1- نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت؟
امسال هم مثل سال های گذشته بود با کمی تفاوت ها مثل قضایای سیـ اسـ ـی و یا تحصیل خودم که کلآ یه گره کور خورد وسطش و بعدش با بدبختی باز شد ...
در کل سال تکراری با کمی تغییرات رو داشتم ...
2- بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 94داشتی رو نام ببر. ایا بهشون رسیدی؟
داشتن یه شغل مناسب و مستقل شدن از خانواده بود ...
واقعآ بهش نیاز داشتم که اواسط سال مسئله شغلیش دست پیدا کردم ولی به خاطر بیماری پدر و وضعیت خانواده واقعآ مستقل شدن درست نبود تو این شرایط !!
اواسط سال هم یه شغلی پیدا کردیم با درآمد خوب که متآسفانه چون محیط بازاری بود و منم کلآ با محیط های بازاری سازگار نیستم بعد از یک ماه جدا شدم و باز هم دنبال کار بودم که
لطف خدا اواخر همین سال 94 یک کار مناسب با وضعیت دانشجوییمون توی بیمارستان امام ***** برامون جور شد که هر چند رسمی نیست ولی خب باز یه پول تو جیبی هست واسمون تا بتونیم حداقل خرج خودمون رو تو خانواده داشته باشیم تا یکم از فشار های زندگی مادرمون کم کنیم.
از من به شما دوستان مدرسه ای نصیحت, اگر وضعیت مالی خوبی نداره خانوادتون حتمآ برای دانشگاه دولتی تلاش کنید وگرنه فشار جبران نشدنی ای برای خانواده درست میشه.
امیدوارم این روند شغلیمون تا سال های آینده ادامه داشته باشه !!!
3- بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 94 برات رخ داد؟
بهترینش که فکر کنم همین قضیه پیدا کردن یه شغل مناسب بود و بدترینش پیشرفت بیماری M.S پدرم بود که موجب شد همین هفته های اخیر درگیر بیمارستان و آزمایشات جدید باشیم
خداوند هیچوقت مریضی رو نصیب کسی نکنه که واقعآ عذاب آور و دردناکه, مخصوصآ اگر یکی از عزیزان باشه.
4-نظرت در مورد سالی كه در راهه؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر؟هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ (از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک وو....)
این نظرم کلی نیست و فقط راجب خودمه !!
با توجه به شروعی که دارم به نظرم سال خوبی رو در پیش دارم با کمی پستی و بلندی که عادیه و جزو یک زندگی عادی هست !!
در کل امکان اینکه 95 بهتر از 94 باشه برام خیلی زیاده و امیدوارم اینطور باشه.
اهدافمم که اره واقعآ مشخصه, ورزش MMA رو که بوسیدیم گذاشتیم کنار دیگه و هدف اصلیمون رو متمرکز کردیم روی شغل و تحصیل و بلکه زندگی مشترک :D
تا اینجای کار هم یک سری کار های ابتدایی برای برنامه نویسی وب شروع کردم و به سختی هم دنبالشم که بلکه باهاش بتونم آینده شغلی خودم رو تضمین کنم.
در حال حاضر مهم ترین چیز برای من تأمین مخارج خودم هست و هدف اصلیم هم همینه و اگر بتونم به اندازه کافی زندگیمو جمع کنم شاید سال دیگه شاهد استارت هایی از زندگی مشترک داشته باشیم :D
5- بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت؟( با ارائه راهکار و پیشنهاد)
بخش رسلینگ اونم قسمت سایر کمپانی هاش واقعآ خیلی روپا شده, همکاری ای که سینا و شاهرخ عزیز تو بخش های ویدیو و سایر کمپانی ها با هم دارن خیلی عالیه و در کنارشون میشه مکمل مقوی مقالات رو داشته باشیم که حسن ترکونده و گالری ها که بهرامی با چندتا مشاوره ریز تونست بکشتش بالا, در حال حاضر دارم احساس میکنم که توی یک سایت کاملآ رسلینگی دارم چرخ میزنم و زندگی میکنم.
بخش UFC هم که ناصر جان دمش گرم, خسته نباشه داره مترکونه واقعآ, یعنی اینقدر فعال ندیده بودم این بخشو, دست و پنجت درد نکنه ناصر خان !! :1190841631457438238
بخش فیلم و سریال رو هم که اوائل تا اواخر سال شاهین عزیز خوب نگه داشته بودش و بعد از بازنشست شدنش هم بهرامی خوب شروع کرد و داره ادامه میده.
6- نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 1394؟
همیشه میگم, باز هم میگم
اون انقلابی که یک دفعه داخل سایت بپا شد و یک سری تغییرات توی تیم مدیریتی ایجاد شد واقعآ کمک خیلی بزرگی به سایت کرد.
واقعآ فکر میکنم هیچ جای انتقاد منفی ای نمونده واسه سایت.
خدارو شکر بعد از گذشت چندین سال و تغییر نسل به نسل, همچنان کاربران جدید و قدیم دلی کار میکنن بدون هیچ چشم داشتی که واقعآ جا داره بهشون بگیم دمتون گرم.
