1. نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت ؟
سالِ خوبی بود , به پیشرفت های چشمگیری رسیدم , در زمینه های مختلف , هر چند که یکی از عزیزام دارِ فانی رو وداع گفت ولی خوب باید باش کـنار اومد .
در سایت هم وضعیت بدک نـبود , امسال سایت تا اواخر سال یعنی تا دی ماه داشت میترکـوند ولی متأسفانه از دی ماه شاهد کم تر شدن بازدید سایت بودیـم
که البته علی عـزیز با اقتدار خـودش در این وضعیت نابسـامان سایت رو زنده نگه داشت و جانی تازه در کالبدش دمـید .
2. بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 95 داشتی رو نام ببر . آیا بهشون رسیدی ؟
بیشتر هدفم , موفقیّت در زمینه های درسی بود که تا 80% ــی بهش رسیدم و مابــقی مونـد بـرا سـالِ بعد به امیدِ خدا !
3. بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 95 برات رخ داد ؟
بهــترین اتفاقــی که افتاد , پیشرفت چشمگیــرم در درس بود :ی بدتــرین هم که فوت یکی از عزیزانمون و صد البته فوت چنـدتن از اعضای خانواده یکی از دوستام در همین سایت که واقعاً خیلی خیلی ناراحت شدم از این بابت .
در سایت هم میشه گفت مدیر شــدنم و البته پیدا کـردن چند تــن از دوستان با وفا از جمله حسن , ناصر , علی فـالـن , علی تــیکر , مـهدی و ... بـوده که امید دارم تا روزی روزگاری هست یه بار اونارو از نزدیک زیارت کـنم .
4. نظرت در مورد سالی كه در راهه ؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشته است یا بدتر ؟ هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ ( از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک وو .... )
سالِ خوبی خواهد بود , پر از شـور و نشاط ( هم تحصیلی هم زندگیِ شخصی )
5. بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت ؟ ( با ارائه راهکار و پیشنهاد )
- بخش کشتی کچ : از هر لحاظ امسال تکمیل بود , بهتـرین مقالاتِ تاریخ سایت امسال به قلم حسن نـوشته شد . امسال فعال تـرین سال برای بخش سایر کمپانی ها بود که شاهرخ سرپا نگهش داشته بود .
بخش ویدئو امسال به طور عالی پیش رفت و بسیاری از موارد قدیمی که نیاز بود به آرشیو سایت اضافه شه , اضافه شدن , علی عـزیز این بخش رو واقعاً ترکوند اصلاً , دست مریـزاد علی جان , بخش اخبار چند
ماهی توسط خـودم , چند ماهی توسط افشین و چند ماهی توسط علی تیکر عزیز آپدیت شد و اخبار به بهترین شکلِ ممکن قرار گرفتند . نقد و بررسی ها هم یه مدت توسط خودم سعی کردم به بهترین شکل
ممکن انجامش بدم تا یه اثر ماندگار برای آرشیو سایت باشه . گالری ها هم که تا آذر ماه تکمیل هستند ولی متأسفانه فصل زمستان آرشیو گالریش مونده و قرار نگرفته که البته به خاطر مشغله های کاربران بود .
من نظرم اینه که بهتره علی تیکر عـزیز یه فراخوان برای جذب کاربر فعال در بخش های خبر , مقاله , نقد و بررسی و گالری بزنه و متناسب با هر کدوم یه ترفیعاتی هم در نظر بگیرن .
- بخش سینما امسال هم مثل سال های قبل روالِ نرمالِ خودشو طی کرد ولی اواخر فقط به سریال منتهی شد و الان هم که کلاً به هیچ و پوچ :ی ولی خسته نباشید میگم به شاهین که چند ساله یه تنه داره این
بخش رو میچرخونه . این بخش هم نیاز به کاربر داره و همچنین میشه با یه فراخوان برای این بخش هم کاربر فعال جذب کرد .
- بخش UFC : بخش یو اف سی ترکوند ! امسال بهترین سالِ این بخش بود به نظرِ خودم , از هر لحاظ تأمین شده بود ( ویدئو , اخبار , گالری , بیوگرافی و ... ) هر چند الان بخشِ گالریش خوابیده ولی هنوز هم بخش
های لازمش زندست و فقط لازمه اندکی بیشتر اخبار UFC قرار بگیره تا بخش به طور کامل اوکی بشه .
- بخش ورزش و کامپیوتر : این 2 بخش امسال وضعیتشون به طور وحشتناکی اسفبار بود و حتی یه کاربر هم برای فعالیت در این بخش پیدا نشد و فکر هم نکنم پیدا شه و شخصاً راهِ چاره رو کمک خواستن از کاربران
قدیمی فعال در بخش ورزش میدونم یا اینکه میشه یه فراخوان کوچک هم برای این بخش زده بشه با ترفیعات زودتر .
