بنام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|:::|» ای جی استایلز در برابر شان مایکلز در رویال رامبل 2017 ؟ «|:::|
اخیرا شایعاتی به گوش میرسد که دبلیو دبلیو ای قصد دارد تا مسابقه ی ای جی استایلز ورسز شان مایکلز را برای رویال رامبل 2017 برنامه ریزی کند
و بار دیگر شان مایکلز را در استادیوم آلومودوم واقع در سن آنتونیو تگزاس به رینگ بازگرداند . در همین رابطه " اسپورت الاستریتد " طی مصاحبه ای
نظر ای جی استایلز را در مورد این موضوع پرسیده است ، ای جی میگوید : " من عاشق اینم که با او ( شان مایکلز ) کشتی بگیرم ، من عاشق
اینم که از او چیز یاد بگیرم ، اما کی گفته که قراره این اتفاق صورت بگیره ، فعلا شایعات زیاده و من هم مثل شما دوست دارم بدونم که کدامشان واقعیت داره ،
ولی فکرش رو بکنید چه مسابقه ای خواهد شد ...! " همچنین خود ای جی با انتشار فن آرت بالا در شبکه های اجتماعی گفته
است : " عکس جالبی ـه .... مگه نه ؟ "
|:::|» آپدیت بر تورنومنت WWC «|:::|
همانطور که پیش از این اعلام شد، دبلیو دبلیو ای برنامه دارد تا تورنومنتی شبیه به تورنومنت موفق CWC برای بخش زنان برگذار کند . در اخبار جدید
گفته شده است که این تورنومنت احتمالا در بین ماه های ژانویه تا فبریه سال آینده برگذار خواهد شد و نام آن " World Women’s Classic " خواهد بود .
برگذاری این تورنومنت بر عهده استفانی مکمن و تریپل اچ خواهد بود و با توجه به اینکه در حال حاضر دو دیویژن از زنان در کمپانی مشغول به کار
هستند ، مقامات و تیم کریتیو در حال تفکر بر روی این مسئله هستند که چگونه این تورنومنت را به شکلی متفاوت و جدید برگذار کنند .
|:::|» پر فروش ترین محصول فروشگاه دبلیو دبیلو ای «|:::|
تی شرت جدید جیمز السورث ، در حال حاضر پرفروش ترین محصول در فروشگاه دبلیو دبلیو ای میباشد . حتی بالاتر از تی شرت جدید گلدبرگ ، دین
امبروز و سث رالینز . صحبت از جیمز شد ، این خبر را هم اضافه کنم که احتمال میرود او در رویال رامبل 2017 حضور داشته باشد .
|:::|» احتمال بازگشت آدام روز به دبلیو دبلیو ای «|:::|
آدام روز ، استار سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای اخیرا پیامی منتشر کرده است و در آن از یک اتفاق بزرگ صحبت کرده است و از # دبلیو دبلیو
ای نیز استفاده کرده است . گمانه زنی ها بر آن است که احتمال بازگشت او به دبلیو دبلیو ای وجود دارد .
|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|
+ قسمت سوم از ریلیتی شوء " توتال بلاز " توانست تعداد 625.000 بیننده بدست بیاورد .
+ سهام دبلیو دبلیو ای روز گذشته با 0.30 درصد کاهش به ارزش 19.73 دلار به ازای هر سهم بسته شد .
+ هالک هوگن دوباره از شرکت " Gawker " برای فاش کردن فیلم ارتباط جنـــ ســی اش شکایت و درخواست غرامت کرده است .
+ کریس جریکو بعد از دیدن دور سوم مناظره ترامپ و کلینتون ضمن انتشار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در اینستاگرام ، نوشت : " هر دو وارد لیست شدند ...! "
+ دنیل برایان و بری بلا اعلام کردند که فرزند آنها ، که در بهار 2017 متولد خواهد شد ، دختر خواهد بود .