تاپیک (فوق العاده مهم و حساس) پی پرویو roh supercard of honor xi
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمپانی رینگ اف هانر قصد داره برای 11مین سال متوالی پی پی وی س و پ ر کارد اف هانر رو برگزار کنه
اولین سال برگزاری این پی پی وی آوریل سال 2006 میلادی بود که از ان سال تا به حال این پی پی وی با
سورپرایز ها و اتفاقات گوناگونی همراه بوده و هست . امسال هم این پی پی وی سورپرایز ویژه و خاص خودشو
داره که در ادامه تاپیک متوجه اون خواهید شد و به خاطر وجود همین سورپرایز حیرت انگیز در ابتدای معرفی تاپیک
از عبارت فوق العاده مهم و حساس استفاده کردم .
قبل از اینکه جزئیات این پی پرویو رو معرفی کنم اجازه بدید رسلرهای مشهور و مهمی که در این پی پی وی
حضور خواهد داشت رو اعلام کنم که در حال حاظر تعدادشون 5 نفر بیشتر نیست
فعلا حضور این 5 رسلر مشهور در این پی پی وی تایید و نهایی شده که با اضافه شدن رسلرهای
دیگر ، حتما تو تاپیک اطلاع رسانی میکنم
نام پی پرویو
|
پروموشن
|
تاریخ
|
محل
|
آرنا
|
| SUPERCARD OF HONOR XI |
Ring of Honor |
1 آوریل 2017 |
Lakeland, Florida |
Jenkins Arena |
مسابقات ثبت شده برای 11مین سال برگزاری پی پرویو SUPERCARD OF HONOR XI
Ladder Match For TAG TEAM Championship
The Hardys (Matt Hardy and Jeff Hardy) (c) vs. The Young Bucks (Matt Jackson and Nick Jackson |
Match 1 |
| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
حضور برادران هاردی و امضای قرار داد همکاریشان رو با کمپانی ROH به همه طرفدارن این دو برادر و همه هوادارن رینگ آف هانر تبریک میگم
همونطور که مطلع هستید برادران هاردی در پی پرویو Manhattan Mayhem که چند روز پیش برگزار شد تونستند قهرمان تایتل تگ تیم کمپانی آر او اچ بشوند و این مسابقه به عبارتی ریمچ مسابقه ایست که در پی پی وی Manhattan Mayhem برگزار شد و به پیروزی برادران هاردی منجر شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
Information |
Tag Team Match
THE KINGDOM (MATT TAVEN & VINNY MARSEGLIA) vs. BEER CITY BRUISER & "PRO WRESTLING'S LAST REAL MAN" SILAS YOUNG
|
Match 6 |
| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
تکمیل شد