- بخش گوناگون : جذاب ترین بخشِ سایت این بخش هستش که واقعاً نیاز به بازسازی داره , آرش عزیز با اینکه هر از گاهی مسابقاتی رو راه میندازه ولی باز هم این بخش مثِ سابق نیست . خیلی خوب میشه اگر
یک برنامه مرتب هفتگی برای شب شیشه ای , نقد کاربران , مسابقات امضا , و مسابقات هر از گاهی برای پی پی وی ها وجود داشته باشه تا این بخش بیشتر جـون بگیره .
6. نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 95 ؟
نقد و انتقاد : متأسفانه امسال , ارشـدین زیاد در انجمن ( حداقل آشکاراً ) دیده نشدن و حالا به خاطر مسائلی از جمله کار و درس و ... نتوستند آنطور که شاید و باید به انجمن میـرسیدند , بـرسن . البته ناراحت نشنا
من منظورم از نظر فنی نیست , منظورم حضور در تاپیک ها , بحث و البته ترفیعات یا مسائل دیگه . خدا رو شکر از نظر فنی ما یک ادمین حرفه ای داریم .
پیشنهاد : پیشنهادِ من اینه انصافاً یه فراخوانِ کلی در قالب یک تاپیک برای کل بخش های سایت بـزنن و ترفیعات رو کمی بهتر کنن چوری که مثلاً یک شخص با 2 ماه فعالیت خوب بشه مدیر اون بخش ! اینطوری ممکنه کاربرانِ
خوبی به برخی بخش ها جذب شه , در مورد قالب سایت هم اگر بشه یه بهترشو اوکی کنین عالی میشه هم هـدر و هم قالب زیاد خوب نیستن , درضمن یه نظر دیگه این که اگر بشه یه جای دیگه برای بنر تبلیغاتی تو سایت باز
کنین جوری که 4 5 تا هم اضافه شه به بنر های صفحه اول , بعد برین 3 4 تا رو با سایت های بزرگ و قویِ دیگه که بازدید خوبی دارند و موضوعشون کم و بیش شبیه مالِ ماس مذاکره کنین تا توافقی بنر هم دیگرو بزارین مثل iWE و
همین ایران یو اف سی .
7. بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iwe در سالی که گذشت شنیدی ؟
بـهتـریـن : تمـلک عـلی هاف | بـدتـرین : فوت عـزیزانِ حسن
8. پنج کاربر برتر 95 از نظر شما ؟
عـلی تیکر | حـسن | علی فـالن | نـاصر | شـاهین | شـاهرخ
9. بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟
بـهـتـریـن فـیـلـم : ایرانی ( فـروشـنده ) , خارجی ( Dr.Strange )
بـهـتـریـن سـریال : ایرانی ( پـرستاران )
10. بهترین و قشنگترین اهنگ (ها) یا آلبومی (ها) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟
امسال آهنگ زیاد گوش نـدادم فقط این اواخر با آلبـوم حامد هـمایون انـدکی حال کردم . :ی
11. کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی ؟
نمیخوام در مـوردش صحبت کنم .
12. پنج کشتی کچ کار برتر 95 از نظر شما ؟ ( از رسلمنیای سال قبل تا امروز )
اسـتایلز , اورتــن , اونـز , آمبـروز , ریـنز
13. یه خاطره جالب . سوتی یا خنده دار كه برات در سال 95 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن .
رفتـه بودیم اردو , رو صندلی نشـسته بودیم با رفیقم , حرفمون شد من پیچیدم به شوخی بهش گفتم ک*ی*ر نـخور , چرخیدم پشتم دقیقاً در 10 سانتیـم معلم تـاریخمون وایسـاده بود :136: خواستم آب شـم برم زمین .
ولی جوری نیگا میکرد فکر کنم چیزی نفهمیده بود از قضـیه :ی
14. بهترین بازی تیم محبوبت در سال 95 که خیلی خوشحالت کرد ؟
با فوتبال میونه خوبی ندارم .
15. نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ ( سفر با ذکر نام شهر )
خـونه پیشِ مداد و کتاب عزیزم :8:
16. هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندترین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی ؟
آره عـیدی میگیرم , یه 60 70 تومـنی از مادربزرگم و 100 تومنی از مجموع عمو هام و 200 تومنی از مجموع دایی هام و 150 تومنی از مجموع خاله و عمه هام میگیرم :504:
با ارزش که خوب هر کی کـه برام با ارزش تر باشه , اساساً عیدیش هم برام با ارزشه که کسی نیست جز مادر بزرگم !
17. چهره ایرانی سال 1395 از نظر شما چه کسی بوده است ؟
ســعــیــد طوســی :b:
18. یک دروغ سیزده ! بگو :
بلــد نیســتم !
19. نمره شما به سال 1395 ؟
19 از 20 ( با ارفاق )
20. در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها ...
عــید همــتون مبارک عشــقولیای مـن , انشالله سال پربـرکتی رو پیش خونوادتون سپری کـنین آن هم در پناه حق !