اخبار ufc؛ تأیید مبارزه سایبورگ؛ نحوه ورود براک لزنر به ufc؛ فیدور-وردوم2 و ...
مبارزه سایبورگ برای UFC-198 ست شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از کش و قوس های فراوانی که بین مسئولین یو اف سی و کریس جاستینو برقرار شده بود و ایجاد رابطه بین آنها به سختی محتمل می نمود،
سرانجام شایعاتی که برای حضور سایبورگ در ایونت برزیل به گوش می رسید رنگ و بوی جدی گرفت و نهایتاً توسط UFC به تأیید رسمی رسید.
سایبورگ پیش از این مورد نوازش دینا وایت و جو روگن واقع شده بود، دینا وایت در مورد او عنوان کرده بود
که وقتی لباس می بپوشد تشخیص او از وندرلی سیلوا سخت می شود و جو روگن هم که شوخی وحشتناکی با او کرده بود و نهایتاً مجبور به عذرخواهی از او شده بود.
حالا اما ایونت جذاب برزیل با حضور او شور و هیجان بیشتری به خود خواهد گرفت و باید منتظر ماند و دید که آیا این رابطه ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر.
سایبورگ برای UFC-198 و شروع مبارزات خود در وزن 140 پوند که با نام Catchweight خطاب گرفته است روبروی لزلی اسمیت قرار می گیرد.
اسمیت تا پیش ازاین ایونت عملکرد متوسطی داشته و حضور او به عنوان حریف نخست سایبورگ سر و صدای زیادی در شبکه های اجتماعی به راه انداخته،
برخی از اسمیت بخاطر شجاعت قبول این مبارزه آن هم در وزنی بالاتر تعریف کرده اند و برخی چون جسیکا آی آن را یک شوخی قلمداد کرده اند.
به هرحال شروع سایبورگ در UFC هم یک خبر عالی است هم سؤالاتی زیادی را در ذهن ایجاد می کند و مهم ترین آنها این است:
قدم بعدی او چه خواهد بود؟ از آنجا که صحبت از مبارزه سایبورگ و رزی همیشه وجود داشته بازگشت رزی می تواند این ایده را تداعی کند
که بالاخره این دو به مصاف هم خواهند رفت. همین حالا نیز قهرمان فعلی بنتام ویت میشا تیت، و قهرمان سابق هالی هولم
عنوان کرده اند که در 140 پوند با سایبورگ حاضر به مقابله هستند.
شاید UFC بدنبال ایجاد وزن جدیدی در دسته زنان باشد، دسته 145 پوند و قطعاً در آن صورت گزینه ای جذاب تر از سایبورگ وجود ندارد،
چه اینکه حضور او می تواند سوپرفایتهایی دیدنی را هم رقم بزند، تا آن زمان تنها می توان به این جمله بسنده کرد:
خوش آمدی قهرمان
-----------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
نحوه ورود براک لزنر به UFC از زبان خودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به بهانه نزدیک شدن به ایونت تاریخی UFC-200 یاد قهرمانی افتادم که در ایونت تاریخی دیگری حضوری پررنگ داشت: براک لزنر.
نام براک برای تمامی علاقمندان UFC جلب توجه می کرد، او که با سابقه قهرمانی کشتی و به عنوان سوپراستار و قهرمان WWE
وارد دنیای هنرهای رزمی ترکیبی شده بود خیلی سریع به مقام قهرمانی رسید و در ایونت بزرگ UFC-100 برای دفاع از عنوان قهرمانی
و در یک مبارزه انتقامی رو در روی فرانک میر قرار گرفت، آن هم در مین ایونت. آنچه اتفاق افتاده را همه شما می دانید اما آنچه امروز می خوانید داستان ورود براک به UFC است، براک:
"من در مسیر خوبی قرار داشتم و مصدوم شدم، اون موقع قهرمان بودم و نمی خواستم کنار بکشم.
ویکودین (نوعی داروی آرام کننده درد) و وودکا دوستان نزدیکم شده بودند، و صد البته که دشمنان نزدیکم. مجبور بودم برای نجات زندگیم از دنیای کُشتی بزنم بیرون.
اون موقع احساس خوبی نداشتم، شاد نبودم. احساس حیوونی توی قفس رو داشتم و این رو دوست نداشتم. هنوز حس رقابت جویی رو درون خودم می دیدم".
براک پس از ترک WWE وارد دنیای راگبی شد و بدلیل مشکلاتی که قبل از فینال با کمپ تمرینش پیدا کرد
و تماسی که برای فایت در MMA داشت نهایتاً دنیای مبارزات رو جذاب تر و مناسب تر دید:
"چیزی که بعداً اتفاق افتاد تماسی بود که ازم پرسیدن آیا دوس داری مبارزه کنی؟ و گفتم حتماً.
