» جدایی رسمی دل ریو از WWE «
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز صبح WWE رسما جدایی دل ریو را تایید کرد و قرارداد او را تمام شده اعلام کرد.
دل ریو در پیامی گفت:ارتباط من با کمپانی WWE به خوبی تمام شد.ممنون به خاطر فرصت هایی که به من دادند.
امروز صبح هم دل ریو به همراه پیج در مکزیک بود و به خبرنگاران گفت:
"من در WWE احساس راحتی نداشتم و از دوره ی دوم خودم در این کمپانی خوشحال نبودم.من فکر میکنم همه کاری در WWE انجام دادم و دیگر چیزی نیست که بخواهم اثبات کنم.من از سران کمپانی خواستم با اتمام قرارداد ، من را مرخص کنند که با موافقت آنها روبرو شدم."
گفتنی است فعالیت نداشتن 90 روزه پس از اتمام قرارداد شامل حال دل ریو نمیشود و او میتواند در هر کمپانی حاضر شود.او نمیخواهد با یک کمپانی خاص قرارداد داشته باشد و گفته است که در کمپانی های گوناگون مسابقه خواهم داد.همچنین دل ریو از این پس با نام " Alberto El Patron " فعالیت خواهد کرد.
دل ریو اعلام کرد که میخواهد در سال 60 مسابقه انجام بدهد و احتمالا تا دو سال آینده هم بازنشست خواهد شد.
گفتنی است دل ریو در تاریخ 16 و 17 سپتامبر برای کمپانی WAW مسابقه خواهد داد.صاحب این کمپانی Ricky Knight پدر پیج میباشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» آپدیت بر پیج «
همانطور که در اخبار گذشته گفته شد ، شایعه شده است که پیج تا آخر این هفته WWE را ترک خواهد کرد.
امروز دیو ملتزر عنوان کرد که پیج همچنان با WWE است ولی موقعیت او دقیقا مانند موقعیت A.J. Lee هنگام رفتن سی ام پانک است با این تفاوت که سی ام پانک با وکیل و دادگاه از کمپانی رفت ولی دل ریو بدون مشکل کمپانی را ترک کرد.ملتزر همچنین متذکر شد که خبری از رفتن پیج در این هفته به گوش نمیرسد ولی احتمال رخ دادن این اتفاق کم نیست.موقعیت پیج بسیار عجیب است و هر لحظه در حال تغییر کردن است
» رتینگ ایمپکت «
شوی این هفته ی ایمپکت TNA توانست 337,000 بیننده را ب خود جذب کند.این تعداد از هفته ی گذشته با 351,000 کمتر بود.
این شو رتبه ی 119 را میان 150 برنامه ی برتر شبکه های کابلی بدست آورد.
» آپدیت بر مین ایونت Clash of Champions «
همانطور که میدانید در راو آینده رومن رینز به مصاف کوین اونز خواهد رفت و در صورت پیروزی مین ایونت Clash of Champions یک مسابقه ی سه طرفه خواهد شد.
برخی منابع خبری گفته اند که به نظر میرسد WWE قصد ندارد تا رومن رینز به مین ایونت Clash of Champions اضافه بشود و احتمالا حریف او در این PPV ، کریس جریکو خواهد بود.منابع متذکر شده اند که کمپانی منتظر بازگشت روسف از مرخصی برای ازدواجش میباشد تا فیود رینز و روسف را دوباره از سر بگیرد.
» احتمال بازگشت کرت انگل به WWE «
به گفته ی دیو ملتزر این احتمال وجود دارد که کرت انگل وارد مذاکره با شرکت 2K بشود تا برای سری بعدی این بازی حضور داشته باشد.
همچنین ملتزر میگوید کرت انگل وارد مذاکرات مخفی با WWE شده است و این احتمال هست که او در سال 2017 به WWE بازگردد.
برخی از منابع خبری دیگر هم متذکر شده اند که احتمالا او اوایل سال 2017 به کمپانی می آید و اگر او با کمپانی به توافق برسد احتمالا در رویال رامبل بازخواهد گشت.