Don't Try This At Home Or At School !!!!!
با درود فراوان به دوستان عزيز
اين همه Wwe ميگه اين كارها رو در خونه انجام نديد (بيش از 5 يا 6 سال) اما هنوز بعضي از خانواده ها بايد قرباني اين گونه اشتباهات باشند.
اخبار شبكه EuroNews يا ESPN بود درست يادم نيست ، اعلام كردند كه مادر يك خانواده كه 2 بچه كوچك داشت ، در حمام بود كه بچه بزرگتر كه فقط 4 سال سن بيشتر نداشت برادر كوچكتر از خود مانند يكي از سوپراستارهاي اسمكدان(البته گفته نشد كه اسمكدان بود اما مطمئنم چون گفت Friday Night Show) برادر كوچكتر از خود را خفه كرد.وقتي مادر از حموم بيرون امد و به سراغ بچه هايش رفت(البته بعد از لباس پوشيدن:11:)ديد كه پسرش اداي يكي از سوپراستارها در مي آورد در حالي بچه كوچكتر نعش افتاده بود زمين...........:23:
شما قضاوت كنيد!!
RE: Don't Try This At Home Or At School !!!!!
خوب تقصیر مادر بوده که 2 تا بچه کوچک رو تو حموم تنها گذاشته ...
اصلا تو حموم چیکار میکردن؟؟؟؟
ممنون
تو میری تو حموم چیکار می کنی ؟
اونا هم همین کار رو کردن :4:
اصلا خود WWE اعلام میکنه که افرادی که دارای سن کمی هستند نباید اینگونه مسابقات رو نگاه بکنند ولی با این حال خانواده این دو کودک روی بچشون کنترل نداشتند
به دبلیو ای ربطی نداره این بچه ها کم داشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gang
به دبلیو ای ربطی نداره این بچه ها کم داشتن
اینو خوب اومدی !!! :11:
فکر کنم روی برادر کوچیکش Tringle Choke اجرا کرد واااااااای خدا به داد پسره برسه !!! :11:
دوستان من گفتم مادره در حموم بود ، و نتونست بچش رو نجات بده .... نه اين كه دو بچه در حموم تنها بودن
حساب کن اخرش مادره,بچه بزرگش رو این جوری می بینه:چشماش رو داده عقب,زبونش رو داده بیرون,رو زانوش هم نشسته:11:!
----------------------
ولی بی شوخی,اشتباه مادره بوده که اول بچه ها رو تنها گذاشته,دوم این که این تماشای ابن نمایش ها برای افراد کم تر از 9 سال فکر می کنم ممنوع باشه(یا ممنوعه و یا باید همراه با والدین تماشا کنن).
ممنون.
موفق باشین.
كاش يه اسپير مثل سالار گلدبرگ ميزد حالشو ميبرد...!