قرار بود یه مبارزه کنم و بعد از شکست مین سو کیم، گفتم که میخوام در UFC مبارزه داشته باشم".
اما ورود براک به UFC با دعوت مسئولین صورت نگرفت، اونها حتی جواب پیامهای براک رو هم نمی دادند، بنابراین به روش خودش عمل کرد:
"دینا وایت جواب تلفنهای من رو نمی داد. بعد از اولین پیروزیم در MMA، هرچقدر وکیل و مدیر برنامه هام باهاش تماس گرفتن جواب نداد،
بنابراین منم گفتم اشکالی نداره، رندی کوتور و گابریل گونزاگا سر عنوان قهرمانی سنگین وزن مبارزه داشتن، گفتم بلیط اون ایونت رو بخرید، ما میریم اونجا.
بلیط رو خریدم، توی سالن بودم و تمام مبارزات رو نگاه کردم، برنامه که تموم شد از گارد ریل رد شدم، چند تا مأمور امنیتی رو رد کردم
و رفتم سراغ دینا وایت و زدم روی شونه اش، خودم رو معرفی کردم و اینطوری بود که داستان من شروع شد".
داستان براک جالب شروع شد و خوب هم ادامه پیدا کرد، به هرحال او هنوز هم یکی از بزرگترین های UFC به لحاظ جذب مخاطب
محسوب می شود، و با بازگشت به WWE نشان داد که هنوز یکی از سوپراستارهای بی چون و چرای این کمپانی نیز هست،
او در رسلمنیای پیش رو هم (32) نقشی پررنگ خواهد داشت.
ریچاد پرز مربی دیاز، کانر مک گرگور را متهم به دوپینگ کرد
ریچارد پرز که در جریان مبارزه نیت و کانر برای UFC-196 به کانر اتهام مصرف استروئید زده بود، دلایل خود را این چنین شرح داد:
"همونطور که قبلاً گفتم، من تنها کسی نیستم که این موضوع رو میدونه، آخه برای کسی که از 145 پوند به 170 پوند اومده
باید یه اثری از چاق شدن دید یا نه، باید یه جایی از بدنت نشون بده که چاق شدی، مثلاً دور کمرت. ولی اون اصلاً نشونه ای از چاق شدن نداشت،
عضله سفت بود، آخه چطور میشه 2 هفته ای این وزن رو اضافه کنی اون هم عضله خالص. اون قرار بوده 155 پوند مبارزه کنه، ولی معلوم بود
خیلی بیشتر از این صحبتهاس. وقتی اون دید مبارزه با دوس انجوس لغو شده، نیت رو برای 170 پوند صدا کرد (!!)، اونجا بود که گفتم این پسر نمیتونه
وزنش رو برگردونه پائین، چون شرایطش طبیعی نیس. همونطور که گفتم من تنها کسی نیستم که این رو میدونه،
فکر کنم داروهای نیروزا مصرف میکنه، برای کسی که جثه کوچیکی داشت چطور ممکنه که انقدر سریع عضله اضافه کنه".
پیش از این صحبتها و در جریان کنفرانس پیش از رویداد UFC-196 نیت دیاز به صورت واضح کانر را دوپینگی خواند و پس از کنفرانس
در مصاحبه با مارک ریموندی هم بر ادعای خود پافشاری کرد، صحبتهایی که با عکس العمل مک گرگور همراه شد و خشم او را برانگیخت.
این صحبتها البته با واکنش دینا وایت هم همراه شد و اتهام دوپینگ را رد کرد. پرز درباره دیدار مجدد دیاز و کانر هم می گوید:
"وقتی ظرف کمتر از 2 هفته اون قهرمان شکست ناپذیر رو شکست میده، پس نیت یه پسر طلاییه، فکر میکنی بعد از 3 ماه تمرین قراره
چه اتفاقی بیفته؟ مک گرگور ابداً با یک نیت آماده روبرو نشد، اون نصف شرایط ایده آلش هم نبود، اون ابداً آماده نبود".
دیدار این دو به احتمال فراوان در مین ایونت رویداد UFC-200 جاخوش خواهد کرد هرچند هنوز مورد تأیید رسمی مسئولین UFC قرار نگرفته است.
جو روگن: کانر باید جوجیتسوی خودش رو تقویت کنه
پس از اظهارنظرهای مختلف پیرامون دیدار مجدد دیاز-مک گرگور، این بار نوبت به مفسر UFC جو روگن رسید تا در این باره صحبت کند،
روگن شانس کانر برای پیروزی در دیدار مجدد را بالا می داند به شرطی که مبارزه دوباره به زمین کشیده نشود:
"اگه مبارزه بره روی زمین، نیت حریف اشتباهی برای اون کاره، نیت حریف اشتباهی برای شماس اگه بخواید روی زمین باهاش کار کنید.