ما خودمون اگر توان و مشغله داشتیم حتمآ در کنارشون به فعالیت میپرداختیم.
تنها چیزی که الان میشه توی انجمن بهش انتقاد کرد جو "فقط فعالیتی" باشه که یکم جو رو سنگین کرده, باتوجه به مشغله بچه ها و درگیری های شخصی جو سایت یکم سنگین شده و فقط فعالیتی شده [نظر شخصی خودمه] که حالا اگر توان و وقتی واسمون موند بتونیم یک سری برنامه هایی رو اجرا کنیم توی سایت [با تأیید آدمین غیور البته :D] بلکه یکم جو سرگرم کننده رو توی فروم راه بندازیم.
اینقدر بدونید اگر وقتشو پیدا کنم "کمپانی iWE" نیست :D
7- بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iwe در سالی که گذشت شنیدی ؟
بهترینش زندگی مشترک دوباره حاج اقای کبیر ابوالفضل بود و بدترینش هم فوت پدر رفیق و دوست عزیزمون آرمان بود که واقعآ به شخصه خیلی ناراحت شدم.
8- پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ (فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن. )
1. حسن
2. شاهرخ
3. بهرامی و شاهین
4. موفا و سینا
5. ناصر
دیگه اسم قدیمی ها رو نیاوردم چون دیگه اونا اثبات شدن واسه همه مثل علی [Scofield] و دوستان
9-بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟
والا اینقدر فیلم زیاده که حضور ذهن ندارم چون واقعآ سال خیلی خوبی بود توی فیلم های خارجی مخصوصآ این اواخر که داخل امتحانات بودیم قشنگ ما رو از درس خوندن انداختن فیلما :D
10. بهترین و قشنگترین اهنگ (ها) یا آلبومی (ها) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟
آلبوم Live ـی که از محسن نامجو اومد واقعآ فوق العاده بود مخصوصآ ترک "الکی" که یکی از ترک های مورد علاقمه در حال حاضر !!
خارجی هم چون دنبال نمیکنم دیگه نظری نمیدم :D
11 .کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی؟ ( نقد کامل)
خوشبختانه از اکستریم رولز کلآ Wwe رو در حد بعضی از PPV ها دنبال کردم که اونم زیاد جالب نبود از نظر خودم :22:
WWE به شکلی شده که اصلآ اجازه نمیده ازش تعریف کنیم !!
شاهکار هاشونم همین بود که اواسط سال آندرتیکرو یکم بیشتر توی شوء ها بیارن یا اواخر سال شین مکمن رو آوردن یه جوی به ملت بدن !!!
در کل بخوایم حساب کنیم WWE is Shi*T :22:
12. پنج کشتی کچ کار برتر 94 از نظر شما؟( از رسلمنیای سال قبل تا امروز)
والا دنبال نکردم نظری نمیدم :D
13- یه خاطره جالب .سوتی یا خنده دار كه برات در سال94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن.
امتحانات ترم پیش بود, توی محوطه دانشگاه نشسته بودیم و داشتیم راجب پریـ ود یکی از خانومای اکیپمون حرف میزدیم که وسط حرفامون یکی از بچه ها
جوری داشت سُرفه میکرد که من گفتم الان میمیره و اخر سر بلند شدم برم آب بیارم براش و تا چرخیدم یه کیف مستقیم اومد تو صورتم و تا چشم باز کردم دیدم همون خانوم محترم
پشت ما واستاده بوده :a: و این رفیق ما سرفه هاش واسه این بوده که ما بحثو قطع کنیم و خلاصه دیگه یه افتضاحی به بار اومد که تا همین الان هروقت میبینمش بهم میگه سلام بیشعور :504:
14- بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد؟
تشتک سازی افغانستان vs کاسه توالت سازی قزوین در جام قهرمانان ایالت های دوقوز آباد خاورمیانه :504:
اصلآ هیچ ورزشی رو امسال دنبال نکردم :D
15 - نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ (سفر با ذکر نام شهر)
یحتمل از 29 اسفند ماه بریم قم و به اتفاق پسرعمه و خانوادش سمت اصفهان و کاشان و این اطراف یه دور دوری بزنیم و دوم سوم فروردین هم برگردیم تهران با رفقا وسط تهران عشق و حال کنیم :D
16-هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندتین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی؟
خیلی کم, پارسال مثلآ خاله ی پدرمون بهمون یه تراول 50 ـی داد و ما شده بودیم شبیه خری که بهش تیتاب دادن :a:
امسال فکر نکنم خبری از این چیزا باشه :a:
17.چهره ایرانی سال 1394 از نظر شما چه کسی بوده است؟
فریال :504:
18. یک دروغ سیزده ! بگو :
وینس مکمن مُرد :22:
19. نمره شما به سال 1394 ؟
10 از 20
20- در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها...
آرزو میکنم همه دوستان سال خوب و بهتر نسبت به سال های گذشته داشته باشن و به تمامی اهدافشون برسن !!!
نورزتان پیروز, پیروزتان دیروز, دیروزتان پس پریروز و این داستان ادامه دارد .... !!! :D