با سلام خدمت بهرامی عزیز
علیکم السلـام عزیز !
خوبی؟
قربانت , ما خوبیم :)
خوش میگذره بهتون؟ سلامتیت؟
بله شکر خدا , انشاالله شما هم خوب باشید.
ما طبق معمول اولین نوبت سوالاتمون رو به صورت مشتکر میپرسیم تا بعدش:ی
بفرما ...
+++
1. به فعالیت خود در IWE چه نمره ای میدهید؟
ممنون میشم از خیر این سوال بگذری :ی
2.شما چگونه با انجمن IWE آشنا شدید؟
دنبال مسابقه رویال رمــبل بودم نمیدونم مالِ کدوم سال , بعد تاپیکـــ یک شب یک کشتی کچ رو دیدم فکر کنم اسمش این بود تاپیک !
بعد عضو شدم , چند باری برای دانلود مسابقه اومدم این سایت بعد کم کم فضاش برام جالب شد و بدین ترتیب حضورمون مستمر شد .
3. اولین اسم یوزر،آواتار،امضائ و شعار کاربری که انتخاب کردید چه بود؟
اسم یوزر : amir-357 ، آواتار : عکس ترپیل اچ , امضا : نداشتم اوایل , شعار کاربری : نداشتم !
4. چه دید خاصی نسبت کاربران و انجمن در اوایل حضورتان داشتید؟
اون موقع ها بعضی کاربران رو زیاد شاخ می پنداشتم منتهی ارزششو نداشتن الحق ! البته نگاهم به بعضی کاربران از جمله پژمان واقعاً محترمانه بود و هست .
و قطعاً به خاطر ادبشون و اخلاقشون یا مثلاً پویان که اون زمونا هوای مارو خیلی داشت .
5. حالا چه حس خاصی نسبت به انجمن دارید؟
خــونه دوم !
6. قدیمی ترین دوستان شما در انجمن چه کسانی هستند؟
اون موقع ها دوست واقعی نداشتم , یکی بود اونم Warrior , منتهی الان زیاد شده رفقا , به همشونم ارادت کامل داریم از جمله شما ;)
7. بهترین پست ها و خاطره انگیز ترین اتفاقاتی که درانجمن برایتان افتاده را شرح دهید؟
والا یادم نیست :ی خاطره انگیز که والا تا 2 سال پیش اکثراً خاطرات تلخی از سایت دارم :) تو این دو سال سایت برام بهشت شده :8:
8.نظرتان در مورد شب های شیشه ای چیه؟ اصلا چرا اسم این تاپیک شب های شیشه ای گذاشتند؟
خیلی تاپیک با ارزش , خوب , مهم و تأثیرگذاری هستش ولی دلیل اسم گذاریشو نمیدونم , من یه همچین تاپیک هایی رو با نام صندلی داغ میشناختم :ی
9. کشتی گیران مورد علایقتان؟
گلدبرگ , استایلز , تیکر , جف هاردی , رندی اورتــن , ادج
10. 5 تا از ماندگار ترین صحنه هایی که در دنیای رستلینگ دیدید؟
یکیش پشت صحنه رسلمنیا 28 بود که ترپیل اچ و شاون مایکلز و تیکر با هم حضور داشتن و در آغوش گرفتن هم دیگه . خیلی مؤثر بود .
یکیش رویارویی گلدبـرگ و لسـنر در سروایـور سـریس سالِ قـبل بود . یکیش صحنه آخر مسابقه رینز و تیکر در رسلمنیای امسـال که خیلی
خوب بود و البته غم انگیز , یکیش صحنه رویارویی استــیو آســتین و دِراکـــ بود در رسلمنیا 17 که کل مسابقه برام خاطره انگیز و ماندگار هست .
یکیشم سجـمنت صحبت های سی ام پانک ( همشون ) و مسابقش با ترپیل اچ در سال 2011 .
11. بهترین مسابقه ی تاریخ رستلینگ از نگاه شما؟
مسـابقه دِراکـــ و آسـتین در رسلـمنیا 17 . ( بعدش تیکر و مایکــلز در رسلمنیا 25 )
12. بر فرض مثال اگر شما یک رستلر در کمپانی بودید؟ چه کاراکتر و چه فنونی را برای خود انتخاب میکردید؟
کارکتـر هـیل رو بیشتر ترجیح میدادم , فـنونم بیشتر به فنون و حرکات و کلاً سبک آسـتین راغب هستم .
13. ده تا کشتی گیر را به صورت دلخواه انتخاب کرده و نظرتان را در موردشان بیان کنید؟
سوال سـوم محمد عزیز میتونه بیانگر همین سوال باشه .
+++
14.به غیر از کشتی کج به چه موضوعات دیگری علاقه مندید؟
درس و تحصـیل , شـنا , تماشاِ فیلم ( و اندکی سریال ) , ...
15. فیلم و سریال مورد علاقه؟
فـیلم مورد عـلـاقه : Dr.Strange , Avengers 1 , The Beautiful Mind , The Big Fish , ...
سریال مورد عـلـاقه : GOT , Prison Break , Fargo , Once Upon A Time , ...
16. تیم ملی و باشگاهی مورد علاقه؟
تیم ملی : آلمان , باشگاه : رئـال مادرید ( چلسی )
17. بهترین گیم هایی که تا به حال انجام دادید؟
Farcry 3 , Skyrim , MineCraft , Counter Strike 1.6 :d
18. اهنگ و البوم و خواننده ی مورد علاقه؟
ایرانی ( پاپ ) : حامد همایون , چاوشی
ایرانی ( رپ ) : هیدن , ویلسون
خارجی ( رپ ) : امینم
آلبوم : دوباره عشق , امیر بی گزند , قایق بی پارو و ...
19. بهترین پستی که تا حالا دادی چی بوده ؟
شــاید بـزودی بـهـتـریـن پســتم مربـوط به iWE Mania باشه ولی تا به الان میتونم بـگم مقالم درباره Draft
20. حرفی ، جمله ای، مسئله ای، چیزی هست که ذهنت رو خیلی درگیر باشه و دوست داری بگی و تفسیرش کنی؟
در جواب سوال های Dash.Ali مفصل خواهد بود این بحث :ی
موفق باشید:6joq4o:
شما هم همینطور , یاحق