[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
صد و ششمین تاپیک خبری سایر کمپانی های رسلینگیمونو امروز با رسلر دنیلز قهرمان تایتل سنگین وزن کمپانی ROH شروع میکنیم
کمپانی رینگ آف هانر یا همون آر او اچ برای روزهای سوم و چهارم ژوئن دو تا لایو ایونت مهم و حساس داره که نتیجه این دو لایو ایونت
مسابقات پی پی وی بست این د ورد رو مشخص میکنه که قراره در دو قسمت و در روزهای 23 و 24 ژوئن برگزار بشه
اما بریم سراغ این دو تا لایو ایونت مهم و سرنوشت ساز
لایو ایونت اول WINDY CITY EXCELLENCE نام داره که در تاریخ 3 ژوئن 2017 برگزار میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لایو ایونت دوم هم اسمش Gateway to Gold هست که در تاریخ 4 ژوئن 2017 برگزار میشه
نتیجه این دو تا لایو ایونت مسابقات پی پی وی BEST IN THE WORLD رو که در تاریخهای 23 و 24 ژوئن قراره برگزار بشه رو تعیین میکنه
و حالا برنامه ای که کمپانی رینگ آف هانر برای قهرمان تایتل سنگین وزنش یعنی دنیلز داره اینه که این رسلر در هر دو لایو ایونت حضور داره
دنیلز در لایو ایونت اول یعنی WINDY CITY EXCELLENCE به همراه رفیق قدیمی خودش یعنی کازارین حضور پیدا میکنه اما هنوز مشخص نشده
که قراره با کس مسابقه داشته باشه
دنیلز در لایو ایونت دوم یعنی Gateway to Gold به تنهایی حضور خواهد داشت و مسابقاتی که در هر دو لایو ایونت داره بر سر تایتل سنگین وزن خواهد بود
تو این لایو ایونت هم مشخص نیست که هنوز قراره با کی مسابقه داشته باشه
کمپانی بی قانون ، خشن و خونین رسلینگ ژاپن یعنی کمپانی BJW قراره تو روزهای 10 و 11 ژوئن پی پی وی رود تو دس مچ تورنومنت رو برگزار کنه
در این پی پی وی تعداد 34 نفر از رسلرهای مشهور و خشن حضور دارن و مسابقه خواهند داشت با توجه به این تعداد رسلر هنوز تعداد مسابقات
و مدت زمان برگزاری پی پی وی مشخص نیست اما مین ایونت این پی پی وی به صورت زیر خواهد بود
مسابقه بین قهرمان تایتل دس مچ یعنی ماسایا تاکاشی در برابر رسلر سایامون به عنوان مین ایونت این پی پی وی در نظر گرفته شده
این مسابه به عبارتی یک مسابقه به سبک آیرون من دس مچ هست یعنی ترکیبی از مسابقه آیرون من و دس مچ و نکته تعجب آور این مسابقه این است
که فقط تایم این مسابقه به تنهایی 200 دقیقه هست حالا خدا میدونه تایم کلی پی پرویو چند ساعت خواهد بود
اینم عکس مسابقه مین ایونت که در تاریخ 10 ژوئن برگزار میشه و مدت زمان برگزاری این مسابقه 200 دقیقه ثبت شده است که در نهایت برنده مسابقه قهرمان
تایتل BJW Deathmatch Heavyweight Championship خواهد بود
و اما پی پرویو دس مچ تورنومنت در تاریخ 12 جولای 2017 برگزار خواهد شد که به برنده این تورنومنت کاپ دس مچ اهدا خواهد شد که در تصویر زیر
کاپ دس مچ امسال رو میبینید
و اما رسلر هیدایکی سوزوکی که قهرمان تایتل BJW World Strong Heavyweight Championship هست در مصاحبه رسلینگی شب گذشته
گفته تمام تلاشم رو برای به دست آوردن کاپ دس مچ خواهم کرد بدون شک امسال این کاپ باید در دستان من باشد تمام رقیبانم رو در این تورنومنت
از سر راه برمیدارم چون من تکرار نشدنی هستم
در تصویر زیر هم تایتل های زیبای کمپانی خشن و خونین بی جی دبلیو رو میبینید
این نکته رو هم جا داره بگم که این کمپانی قدیمیترین کمپانی خونین و خشن در دنیای رسلینگ هست حتی قدیمیتر و مشهورتر از کمپانی CZW
و اما دشینگ کودی رودز شب گذشته در مصاحبه رسلینگی کمپانی رینگ آف هانر گفته که در دنیای رسلینگ هیچ کسی مثل پدر متیو ترمونت ذهن منو به خودش
مشغول نکرده این رسلر در بی رحمی و خشونت و خونریز بودن در دنیا حرف اول رو میزنه اما من از همینجا بهش میگم که خیلی مشتاق هستم یک مسابقه خونین
باهات داشته باشم و تو اون مسابقه شکستت بدم تا اسمم تو دنیا بپیچه که کودی رودز پسر داستی رودز کبیر تونست پدر روحانی خشن دنیای رسلینگ یعنی متیو
ترمونت رو شکست بده
حالا باید منتظر واکنش و جواب پدر متیو ترمونت در خصوص صحبت دیشب کودی رودز باشیم
سوالات و نظراتتون رو در خصوص این اخبار مطرح کنید
با تشکر از توجه همراهان همیشگیمون تو بخش سایر کمپانی های رسلینگی
شنبه 6 خرداد 1396 _ 27 می 2017
رتیل