نیت کمربند مشکی جوجیتسوئه و لول عالی این کار رو نشون داده. هرکسی ممکنه ساب میت بشه، ممکنه شما گیر بیفتی و تسلیم بشی،
کانر روبروی جو دافی هم تسلیم شده، دافی فایتر با استعدادیه ولی من خیلی خیلی شک دارم بتونه نیت رو ساب میت کنه.
یکی مثل کانر که چندسال پیش و با آرم تری آنگل توسط جو دافی ساب میت شده، باید خیلی خیلی روی این موضوع کار میکرده که برطرفش کنه
و شک دارم که این کار رو کرده باشه. تو باید خیلی برای این کار زحمت بکشی تا جوجیتسو رو یاد بگیری و هر روز بخاطرش تلاش کنی، و فکر نکنم که کانر این کار رو کرده باشه.
فکر کنم اون بیشتر روی جابجایی ها و استرایکش کار کرده، میدونم که کانر روی جوجیتسو کار کرده ولی باید این رو در اولویت تمرینات خودش میذاشت".
جو روگن درباره مبارزه مجدد اینطور میگه:
"نیت ممکن بود ناک اوت بشه، ولی نشد. کانر میتونه هر فایتری رو ناک اوت کنه، ولی اون مبارزه نتونست،
خوب حالا که نیت میدونه که کانر نتونسته اون کار رو بکنه پس اعتماد به نفسش برای مبارزه مجدد هم بیشتره و برای این دیدار یه کمپ کامل تمرینی
و زمان کافی در اختیار داره، خوب درآخر میتونم بگم موفق باشید آقایون".
دنیس برمودز پیشنهاد مبارزه با بی جی پن را داد
دنیس برمودز که با شکست مبارزات خود در UFC را شروع کرده بود، 7 پیروزی پیاپی را در کارنامه خود ثبت کرد
اما 2 شکست نوار پیروزیهای متوالی او را پاره کرد. برمودز در دیدار آخر خود به پیروزی امتیازی برابر تاتسویا کاواجیری دست یافت
و از روحیه بالای خود برای بازگشت به دوران خوب خودش گفت:
"ما داریم روی بازگشت به دوران قدیم کار می کنیم، همون دنیس برمودزی که پیاپی پیروز میشد. می خوام فعال باشم و پیروزیهام رو ادامه بدم، میخوام تابستون و بعدش نوامبر
مبارزه کنم. دوست دارم توی هر دوفایت بزرگ سال 2016 حضور داشته باشم، اول در UFC-200 و بعدش در اولین رویدادی که در نیویورک قراره برگزار بشه".
برمودز که علاوه بر تعیین حضور در کدام ایونت، گویا قدرت تعیین رقبای خود را هم دارد، ادامه می دهد:
"برای UFC-200، شاید مبارزه مجدد با ریکاردو لاماس، یا شاید بی جی پن. برای مبارزه نیویورک مکس هالووی، جوزی آلدو یا کانر مک گرگور".
برمودز دلیل مبارزه با پن را خیلی ساده می داند:
"چون اون مشهوره. اون در دنیای MMA یه افسانه اس، و من پیش از این هم دو نام بزرگ رو در MMA شکست دادم.
اون میتونه سومیش باشه، و البته که او یکی از فایترهای مورد علاقه ام هم هست".
فیدور امیلیاننکو هنوز به حضور در UFC فکر میکنه
نمی توان کسی را تصور کرد که با دنیای هنرهای رزمی ترکیبی آشنایی داشه باشد اما این افسانه را نشناسد.
فیدور امیلیاننکو بی شک یکی از بزرگترینهای تمام دوران MMA می باشد. بحث حضور او در UFC سابقه طولانی دارد و هنوز این اتفاق ممکن نگردیده
اما گویا از بین هم نرفته است. پیش از حضور در مبارزات موسوم به Rizin ff که مالک پیشین Pride FC آن را ترتیب داد،
شایعه حضور فیدور در یو اف سی دوباره بر سر زبانها افتاد اما مسئولین UFC در جذب او ناموفق بودند.
گویا بحث حضور فیدور هنوز به انتها نرسیده است چون خود فیدور تمایل به حضور در UFC را اعلام کرده است:
"از من درباره حضور در UFC زیاد سؤال میشه. من درها رو برای این مذاکره نبسته ام، شاید این اتفاق در آینده بیفته. من دوست دارم
با فابریزیو وردوم مجدداً مبارزه کنم. این رو بارها به مسئولین UFC گفتم که اون مبارزه رو میخوام و قبولش خواهم کرد".
وردوم کسی بود که نوار پیروزیهای متوالی فیدور را پس از 10 سال پاره کرد، و شاید این مبارزه به نوعی انتقامی محسوب شود اما فیدور این موضوع را رد می کند:
"من قرار نیست چیزی رو اثبات کنم. فقط میخوام با بهترین بهترینها مبارزه کنم. اون میتونه قهرمان سنگین وزن UFC وردوم باشه".