[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
با نود و چهارمین قسمت از مجموعه تاپیک های اخبار سایر کمپانی های رسلینگی با شما هستیم که طبق معمول اخبار مهمی رو قراره تو این تاپیک
اطلاع رسانی کنیم و امیدوارم این تاپیک مثل سری های قبل مورد استقبال و توچه قرار بگیره و تاپیک مهم و مفیدی باشه
قبل از هر چیز پوستر تازه منتشر شده پی پی وی AAA TripleMania 25 رو معرفی میکنم تریپلمنیا یکی از مهمترین و پر مخاطب ترین و جذابترین پی پی وی کمپانی
مکزیکی AAA هست که از سال 1993 تا به حال در ماه آگوست برگزار میشه و امسال هم 25مین سری از مجموعه برگزاری این پی پی وی مهم هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز در تاریخ 19 ژانویه 2017 کمپانی تی ان ای شو این هفته ایمپکت رسلینگش رو با نام Race For The Case برگزار کرد
این شو مهم و دیدنی سه تا مسابقه مهم داشت که در تصاویر زیر میبینید
کمپانی لوچا آندرگراوند پخش و برگزاری فصل 4 شوهای خودش رو با توجه به تصویر زیر در تابستان 2017 معرفی و مشخص کرده
ولی هنوز روز و ماه دقیقی عنوان نشده فعلا ، فق گفته شده در تابستان امسال و نکته ابل توجه اینکه معمولا شوهای لوچا در اوایل ماه های هر سال برگزار میشد
اما گویا برای برگزاری فصل چهارم این شوها سنت شکنی شده و زمان اون به تابستان رسیده
تو تصویر زیر هم عکسی از رسلر دراگو مشاهده میکنید که این رسلر از ابتدای کارش تا کنون در کمپانی AAA بوده و یکی از رسلرهای مشهور و قدیمی این کمپانیست
این رسلر 41 ساله یکی از برجسته ترین و نامدار ترین رسلرهای کمپانی AAA محسوب میشه که سبک خاصی در اجرای مسابقات در این کمپانی داره و هر ساله در پی پی وی
های مهم مخصوصا تریپلمنیا حضور داره و سابقه چندین دوره قهرمانی تمام تایتل های این کمپانی رو داره و دراگو یک رسلر کاملا AAAای است و از ابتدای کارش تا به امروز فقط در
این کمپانی بعالیت داشته و در هیچ کمپانی دیگری نبوده او در سال 1995 در کمپانی AAA دیبوت کرد و اکنون 22 سال است که در این کمپانی قدرت نمایی میکند و جز اولین رسلر
هاییست که از زمان تاسیس این کمپانی تا بحال در این کمپانی بوده و بارها اعلام کرده AAA خونه ی دوم من است
این رسلر از همان اول کارش تا به حال با همین شکل و قیافه ای که در تصویر میبینید در رینگ و حتی در مسابقات حضور پیدا میکنه
امروز تولد الریوس رسلر مشهور و قدیمی کمپانی ROH است این رسلر سابقه فعالیت زیادی هم در CZW و AAA و حتی NJPW داشته و جز رسلر های قدیمی و سرشناس
در دنیای رسلینگی محسوب میشه
به همین مناسبت کمپانی رینگ آف هانر یک مجموعه دی وی دی 2 حلقه ای از بهترین و خشن ترین مسابقات این رسلر رو که در ROH انجام داده رو به عنوان بهترین هدیه ی ممکن
به هوادارن این رسلر در این کمپانی تقدیم و منتشر کرده که کاور این مجموعه نفیس و بینظیر رو با کلیک بروی تصویر زیر میتونید ببینید
کمپانی BTW در ماه آینده پی پی وی رو با نام Sting و با حضور خود این رسلر مشهور در دو روز و در تاریخ های 11 و 12 فوریه برگزار خواهد کرد
که با کلیک بروی تصاویر زیر میتونید پوستر های این پی پی وی رو مشاهد کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمپانی لوچا آندر گراوند برای تبلیغات برگزاری فصل چهارم شوهای خودش تصویر زیر رو که مربوط به رسلر پوما یا همون رسلر ریکو چت هست رو منتشر کرده
که به احتمال زیاد تصویر این رسلر به عنوان پوستر و کاور شوهای این فصل لوچا انتخاب خواهد شد و طبق مصاحبه هایی که در روزهای قبل با مسئول این کمپانی
انجام شد قراره به احتمال زیاد به این رسلر در فصل آینده شوهای رسلینگی لوچا توجه ویژه ای بشه و به اون فرصت ها و امتیازات زیادی داده بشه هر چند که قبلا
این رسلر خودش عنوان کرده بود که دارم خودم رو برای روزهای بهتر و درخشان تر آماده میکنم
در تصاویر زیر رسلر دامین سندو رو مشاهده میکنید که مدتیست به کمپانی TNA رفته و در اونجا فعالیت میکند
گویا اوضاع این رسلر در این کمپانی خوب و است و با تغییرات مدیریتی این کمپانی که در این چند مدت صورت گرفته شرایط دامین سندو بهتر هم شده و حضور
موثر و رضایت بخشی در مسابقات این کمپانی داشته و و حتی چند وقت پیش خود سندو هم در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرده شرایط برای من بسیار خوب
و عالیست و تی ان ای برای من خوب است و روزهای خوبتری در انتظار من خواهد بود
در تصویر زیر هم مدل جدیدی از لباس و حضور سندو در رینگ رو مشاهده میکنید که جدیدا برای ورود سندو همانند ورود بیل گلدبرگ ازلحظه خروج از درب اتاق استراحتش تا هنگام ورود به رینگ
فیلم بردای میشود
از اواسط سال 2016 یک کمپانی مستند ساز با رسلر بولدزر مت ترمونت که یکی از رسلر های وحشی و خونریز کمپانی CZW هست قرار داد بسته تا در چندین مجموعه دی وی دی
مجموعه تمام مسابقات خشن و خونین این رسلر رو که در کمپانی های مختلف برگزار شده و یا برگزار میشود رو با نام Random ACTS Of Violence گرد آوری و منتشر کند که خود مت
هم از این پیشنهاد استقبال کرده و با این کمپانی قرار داد بسته
به تازگی سومین مجموعه از مسابقات خونین مت ترمونت هم با نام Random ACTS Of Violence 3 منتشر شده که با کلیک بروی تصاویر زیر میتونید کاور این سه مجموعه ای رو که فعلا
منتشر شده رو ببینید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوال و یا نظری اگه در خصوص تاپیک هست مطرح کنید
با تشکر از توجه شما
تارانتولا
20 ژانویه 2017