احتياج به راهنمايي شما دوستان
سلام دوستان عزيز
الان يه چند وقتيه دنبال يه اموزشگاه خوب براي كنكور ميگردم ميخوام كلاس زبان عربي ( تخصصي انساني ):26: و زبان انگليسي (عمومي ) :28: ثبت نام كنم ولي متاسفانه يه موسسه خوب پيدا نميكنم :2::10:
البته كانون فرهنگي ثبت نام كردم ولي چون به حد نصاب نرسيد كلاس ها رو لغو كردن و فقط كنكورش هست يه چند جا هم تماس گرفتم ولي ثبت نام نميكردند مثل علوي ... يا بعضي ها كه قيمت بالايي ميگفتن :17: مثل كاخ دانش كه براي زبان انگليسي 120 هزار ميخواست در حالي كه كانون فرهنگي زبان انگليسيش 42 هزار تومان بود :23: يا معلم خصوصي كه عربي رو ساعتي 18 هزار تومان ميخواست :23:
اگه شما دوستان اسم و ادرسي از اموزشگاهاي معتبر براي كنكور داريد لطف كنيد اسم و شماره تلفنشو بنويسيد البته تو تهران باشه فقط :7:
ممنون همتون ميشم
منتظرم
در ضمن ببخشيد اگه موضوع تايپيك رو بد انتخاب كردم :24:
RE: احتياج به راهنمايي شما دوستان
آقا من یه موسسه ی عالی میشناسم.ولی بدبختانه هم فرصت ثبت نامش تموم شده هم قیمتش نجومی هست! ولی در عوض خیلی لاحال بود.خلاصه شرمنده!
حالا من یه تحقیقی میکنم و اگر جایی رو پیدا کردم حتما" بهت میگم.
اتفاقا خیلی بهت خوب گفته 120 هزار تومن من پارسال معلم خصوصی گرفتم برای ریاضی جلسه ای 24 هزار تومن جلسه 2 ساعتو نیمه :17: بعد می گن چرا درس نمیخونی من تا دیپلم گرفتم اندازه پول یه ماکسیما خرج کردم اگه میخواستم دکتر بشم که دیگه باید خونمون رو هم می فروختیم :17:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash
اتفاقا خیلی بهت خوب گفته 120 هزار تومن من پارسال معلم خصوصی گرفتم برای ریاضی جلسه ای 24 هزار تومن جلسه 2 ساعتو نیمه :17: بعد می گن چرا درس نمیخونی من تا دیپلم گرفتم اندازه پول یه ماکسیما خرج کردم اگه میخواستم دکتر بشم که دیگه باید خونمون رو هم می فروختیم :17:
تو كه ديگه اخر بچه درسخوني :11::11::11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edge
آقا من یه موسسه ی عالی میشناسم.ولی بدبختانه هم فرصت ثبت نامش تموم شده هم قیمتش نجومی هست! ولی در عوض خیلی لاحال بود.خلاصه شرمنده!
حالا من یه تحقیقی میکنم و اگر جایی رو پیدا کردم حتما" بهت میگم.
ممنون دوست عزيز من منتظرم
ولي خواهشا زودتر :34: