" سرونی نیز از احتمالات و شانس رویارویی به کانر برخوردار است!
مین اونت رویداد بزرگ UFC 198 ثبت شد!
بصورت رسمی اعلام شده است که در مین اونت رویداد بزرگ UFC 198 در فایت بسیار حساس فابریسیو وردووم باید برای بار نخست از عنوان قهرمانی سنگین وزن خود در برابر استیپی میوچیچ دفاع کند!
در کومین اونت نیز همانطور که قبلا اعلام شد قهرمان سابق نیمه سنگین ویتور بلفورت باید در دسته ی میان وزن به مصاف جاکاره سوزا برود!
پی نوشت: این رویداد به تاریخ 14 مه 2016 و در کشور برزیل برگزار میشود!
نظر جو روگن درباره فایت پانک
جو روگن کارشناس MMA و گزارشکر تکنیکال UFC در پادکستی بصورت صریح و بدون پرده نظر خود را درباره پانک و شرایط کنونی وی گفته است: "در درجه اول تمرکز رو برروی این موضوع بزاریم که پانک دبیوت و اولین مبارزه MMA خود را در معتبرترین و بهترین مرکز این ورزش انجام خواهد داد بدون هیچ پیش زمینه ای از هنرهای رزمی."
وی نظرات شفاف و بی پرده خود را دررابطه با بدست آوردن جایگاه و درآمد یک فایتر بعنوان عضوی از راستر UFC ادامه داد و گفت: "یک فایتر بصورت سنتی و طبیعی جایگاه خود در UFC را پس از صرف سالها آموزش و مبارزات متعدد در سازمانهای کوچکتر و سپس طی کردن روند صعودی به دست می اورد."
وی ادامه داد: "من نمیدونم چه اتفاقی برای این یارو میخواد بیفته که شخصیت یک بازیگر و کمدین رو داره ، بعنوان یک شخصی که برای تمام عمر تکواندو کار کردم من اینو درک نمیکنم ... و من همچنین فکرمیکنم که برای اون خنده داره که توی UFC فایت بکنه ، من فکرمیکنم که اون قبلش باید توی سازمان کوچکتری مبارزه بکنه ... و خودشو آماده کنه."
پی نوشت: هم اکنون وضعیت پانک برای مبارزه مشخص نیست ، حریف وی میکی گیل می باشد که شاید در UFC 199 با هم مبارزه بکنند و یا اینکه مصدومیت دوباره ی پانک مانع از این قضیه میشود.
ثبت شدن مبارزه ی جدید برای رضا مددی
فایتر محبوب و مورد علاقه ی علاقه مندان به MMA ایران یعنی رضا "مد داگ" مددی در مبارزه ی جدیدی که برایش ست شده است باید درمقابل یان کابرال و در دسته ی Lightweight قرار گیرد!
این مبارزه در رویداد UFC Fight Night 87 کشور هلند برگزار خواهد شد که در مین اونت فایت مهم آرلوفسکی مقابل اووریم را شاهد خواهیم بود!
پی نوشت: این رویداد به تاریخ 8 مه 2016 برگزار میشود!
*با آرزوی موفقیت برای رضا مددی عزیز*
نویسنده: Naser
4 / اسفند / 94